Tüp bebek 2021

Anladım işin rast gitsin inşallah

Hayırlı olsuuun bu geçtiğimiz pazartesi mi yaptırdın ayın onunda o zamansa aynı yaptırmışız

Aaa aynıyız :) ben sadece 5. Gün transfer yapıldı. 22 sinde bende yaptırıcam.

Aynı transfer olmuştuk transfer gününü sayma canım benim bugün 4 daha erken gebelik testi mi yaptın bende yapıcam
5. Günüm benim canım. Hayır normal test yaptım çıkmadı. Ama çok erken yaptım belki ondan çıkmadı. Pazartesi yeniden bakıcam test

Ya nasılsın ne hissediyorsun ağrın sızın var mı bi de normal hayata devam mı ? Bir de yemene dikkat ediyor musun
Hiç birşey hissetmiyorum açıkçası :) bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama erken yaptım biraz ev işi yapmıyorum hiç yememe dikkat ediyorum açıkçası :) senin canım ?

Ben de 5. Gün embriyosu transferi oldum Çarşamba günü, 22 si test günüm. 2 gündür bacaklarım ve belim ağrıyor anlamadm

Hiç birşey hissetmiyorum açıkçası :) bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama erken yaptım biraz ev işi yapmıyorum hiç yememe dikkat ediyorum açıkçası :) senin canım ?
Yani bende daha çok dinleniyorum pek birşey yok iki gün önce biraz kaşık ağrım olmuştu. Yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçıyor yine bol su içiyorum birde kabıZ olmamaya çalışıyorum. Test için erken baya :) ama insan sabredemiyor valla

Kesinlikle öyle sabredemiyorum :)) çok erken aslın da :). Ben normal de de aşırı su içerim. Ama ben de kabızlık oldu. Progestan iğne kullanıyorum yan etkisiymiş

Bende yaptım normal testlerden çıkmadı yarın sabah yada öbür gün erkenlerden yapıcam asla sabır edemiyorum

Kesinlikle öyle sabredemiyorum :)) çok erken aslın da :). Ben normal de de aşırı su içerim. Ama ben de kabızlık oldu. Progestan iğne kullanıyorum yan etkisiymiş
Ben progestanı fitil olarak kullanıyor her gün sıkma canını kefir iç kayısı ye hallolur bi iki güne inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…