- Konu Sahibi Yarenberru
-
Anladım işin rast gitsin inşallahAşılama değil canım iğne ile yumurtaları büyütüp takip ediyor gün gün sonra çatlatma iğnesi veriyor çatlaması sağlanıyor normal yolla olsun isteniyor. Aşılama bize uygun tedavi değilmiş ondan eğer bu iğne tedavileri işe yaramazsa tüp bebek dedi. Doktorda doç bana da güven veriyor aslında açıklıyor herşeyi cevapsız bırakmıyor ondan güvenmek istiyorum ama cok maliyetliymis bu da. İnomax diye birşey kullanıyorum içinde folik asitle birlikte baska vitaminler vs de varmış.
Hayırlı olsuuun bu geçtiğimiz pazartesi mi yaptırdın ayın onunda o zamansa aynı yaptırmışızMerhaba kızlar. Bende geçen pazartesi transfer oldum. Bugün 5. Günüm. Bana 3. Gün embriyosu transfer ettiler iki tane. İlk tüp bebek denemem. Çikolata kistim var o yüzden tüp bebek yaptırdım. Günler geçmek bilmiyor hiç. Ayın 22si kan testi yapacağım.
Evet ayın 10 unda yaptırdım. Sabah akşam bebeklerimi düşünüyorum gece rüyalarıma kadar giriyor çok heyecanlıyımHayırlı olsuuun bu geçtiğimiz pazartesi mi yaptırdın ayın onunda o zamansa aynı yaptırmışız
Aaa aynıyız :) ben sadece 5. Gün transfer yapıldı. 22 sinde bende yaptırıcam.Merhaba kızlar. Bende geçen pazartesi transfer oldum. Bugün 5. Günüm. Bana 3. Gün embriyosu transfer ettiler iki tane. İlk tüp bebek denemem. Çikolata kistim var o yüzden tüp bebek yaptırdım. Günler geçmek bilmiyor hiç. Ayın 22si kan testi yapacağım.
5. Günüm benim canım. Hayır normal test yaptım çıkmadı. Ama çok erken yaptım belki ondan çıkmadı. Pazartesi yeniden bakıcam testAynı transfer olmuştuk transfer gününü sayma canım benim bugün 4 daha erken gebelik testi mi yaptın bende yapıcam
Ya nasılsın ne hissediyorsun ağrın sızın var mı bi de normal hayata devam mı ? Bir de yemene dikkat ediyor musunAaa aynıyız :) ben sadece 5. Gün transfer yapıldı. 22 sinde bende yaptırıcam.
Hiç birşey hissetmiyorum açıkçası :) bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama erken yaptım birazYa nasılsın ne hissediyorsun ağrın sızın var mı bi de normal hayata devam mı ? Bir de yemene dikkat ediyor musun
Ben de 5. Gün embriyosu transferi oldum Çarşamba günü, 22 si test günüm. 2 gündür bacaklarım ve belim ağrıyor anlamadmMerhaba kızlar. Bende geçen pazartesi transfer oldum. Bugün 5. Günüm. Bana 3. Gün embriyosu transfer ettiler iki tane. İlk tüp bebek denemem. Çikolata kistim var o yüzden tüp bebek yaptırdım. Günler geçmek bilmiyor hiç. Ayın 22si kan testi yapacağım.
Yani bende daha çok dinleniyorum pek birşey yok iki gün önce biraz kaşık ağrım olmuştu. Yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçıyor yineHiç birşey hissetmiyorum açıkçası :) bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama erken yaptım birazev işi yapmıyorum hiç yememe dikkat ediyorum açıkçası :) senin canım ?
Sende de mi çikolata kisti var canım ? İlk defa mı tüp bebek yaptırdın ?Ben de 5. Gün embriyosu transferi oldum Çarşamba günü, 22 si test günüm. 2 gündür bacaklarım ve belim ağrıyor anlamadm
Evet çikolata kisti varr, derin endometriz. Bu 2. Denemem. İlkinde transfer olamamıştım. Yarıda kalmıştıSende de mi çikolata kisti var canım ? İlk defa mı tüp bebek yaptırdın ?
İnşAllah güzel sonuç alırsınEvet çikolata kisti varr, derin endometriz. Bu 2. Denemem. İlkinde transfer olamamıştım. Yarıda kalmıştı
Kesinlikle öyle sabredemiyorum :)) çok erken aslın da :). Ben normal de de aşırı su içerim. Ama ben de kabızlık oldu. Progestan iğne kullanıyorum yan etkisiymişYani bende daha çok dinleniyorum pek birşey yok iki gün önce biraz kaşık ağrım olmuştu. Yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçıyor yinebol su içiyorum birde kabıZ olmamaya çalışıyorum. Test için erken baya :) ama insan sabredemiyor valla
Ben progestanı fitil olarak kullanıyor her günKesinlikle öyle sabredemiyorum :)) çok erken aslın da :). Ben normal de de aşırı su içerim. Ama ben de kabızlık oldu. Progestan iğne kullanıyorum yan etkisiymiş
Ben hem fitil hem iğneeee. İğnesi çok ağır kalçadan yapılıyor. Öyle yapıyorum canımBen progestanı fitil olarak kullanıyor her günsıkma canını kefir iç kayısı ye hallolur bi iki güne inşAllah
İnşAllah karşılığını verir RabbimBen hem fitil hem iğneeee. İğnesi çok ağır kalçadan yapılıyor. Öyle yapıyorum canım
Ay kızlar çarlıcam orta yerimden meraktan vallahi
Ya ben üşütmüşüm bugün. İnşAllah bi sıkıntı yaratmaz. Grip ilacı kullanmayım dimi ?Ay kızlar çarlıcam orta yerimden meraktan vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?