Transfer sonrasindaki 1 hafta nasıl geçirilmelidir?

Tutması da nasip ilerlemesi de nasip. Hersey mükemmelken doktor iyiyken niye tutmuyor peki? Yee olarak koyma olayını bilmiyodum o konuda haklısın
Bir sebebi vardır mutlaka bilemediğimiz onlarca şey oluyor içimizde benm doktorum bismillah diyerek başladı bende namazımda niyaZımda insanım yani allaha inanmıyo olarak lanse etmeyin ama benm demek istediğim allah olmuyosa bile bir sebep sunup olmuyor dedirtir yani açık açık benden dolayı olmadı dedirtmez bunu düşündürmez iyi bir yere giderseniz olmazsa açıklamasınıda doktor mutlaka söyler en basiti rahim uygun degldir bu kadar basit bir olmama sebebi ve rahimi doktorlar istediği kadar ilaçla beslesin vücut istemiyorsa almıyor embriyoyu yani kısaca ben sebepsiz infertilteye inanmayan bir insanım

Bir sebebi vardır mutlaka bilemediğimiz onlarca şey oluyor içimizde benm doktorum bismillah diyerek başladı bende namazımda niyaZımda insanım yani allaha inanmıyo olarak lanse etmeyin ama benm demek istediğim allah olmuyosa bile bir sebep sunup olmuyor dedirtir yani açık açık benden dolayı olmadı dedirtmez bunu düşündürmez iyi bir yere giderseniz olmazsa açıklamasınıda doktor mutlaka söyler en basiti rahim uygun degldir bu kadar basit bir olmama sebebi ve rahimi doktorlar istediği kadar ilaçla beslesin vücut istemiyorsa almıyor embriyoyu yani kısaca ben sebepsiz infertilteye inanmayan bir insanım
Sen inanmayabilirsin ama burda bi sürü sebepsiz bebek sahibi olamayan insan var

Uzanma,eğilme,ağır kaldırma. Onun dışında normal düzeninde devam et. Ben ilk iki gün yatmıştım. İmkanım vardı yattım, olmasaydı yatmazdım masa bası işin filan varsa zaten sorun değil. Nane,dereotu,maydanoz bunları şimdilik tüketme. İltihap sökücü oldukları için yemeyin demişlerdi bana. Her gün bi dilim ananas yedim. Kahvaltıda taze meyvesuyu sıktım(genelde portakal,kivi). Ve evet bol su içtim. Günde yarım saat yürüyüş yaptım, ama öyle kendimi yoracak gibi değil. 1000lik puzzle aldım onu yaptım 12 gün boyunca yavaş yavaş. Düşünmemeye çalıştım ve karnımı hep bebek varmış gibi sevdim. Kaynar suyla duş alma. Akıntın olabilir normal. Rengi yeşil vs olursa mutlaka doktoruna haber ver. Hafif sarımtırak, beyaz ya da su gibi akıntı normal. Kabız olmamaya bak, olursan da ıkınma, doktoruna haber ver kabızlık ilacı verir. Adet belirtileri yaşayabilirsin normal telaşa kapılma. Özellikle bel ağrısı oluyor. Sakın ben şunu yaptım bi şey olmadı,uzandım, eğildim bilmem ben diyene inanma. Evet bunlar belki tutunmayı engellemez ama tutunma olmazsa hep vicdan azabı çekersin “belki bunları yapmasaydım tutardı” diye. Sen tedbirini al, gerisini Allah’a bırak. Ben transferin 8. Günü kasığımda feci bir batma hissetmiştim. 9. Gün hcg baktırdım 29 çıkmıştı 😊 çok şükür bugünlere geldim. Darısı basına inşallah. Allah kucağını boş bırakmasın ❤️
Mrb kacinci gun embriyosu. Benim 3.gun embriyosu 6.gunde kanda 0 cikti degerim normalmi. Yokmu acaba

Mrb arkadaslar 3.gun embriyosu kanda 6.gunde. 0 cikti degerim. Normalmi sizce uokmu
Merhaba canim ...kanda cok erken yaptirmissin..bi yerde okumustum..5. 6. Gunlerde en erken oda zaten hcg salgilanmaya yrni basliyomus..hele hele 3. Gun embriyolarinda da oledir..cok erken yaptirip moralini bozmussun..bende 6. Gun idrarda yapmistim..cift cizgi goremedim..pisman oldum sonradan..seni anliyorum..yumurtannkaliteliyse korkma canim..en erken 10. Gun kanda yapmalisin diye dusunuyorum..

Merhaba canim ...kanda cok erken yaptirmissin..bi yerde okumustum..5. 6. Gunlerde en erken oda zaten hcg salgilanmaya yrni basliyomus..hele hele 3. Gun embriyolarinda da oledir..cok erken yaptirip moralini bozmussun..bende 6. Gun idrarda yapmistim..cift cizgi goremedim..pisman oldum sonradan..seni anliyorum..yumurtannkaliteliyse korkma canim..en erken 10. Gun kanda yapmalisin diye dusunuyorum..
Bir bayan 3.gun embriyosu 9.gunde pozitifi gormus

3.gün embriyosu okadar çabuk kana karışmaz neden test yaptırdınız anlamadım doktorunuz gün vermedimş
Tatlim heyecan oluyo..benim 2. Denemem olmasina ragmen..6. Gunde idrar yaptim🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️sacmalikti tabi..ama sonra bir daha yapmadim..yarin test gunum..sanirim duayaa bol bol ihtiyacim var..sansim cok dusuk cunki.dualarinizi eksik etmeyin olurmu😍😍🤗🤗

Tatlim heyecan oluyo..benim 2. Denemem olmasina ragmen..6. Gunde idrar yaptim🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️sacmalikti tabi..ama sonra bir daha yapmadim..yarin test gunum..sanirim duayaa bol bol ihtiyacim var..sansim cok dusuk cunki.dualarinizi eksik etmeyin olurmu😍😍🤗🤗
Bnde tüp bebekle hamile kaldım ama 12.günü bekledim heycan tabiki olcak ama erken çıkmama ihtimali korkunç bişey moral bozar erken yapulması çok yanlış rabbim kucagını boş bırakmasın cnm

Hayır tutması nasip degıl o bebegin saglıkla ilerlemesi kucagına alman nasiptır. İşini düzgün yapıyosa ve sendede bir sıkıntı yoksa allah herşeyi Kararına göre vermiştir spermsiz hamile kalamıcagın gibi herşeyin bi düzeni vardır . Ayrıca senin sorun allahla alakalı degil lafı karıştırmayalm bana dediğin tutma yeriyle ne alakası Var aynı yer degilmi sonuçta diye bir açıklama yaptn benmde cevabım koydugu yerle alakası vardır. Cevabım bukadar
Pardon da arkadaşım ne söylediğinin farkında mısın. Tutması nasip değil hamileliğinin güzel ilerlemesi nasip. Hayatımda bunun kadar saçma bi cümle duymadım. Ben bulunduğum şehrin 1 numaralı doktoruna gidiyorum doktoruma da çok güveniyorum adam aynı zamanda burdaki üniversitesinin tüp bebek bölüm başkanı. Yine Burda özel bir tüp bebek merkezinin kurucusu ayrıca bir özel muayenehanesi daha var. Sayısız yurt dışı sempozyumunda araştırma görevlisi bir ayağı hep yurtdışında. 4 yıl italyada eğitim görmüş. İlk tüp bebek denememi o yaptı. geçen hafta beta baktım sonuç negatif tutmadı. Transfer günü ve transferin 5.günü muayene ettiğinde bana embriyomun çok kaliteli olduğunu ve rahimde çok iyi bir yere bıraktığını söyledi yeri çok güzel dedi üzerine basa basa. Ama benim embriyom tutunmadı. Kendimde sağlıkçıyım Adamın işini iyi yaptığına çok eminim her yönüyle çok iyi bi hekim. Birçok doktor transfer sonrası test gününe kadar hastasını görmez. Benim doktorum her hastasını görmek ister sonucu bekleyene kadar. Ama olmadı rabbim nasip etmedi. O bebeğin dünyada yiyecek ekmeği suyu yokmuş rabbim ona can bahşetmedi. Senin söylediğine göre tüp bebeği transfer edip tutturan doktor o zaman hamilelik takiplerini de güzel yapsın o bebeği düşürmesin sağlıklı ilerletsin. Tutması doktorla ilgili, hamileliğin güzel ilerlemesi Allahla mı ilgili haşa. Karşınızdaki tartıştığınız insana üstün geleceksiniz diye bazen ne söylediğinizi şaşırıyorsunuz ya.

Son düzenleme:
Canım sana şukadar söylüyim transferden 8 dk sonra tuvalete kendim gittim doktorum saçmalama kalk o öyle seylerle düşermi dedi ve beni kaldırdı 2 kere tuvalete gittim arka arkaya .1buçuk saat Arabada titreye titreye geldik geldigimde biraz yattım baktım olmuyo kalktım kendimi yormadan her işimi yaptm 5 buçuk aylık hamileyim şuan. Doktorun işini biliyosa koydugu yer çok önemli
Benim doktorum direk idrarini boşalt ve evine gidebilrisin Dedi. Normal hayata devam dedi.
Koyulan her çok önemli galiba

Tecrübeli insanlardan transfer sonrası için öğüt bekliyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Ornek vermek gerekirse kaç gün yatmam gerek, nasıl yatmam gerek, tuvalette embriyo düşer mi, ne yemek gerek, kac gun sizce rapor almaliyim çalisiyorum da, bol su ic dediler iyi gelirmis dogru mu hic yerimden kalkmadan mi beklemeliyim gunlerce,yani transferden sonraki süreç için bilgisizim. Çok yoğun çalışıyorum Forumda çok zaman geciremedim. Herkes 1 cümle bile kurarsa ben o cümlelerinizi kulağıma kupe yapicam.. cok ihtiyacim var suan 3 Haziran transferim.
İlk 2gun dinlen ama sürekli de yatma, ağır iş yapma atlama zıplama ne istersen yap açıkçası ben ilk gün uykuda surekli sicramistim istemsiz allah ol deyince gerisi boş bol bol dua et

X