• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2021

Yarın kontrole gideceğim , çarşamba yumurta toplama işlemin var. Sonra ki süreç nedir bilmiyorum. Yumurta toplama işlemi nasıl acaba ? Kaç dk sürüyor kaç saat bayılıyorsun bilen varsa anlatır mı arkadaşlar?
Aynı ilerliyoruz bende yarın kontrole gideceğim çarşamba yumurta toplama var senin merional iğne yarın son dimi benim sadece tek kullanımlık kaldı

Aynı ilerliyoruz bende yarın kontrole gideceğim çarşamba yumurta toplama var senin merional iğne yarın son dimi benim sadece tek kullanımlık kaldı
Normal de 4 tane aldırdı bana iğneden. Fakat 1 tanesini kullanmayacağım yarın son iğnede. Cuma günü gittiğim de kontrole sağ tarafta 13 tane sol da 7 tane yumurta gördü. Bakalım yarın ne diyecek. Haberleşelim yarın canım 💐

2021 tüp bebek yaptıranlar veya yaptırmaya hazırlananlar nasıl gidiyor süreciniz kızlar 😍 benim çok heyecanlı stresli bir o kadar da ya tutmazsa diye endişeli
Merhaba ben yumurta toplama işlemini atlattım 5. Gün 6 embriyom donduruldu 2.adetimi beklemedeyim transfer için . Endişe etmeyelim iyi düşünelim iyi olsun 🤲🏻 Transfer olacağım günü iple çekiyorum düşündükçe karnımda kelebekler uçuşuyor 😍

Kızlar birde bu cetrotide iğnesini bugün ilk defa vurundum bi kızardı bi kızardı acayip kaşındı hemşireye sordum normal dedi ama bilemedim şimdi de morardı sizde de oldu mu
Bende de olmuştu canım artık o kadar iğneleri yiye yiye normal tabi geçiyor zamanla 🥰

Normal de 4 tane aldırdı bana iğneden. Fakat 1 tanesini kullanmayacağım yarın son iğnede. Cuma günü gittiğim de kontrole sağ tarafta 13 tane sol da 7 tane yumurta gördü. Bakalım yarın ne diyecek. Haberleşelim yarın canım 💐
Aynen haberleşelim yarın hayatım bana 20 kutu merional 75 lik aldırdı yarın sabah son

Merhaba ben yumurta toplama işlemini atlattım 5. Gün 6 embriyom donduruldu 2.adetimi beklemedeyim transfer için . Endişe etmeyelim iyi düşünelim iyi olsun 🤲🏻 Transfer olacağım günü iple çekiyorum düşündükçe karnımda kelebekler uçuşuyor 😍
Ohss için mi beklemedesiniz canım bende aynı valla karnımda kekebekler halay çekiyor bildiğin 😍😂

Ohss için mi beklemedesiniz canım bende aynı valla karnımda kekebekler halay çekiyor bildiğin 😍😂
Maalesef canım 22 yumurtam olunca ilk zamanlar sanki karnımın içinde su vardı yürürken hareket ediyordu 🤣 şimdi geçti ilk adette ama ikinciyi bekleyelim dediler . Geç olsun güç olmasın 😍

Bugün ikinci cetrotide iğnesini vyrdum bugünde kızardı ve şişti dün buz koymuştum ondan şişmemişti ama kıpkırmızıydı bugğn koymadım hala şiş
Şişlik sertlik oluyor tam bilmediğimiz için nereye denk gelse yapıyoruz iğneleri ondandır . İğneyi yaptıktan sonra dairesel hareketlerle masaj yap biraz

Maalesef canım 22 yumurtam olunca ilk zamanlar sanki karnımın içinde su vardı yürürken hareket ediyordu 🤣 şimdi geçti ilk adette ama ikinciyi bekleyelim dediler . Geç olsun güç olmasın 😍
Ay aynısı bende de var sanki su dolu balon var kasıklarımda yürüdükçe yada oturdukça patlıcak gibi oluyor 😂

merhaba kızlar ben 9 nisanda çift embriyo transferi oldum 21 nisanda pozitif sonucu aldık çok şükür, yarın kese görmek için gidicem inşAllah bir sorun yoktur :) darısı başınıza olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Aynen haberleşelim yarın hayatım bana 20 kutu merional 75 lik aldırdı yarın sabah son
Canım gittim dr bugün vitamin iğnesini son olarak vurdum. Akşam 22.00 da yumurta çatlatmayı yapıcam çarşamba toplama olacak. Bu sabah tahlil verdim çıkan sonuca göre dondurulabilirmiş bebekler. Çarşamba söyleyecek onu da.

merhaba kızlar ben 9 nisanda çift embriyo transferi oldum 21 nisanda pozitif sonucu aldık çok şükür, yarın kese görmek için gidicem inşAllah bir sorun yoktur :) darısı başınıza olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Maşallah Allah kuçağınıza almayı nasip etsin. taze transfermi yoksa donduruldu mu ? Nelere dikkat ettiniz acaba ?

Maşallah Allah kuçağınıza almayı nasip etsin. taze transfermi yoksa donduruldu mu ? Nelere dikkat ettiniz acaba ?
saol canım Allah razı olsun, dondurulmuş embriyoydu transfer sonrası pek birşeye dikkat etmedim açıkcası transfer sonrası sadece 20 dk uzandım daha sonra kalktım giyindim ve evimize geldik sürekli yatmadım ilk 2 gün dinlendim daha sonra evin içinde yemektir bulaşıktır çamaşırdır ufak tefek işlerimi yaptım sadece ağır iş yapmadım ağır kaldırmadım ve en önemlisi doktorumun önerdiği ilaçları saati saatine kullandım hiç aksatmadım

Merhabalar ankara da a life hastanesinde tedavi gören tüp bebek yaptiran varmı eşime azosperm teshisi konuldu 4 ay önce. Sebepsiz azosperm diyorlar nedeni bulunamadi hersey normal ama sperm yok . 1-2 tane motil ve immotil sperm çıkısı vardı . Ankarada detayli sperm vs vermek istiyoruz . Insallah sperm çıkarsa da tüp bebek yaptiracagiz fiyatlarini vs bilen varsa yazabilirmisiniz sperm.dondurma fiyatlarini vs hazirlikli olmak istiyoruz .

saol canım Allah razı olsun, dondurulmuş embriyoydu transfer sonrası pek birşeye dikkat etmedim açıkcası transfer sonrası sadece 20 dk uzandım daha sonra kalktım giyindim ve evimize geldik sürekli yatmadım ilk 2 gün dinlendim daha sonra evin içinde yemektir bulaşıktır çamaşırdır ufak tefek işlerimi yaptım sadece ağır iş yapmadım ağır kaldırmadım ve en önemlisi doktorumun önerdiği ilaçları saati saatine kullandım hiç aksatmadım
Hangi ilaçları verdi doktor. İğnemiydi yoksa hap mı ? Yumurta toplama olacağım çarşamba günü zor bir operasyon mu acaba ?

Hangi ilaçları verdi doktor. İğnemiydi yoksa hap mı ? Yumurta toplama olacağım çarşamba günü zor bir operasyon mu acaba ?
yumurta toplama basit birşey uyuyup uyanıyorsun hissetmiyorsun bile işlem sonrası biraz ağrın olabilir sadece 2 tane iğnem var benim transfer sonrası gerisi hap şeklinde 1 tanede bant olarak kullandığım var vücuda hormon salgılayan bir bant

yumurta toplama basit birşey uyuyup uyanıyorsun hissetmiyorsun bile işlem sonrası biraz ağrın olabilir sadece 2 tane iğnem var benim transfer sonrası gerisi hap şeklinde 1 tanede bant olarak kullandığım var vücuda hormon salgılayan bir bant

anladım transfer sonra sı ilaçlar ne kadar tuttu acaba pahalı mı ?

anladım transfer sonra sı ilaçlar ne kadar tuttu acaba pahalı mı ?
şuan hala devam ediyorum ilaçları kullanmaya sadece şu kadar söyleyeyim kullandığım bir iğnenin fiyatı 350 tl içinde 10 günlük var kullandığım hormon bantı 140 tl içinde 4 kullanımlık var her eczaneye gittiğimizde en az 500-600 tl para ödüyoruz

Canım gittim dr bugün vitamin iğnesini son olarak vurdum. Akşam 22.00 da yumurta çatlatmayı yapıcam çarşamba toplama olacak. Bu sabah tahlil verdim çıkan sonuca göre dondurulabilirmiş bebekler. Çarşamba söyleyecek onu da.
Bende şimdi eve girdim o cetrotideyi son olarak vurdum diğerleri zaten bitmişti bu gece 11 de bi çatlatma iğnem var 12 de bi tane daha var yarın boşum çarşamba yumurta toplama rahim tam istediğim gibi dedi 18 mm olmuş dedi toplam beş yumurta çıkar gibi duruyo dedi ama fazlası da olabilir dedi

Back