Transfer sonrasindaki 1 hafta nasıl geçirilmelidir?

Daha çok erken Tutunması hemen başlıyor ama hücre içine girmesi 5 6 günü bulur benim de tek embriyoydu doktorum koyduktan sonra Hamilesin hayırlı olsun demiştiYani doktor çok önemli koyduğu yer bebeğin tutunması çok etkiliyor
Bir sebebi vardır mutlaka bilemediğimiz onlarca şey oluyor içimizde benm doktorum bismillah diyerek başladı bende namazımda niyaZımda insanım yani allaha inanmıyo olarak lanse etmeyin ama benm demek istediğim allah olmuyosa bile bir sebep sunup olmuyor dedirtir yani açık açık benden dolayı olmadı dedirtmez bunu düşündürmez iyi bir yere giderseniz olmazsa açıklamasınıda doktor mutlaka söyler en basiti rahim uygun degldir bu kadar basit bir olmama sebebi ve rahimi doktorlar istediği kadar ilaçla beslesin vücut istemiyorsa almıyor embriyoyu yani kısaca ben sebepsiz infertilteye inanmayan bir insanım
Merhaba Doktorunuz kimdir acaba.

Daha çok erken Tutunması hemen başlıyor ama hücre içine girmesi 5 6 günü bulur benim de tek embriyoydu doktorum koyduktan sonra Hamilesin hayırlı olsun demiştiYani doktor çok önemli koyduğu yer bebeğin tutunması çok etkiliyor
Merhaba bende tedaviye baslamayi düşünüyorum canım sen hangi doktora gittin nerdesin

Canım sana şukadar söylüyim transferden 8 dk sonra tuvalete kendim gittim doktorum saçmalama kalk o öyle seylerle düşermi dedi ve beni kaldırdı 2 kere tuvalete gittim arka arkaya .1buçuk saat Arabada titreye titreye geldik geldigimde biraz yattım baktım olmuyo kalktım kendimi yormadan her işimi yaptm 5 buçuk aylık hamileyim şuan. Doktorun işini biliyosa koydugu yer çok önemli
Canım koyduğu yer derken. Embriyo nereye yerleştirmek önemli

X