- Konu Sahibi Yarenberru
Ya kızlar bu gun korktum hafif kanamam var salı gidiyorum bakalim ne dicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yaşımdan dolayı ikitane koydular ilki tekti ikincisi iki tane şansın daha cok artıyorBize iki tane koymaz yaştan dolayı
Aaa üzülme canım hayırlısı böyleymiş en azından tutunabiliyomuş onu öğrenmiş olduk doktorum tutmaması için iki sebep var ya bebek sağlıksızdı yada nasip değildi demişti belki seninde bebeğin sağlıksızdı ileride çok üzüleceğine tamam buda zor ama şimdiki üzüntün daha hafif atlatılabilirKizlar malesef düşük yaptim bu gün
Aaa çok üzüldüm ya nasılsın sen canım.Kizlar malesef düşük yaptim bu gün
Yaş kaç yawrumBize iki tane koymaz yaştan dolayı
Doğru diyorsun üzülüyor insan.Biliyorum herşey kısmet te üzülmemek elde degil hala belim agriyor
24 hayatım seninYaş kaç yawrum
30 canım24 hayatım senin
Merhaba, son durumunuz nedir? Benim de çikolata kistim var ve ilk tedavim yarıda kaldı. Şimdi 2. Tedaviye başladım.Evet çikolata kisti varr, derin endometriz. Bu 2. Denemem. İlkinde transfer olamamıştım. Yarıda kalmıştı
Transfer oldum ama başarısız.Merhaba, son durumunuz nedir? Benim de çikolata kistim var ve ilk tedavim yarıda kaldı. Şimdi 2. Tedaviye başladım.
Benimde negatif temmuzda histeroskopi olucam ağustosta da dondurulmuş transfer olucam bendeki son durum buMerhaba, son durumunuz nedir? Benim de çikolata kistim var ve ilk tedavim yarıda kaldı. Şimdi 2. Tedaviye başladım.
Anladım.. inşallah güzel haberler alırız ..Transfer oldum ama başarısız
Hangi hastanede oldunuz. Süreç nasıl geçti. Ve en önemlisi sonda ve lagman yaptılar mıKızlaaarr merhaba yarın histeroskopi oluyorum önümüzdeki ay dondurulmuşu kullanıcaz sizde durumlar nedir
Geç gördüm canım mesajını jimer de oldum süreç bayıldım ve ayıldım ( biraz zor ayıldım orası ayrı ve ilk odaya girdiğimde yattığım odaya buz gibiydi klimayı açık unutmuşlar e ısınmadan daha ameliyathaneye girdim tabi orasıda soğuk biraz stresin de etkisiyle çok kastım baya ama titremeye başladım artık istemsizce sonrasında bayıldım ayılınca da çenem çok ağrıyodu acayip ama biri sanki sağlam bi dayak atmış gibi onun dışında bi sıkıntı olmadı ) sonrasında hiç ağrım sızım olmadı sıfır yani hatta lagman falan da yapılmadı operasyon da güzel geçmiş hiç bi sıkıntı polip vs yokmuş küçük düzeltmeler yaptım dedi hatta rahimin önceki sonraki halini çekmiş öyle yani şimdi gelcrk olan adetimden sonra transfer var allahın izniyleHangi hastanede oldunuz. Süreç nasıl geçti. Ve en önemlisi sonda ve lagman yaptılar mı
Güzel haberler almanız dileğiyle