• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2021

İnşallah senin bari tutar üzülmemek elde değil
Tatlim hiç üzülme bak benim ilk evliliğimden ilk çocuğum 6 aylıkken düşük yaptılar yaşamaz dediler mecbur kaldim 1001 bir olan bir hastalıktan dolayı. ikincisi 7 aylıktı erken doğdu 1 gün yasiya bildi her şey de vardır bir hayır bak ben ikinci evliliği yaptim eşim de sorun cıktı 1 sene bekledim ilki tutmadı bu da ikincisi tutmaz sa uzun bir süre daha düşünmicem üzülme vardır bir hayır deyip bekliyorum😊

Tatlim hiç üzülme bak benim ilk evliliğimden ilk çocuğum 6 aylıkken düşük yaptılar yaşamaz dediler mecbur kaldim 1001 bir olan bir hastalıktan dolayı. ikincisi 7 aylıktı erken doğdu 1 gün yasiya bildi her şey de vardır bir hayır bak ben ikinci evliliği yaptim eşim de sorun cıktı 1 sene bekledim ilki tutmadı bu da ikincisi tutmaz sa uzun bir süre daha düşünmicem üzülme vardır bir hayır deyip bekliyorum😊
Ah çok zor şeyler yaşamışsın seninkinin yanında ben hiç bişey allah yüzünü güldürsün inşallah

Ama adet oldum yani bence. Tutsa zaten olmazdım ...
tatlim bilmiyorum yanlis bir sey de demek istemiyorum benim ilk transferde bende senin aynın oldum tutmadı ama Ne olur üzülme bak benim ikinci denemem belki 3 olacak belkide 4 bazen biraz geç gelemiyor melekler gelsinde geç gelsin biliyorum maddi ve manevi çok üzülüyor vede çöküyoruz ama ne olur üzülmeyin ben de negatif çıkarsa bir daha denemicem öle karar aldim

Back