• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2021

Taze 5. Gün. Bir de dağa adet tarihimiz gelmedi hemen çıkmaması normal bence. Belki de belirti vermeye bilir benim de göğüslerim indi. Allahtan umut kesilmez yawrum
Doğru söylüyosun aslında allahtan umıt kesilmez ama yarın o negatif sonucu alıcam diye gitmeye korkuyorum fitil kullanıyo muydun sen kullanıyosan bi dikkat etsene benim düne kadar fitil baya ileri gidiyodu şimdi rahim midir nedir yuvarlak yumşak bişey inmiş aşşağı ondan ileride gitmiyo haliyle

Taze 5. Gün. Bir de dağa adet tarihimiz gelmedi hemen çıkmaması normal bence. Belki de belirti vermeye bilir benim de göğüslerim indi. Allahtan umut kesilmez yawrum
Benimde taze 5. Gün ilginç birinin öyle birinin böyle demesi senin doktor direk yüksek sonuç görmek istiyo heralde benimki de çıksın da iki gün sonra bi dha abaktırır nasılsa delinmeye alışık yaren diye düşünüyosa 😂

Benimde taze 5. Gün ilginç birinin öyle birinin böyle demesi senin doktor direk yüksek sonuç görmek istiyo heralde benimki de çıksın da iki gün sonra bi dha abaktırır nasılsa delinmeye alışık yaren diye düşünüyosa 😂

Benimki de öyle dedi 2 gün sonra tekrar bakıcaz diye. Bilemedim valla

Doğru söylüyosun aslında allahtan umıt kesilmez ama yarın o negatif sonucu alıcam diye gitmeye korkuyorum fitil kullanıyo muydun sen kullanıyosan bi dikkat etsene benim düne kadar fitil baya ileri gidiyodu şimdi rahim midir nedir yuvarlak yumşak bişey inmiş aşşağı ondan ileride gitmiyo haliyle
Kullanıyorum normal gidiyor valla hiç dikkat etmedim. Koyuyorum artık orda ne oluyorsa oluyor

İki gğne kadar baya ileri gidiyodu bugün yok gitmiyo o zımbırtıdan ve bildiğim kadarıyla ona dokunabiliyosak adet olcak demek ama yanlış bilgi de olabilir
İlk kez senden duydun. Kulaktan duyma olabilir. Ben testi göndereceğim dr o yüzden cuma yapıcam cnm. Sonra söylemesin o gün yaptırmadın diye. 1 gün de erken yaptırıcam hemen de

İlk kez senden duydun. Kulaktan duyma olabilir. Ben testi göndereceğim dr o yüzden cuma yapıcam cnm. Sonra söylemesin o gün yaptırmadın diye. 1 gün de erken yaptırıcam hemen de
Anladım canım nasıl istersen 😊 evet kulaktan dolmada olabilir sözde eskiler bu şekilde anlıyomuş bilmiyorum ama tabi biz ne ebeyiz ne de doktoruz öyle olsa bile anlayabilir miyiz bilmiyorum 😂

Hmm anladım canım güzek haberler alırız inşallah beb dokuz gibi hastanedeyim ama ne bileyim bi umudum tükendi
Ya niye tükeniyor sakin öle düşünme ben bu gun yaptiricam tes yarın öğrenicem lütfen asıl tes sonucunu alana kadar kötü şeylere kapılma

Back