- 9 Mayıs 2021
- 40
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Yarenberru
Görüyorum ben çizgiyiBiraz belli oldu gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüyorum ben çizgiyiBiraz belli oldu gibi
Dimiii hayal değil yaniiGörüyorum ben çizgiyi
Hemen çıktı hiç beklemedenGörüyorum ben çizgiyi
Nasılsın canım benim kasık ağrım devam ediyor.Hemen çıktı hiç beklemeden
Ara ara çok nadir yani canımNasılsın canım benim kasık ağrım devam ediyor.
İyi canımAra ara çok nadir yani canım
Sen nasıl hisswdiyosunİyi canım
Şuan uyandım kasık ve çok şiddetli değil ama rahatsız eden de bir bel ağrım var hayır olsun inşallahİyi canım
Günaydın canım benim ağrılarım yok şuan iyiyim.Şuan uyandım kasık ve çok şiddetli değil ama rahatsız eden de bir bel ağrım var hayır olsun inşallah
Şuan benimde geçti göğüs ağrım falan da yok ay şafak bir heyecan doruktaGünaydın canım benim ağrılarım yok şuan iyiyim.
Ayyyy inş GğZel haberleri alırız Bende merak ediyorum çokkkŞuan benimde geçti göğüs ağrım falan da yok ay şafak bir heyecan dorukta
2021 tüp bebek yaptıranlar veya yaptırmaya hazırlananlar nasıl gidiyor süreciniz kızlar benim çok heyecanlı stresli bir o kadar da ya tutmazsa il
Ne güzel yaaa herkes test zamanı neredeyse aynı :) haber ver canımAz kaldı ben yarın yine tes yaptırıyorum
İnşallah ya Seninde yarın mıydı canım testAyyyy inş GğZel haberleri alırız Bende merak ediyorum çokkk
Hadi hayırlı haberle gel inşallahAz kaldı ben yarın yine tes yaptırıyorum
Cuma günü canım. Senin transfer günün hangi gündü yawrumİnşallah ya Seninde yarın mıydı canım test
İnş güzel haberler alırız senden deAslında cumartesiydi 12. Gun ama ben sorun yaşadığım için erken yapiyoruz
Ayın onu Pazartesi bana 10. Gün test günü dediCuma günü canım. Senin transfer günün hangi gündü yawrum