- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yarenberru
-
Canım hayırlısı allahtan. İnş değerin yukselir. Şuan sen adet oluyor musun ? Yoksa leke mi ?Kızlar doktorum bir seyler dedi ama ne hissedicegimi bilemedim düşük değer dedi ama negatif diyemem dedi onlara göre 5 altı negatif mişçarşamba gel muane edelim desi
Ay bende valla inşallah tutmuştur bebişlerYemekten mide bulantısı olmuş olabilir canım. Ama bilmiyorum.çok ikilemdeyim tutmadı diye.
İnş ben pazartesi günü sadece idrar mı yapsam acaba sence ?Ay bende valla inşallah tutmuştur bebişler
Canım aslında dondurulmuşlardır tutma ihtimali daha yüksek bellide tuttu. Birde 6. Gün idrar da çıkıyor idrar testi yapsanaDondurulmuş 5. Gun enbiriyosu konuldu evet aslında adet olduğunu düşünüyorum belim agriyor Kahve rengi kanamam var ama çok değil leke gibi iki gündür geliyor anlamadim bu gun 6. Günü transferin doktorum ilaçları kullan bana gel dedi
Ben idrar yapıcam sadece pazartesi kim bilir hastane nasıl dolu olur gidemicem vallaİnş ben pazartesi günü sadece idrar mı yapsam acaba sence ?
Canım korkma stres yapma hiç bişey olmaz allahın izniyle ama bi idrarda da dene bence de erken gebelik testlerindenDondurulmuş 5. Gun enbiriyosu konuldu evet aslında adet olduğunu düşünüyorum belim agriyor Kahve rengi kanamam var ama çok değil leke gibi iki gündür geliyor anlamadim bu gun 6. Günü transferin doktorum ilaçları kullan bana gel dedi
Sonıcunu yazmayı unutma ben birazdan yapcam erken gebelik duramıyorumYarın denerim ozaman
Tuvaletim yooookkkkSende yaz sonuc
Tuvaletim yooookkkk
Yaptım çıkmadı canımsu iç ev icinde yuru
Yarennnnn yaz canım bekliyorum :) ayy inş tutmuşturSonıcunu yazmayı unutma ben birazdan yapcam erken gebelik duramıyorum
Yaaa olsun çok var idrar da negatif kanda pozitif canım. Sakın moralını bozma.Yaptım çıkmadı canım
Yok canım çıkmadı maalesef inşallah erken diye çıkmıyodurYarennnnn yaz canım bekliyorum :) ayy inş tutmuştur
İnşallah öyledir canım ya yok düşürmemeye çalışıyorum modumuYaaa olsun çok var idrar da negatif kanda pozitif canım. Sakın moralını bozma.
Aynen bebeğim moralini bozma. 9/10 gün de görünebilir.İnşallah öyledir canım ya yok düşürmemeye çalışıyorum modumu
Evet kuzum hiç görünmeyedr bilir çok okudum öyle salı günü yaparım artık sabah ki idrarlaAynen bebeğim moralini bozma. 9/10 gün de görünebilir.
Yine uyku çöktü benimAynen bebeğim moralini bozma. 9/10 gün de görünebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?