- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yarenberru
Toplam ne kadara mâl oldu yarencımAynen aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplam ne kadara mâl oldu yarencımAynen aynen
Tüp bebek tüm işlemleri diyosan yirmiyi geçti diyodu eşim tabi yol masrafı falanda var sizin ne kadara geldiToplam ne kadara mâl oldu yarencım
18 bin canım bizimTüp bebek tüm işlemleri diyosan yirmiyi geçti diyodu eşim tabi yol masrafı falanda var sizin ne kadara geldi
İşte hemen hemen aynı civarlar nasıl hissediyorsun bugün hayatım18 bin canım bizim
Benim göğüs ağrım yok kasık ağrım var ara da biraz da mide bulantısı oldu gece ve sabah. Ama iyiyim. Bir de uyku çok oluyor akşam üstleri sürekli uyumak istiyorum canımBen resmen çok şiddetli göğüs ağrısıyla uyandım eğer pozitifi görürsem soranlara tek belirtim göğüs ağrısı dicem yok yok bu adet zamanında olan ağrıdan çok çok farklı
Onu unutmuşum akşamüstü uykusu böyle üç gün uyumamışım sanki öyle çöküyor ama yarım saat uyusam yetiyor mide bulantısı çok zor ya bende olmadı daha hiç ama allah kolaylık versinBenim göğüs ağrım yok kasık ağrım var ara da biraz da mide bulantısı oldu gece ve sabah. Ama iyiyim. Bir de uyku çok oluyor akşam üstleri sürekli uyumak istiyorum canım
Kızlar ben bu gun kan testi yaptirmak zorun da kaldim kanamam ve bel agrım vardı doktorun ısrarı üzerine yaptim daha 6.gun ben adet oldum diyorum ama o yaptır bedi test sonucu 8.43 cıktı hamileliği. Değilmiyim anlamiyorum değer yazıları 4 haftadan sonrası için yazıyor doktoruma sonucu attim ama cvp yazmadı çok heyecanla bekliyorum
İnşAlllah hamilesindedir canım benim
Hiç bilmiyorum ki canım. İnş hamilesindir Bize de haber ver canımKızlar ben bu gun kan testi yaptirmak zorun da kaldim kanamam ve bel agrım vardı doktorun ısrarı üzerine yaptim daha 6.gun ben adet oldum diyorum ama o yaptır bedi test sonucu 8.43 cıktı hamileliği. Değilmiyim anlamiyorum değer yazıları 4 haftadan sonrası için yazıyor doktoruma sonucu attim ama cvp yazmadı çok heyecanla bekliyorum
Canım ben yürüyorum yavaş yavaş yürüyebilirsin demişti bana da dr. Kaçıncı günün seninKızlar bende de sabah vajinamda çok ağrı hissettim böyle sanki sızı gibi. Bir de çok fena bir gaz sancısı var hala da gazım çok fazla. Çok test yapasım geliyor ama bekleyeceğim ya Bi de bugün yürüyüşe başlayacağım yarımsaat. Doktorum söyledi çok yatma dedi :)
Yemekten mide bulantısı olmuş olabilir canım. Ama bilmiyorum.çok ikilemdeyim tutmadı diye.Onu unutmuşum akşamüstü uykusu böyle üç gün uyumamışım sanki öyle çöküyor ama yarım saat uyusam yetiyor mide bulantısı çok zor ya bende olmadı daha hiç ama allah kolaylık versin
6.gündeyim canım :)Canım ben yürüyorum yavaş yavaş yürüyebilirsin demişti bana da dr. Kaçıncı günün senin
İnşAllah hamilesindedir canım benimKızlar doktorum bir seyler dedi ama ne hissedicegimi bilemedim düşük değer dedi ama negatif diyemem dedi onlara göre 5 altı negatif miş çarşamba gel muane edelim desi
Aaa ben de 6. Gün6.gündeyim canım :)
Amin canımmm dondurulmuş mu transfer oldu canım.İnşallah ya
Allah cocuk isteyen herkeze nasip etsin çok zor bir süreç hem maddi hem manevi bu ikinci denemem di.