- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Yarenberru
Merhaba transfer oncesi ve sonrasi en onemli detaylari anlatabilir misiniz ne yenmeli transferden sonra ise donus yaptinizmi rapor mu aldiniz nasil ilerlediniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım normal de zaten sabah idrarla yapılır. Gün içi yapmasaydın keşke. Tamam ben de salı yapıcam beraber haberleşiriz :)) hiç moral bozma gün içi yapılanlar yanlış zatenYine uyku çöktü benim
Stres yapma cnm ins sağlıkla bir bebek sahibi olursunKızlar yok mu aktif olan konuşalım benim stres artıyo ya 5. Güne gidemezse diye
Merhaba canım transfer öncesi hiç bir şeye dikkat etmedim açıkçası. Transfer sonrası dikkatli hareket ediyorum yemek olarak balık et kıyma vs yiyorum besin değeri yüksek. Kesinlikle meyve ve kabak çekirdeği yiyorum. ( öneriyorlar kabak çekirdeğini tutunması için ) o şekilde canım.Merhaba transfer oncesi ve sonrasi en onemli detaylari anlatabilir misiniz ne yenmeli transferden sonra ise donus yaptinizmi rapor mu aldiniz nasil ilerlediniz
O teste inanma en doğru test kan testi boşuna mi diyorlar 12 gün sonra kan testi yapin diyeYaptım çıkmadı canım
Benim bildiğim 4 kişi var :)Sanırım 10 mayıs transferli 7 veya 8 kişiyiz ne garip
Insallah anne olmayi Allah hepimize tattirir insallahMerhaba canım transfer öncesi hiç bir şeye dikkat etmedim açıkçası. Transfer sonrası dikkatli hareket ediyorum yemek olarak balık et kıyma vs yiyorum besin değeri yüksek. Kesinlikle meyve ve kabak çekirdeği yiyorum. ( öneriyorlar kabak çekirdeğini tutunması için ) o şekilde canım.
İnşallah canım. Bekleyip göreceğiz durumlarımızıInsallah herkezin tutmuştur benim ki muallakta
Aynen salı sabahı yapıyoruz o zamanCanım normal de zaten sabah idrarla yapılır. Gün içi yapmasaydın keşke. Tamam ben de salı yapıcam beraber haberleşiriz :)) hiç moral bozma gün içi yapılanlar yanlış zaten
Evet biliyorum ama merak işteO teste inanma en doğru test kan testi boşuna mi diyorlar 12 gün sonra kan testi yapin diye
Amin inşallah ama kendin için neden öyle diyorsunInsallah herkezin tutmuştur benim ki muallakta
Benim sabah 8 de progestan var fitil onu koymadan önce haliyle tuvalet ihtiyacımı görüyorum o yğzden erken yapmak zorundayım seninde varsa sabah ilacın yaz burdan aynı dakikalar da yapalım totem gibi oldu birazİnşallah canım. Bekleyip göreceğiz durumlarımızı
Tamam canım ben erken kalkıyorum ama bence kalkar kalkmaz yapalım. Yazalım buraya. Bende fitil kullanıyorumBenim sabah 8 de progestan var fitil onu koymadan önce haliyle tuvalet ihtiyacımı görüyorum o yğzden erken yapmak zorundayım seninde varsa sabah ilacın yaz burdan aynı dakikalar da yapalım totem gibi oldu biraz
Ayyy kız ne dicem şimdi benim bugğn yaptığım testin canını çıkarttım bu kapağını açınca ekranda görmemiz yerin gerisinde bi çizgi daha vardıııTamam canım ben erken kalkıyorum ama bence kalkar kalkmaz yapalım. Yazalım buraya. Bende fitil kullanıyorum
Atsana resmini :)))Ayyy kız ne dicem şimdi benim bugğn yaptığım testin canını çıkarttım bu kapağını açınca ekranda görmemiz yerin gerisinde bi çizgi daha vardııı
Canını çıkarttım demiştim koyu olan pembeye bakıp bozuk sanma onuda bırkaladım iğneyle ondan boyası kalktıAtsana resmini :)))
Vallaaaaa canını çıkartmışsın :))) bilemedim ki çizgi var gibi başta canımCanını çıkarttım demiştim koyu olan pembeye bakıp bozuk sanma onuda bırkaladım iğneyle ondan boyası kalktı