- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yarenberru
-
Bana asla ilaç kullanma dedi doktorum. Sadece parol be minoset kullanabilirsin o da çok ihtiyacın olursa dedi.Ya ben üşütmüşüm bugün. İnşAllah bi sıkıntı yaratmaz. Grip ilacı kullanmayım dimi ?
Yarennnnnn transfer günü sayılmıyormuş canım yeni öğrendim. Yani ben idrar testi 4. Gün yapmışım çok erken :))) pazartesi yapıcam bendeAy kızlar çarlıcam orta yerimden meraktan vallahi
Tmm canım bende doktorumla konuştum nane limon iç dedi. Teşekkür ederimBana asla ilaç kullanma dedi doktorum. Sadece parol be minoset kullanabilirsin o da çok ihtiyacın olursa dedi.
E ben sana demiştim hayatımYarennnnnn transfer günü sayılmıyormuş canım yeni öğrendim. Yani ben idrar testi 4. Gün yapmışım çok erken :))) pazartesi yapıcam bendekan testi de vericem ama hızlı geçiyor günler.
Ay sabah uyandım bende ağzım burnum tıkalı grip olmafım da sabah çok korktum oluyorum diye çok geçmiş olsun canım hiç bi ilaç kullanmaYa ben üşütmüşüm bugün. İnşAllah bi sıkıntı yaratmaz. Grip ilacı kullanmayım dimi ?
Sana da çok geçmiş olsun canım nane limon iç sende dikkat etAy sabah uyandım bende ağzım burnum tıkalı grip olmafım da sabah çok korktum oluyorum diye çok geçmiş olsun canım hiç bi ilaç kullanma
Evet canım pazartesi olaaaa hayrolaE ben sana demiştim hayatımbende erken gebelikte yaptım çıkmadı pzt tekrarlıcam kan için bişey diyemicem ama benim hiç hızlı geçmiyo yaa
Aynen yapıcam birazdan valla aman hasta olmamak lazım şu sıraSana da çok geçmiş olsun canım nane limon iç sende dikkat et
Bende de oluyo kasık ağrısı ve göğüslerim çok şişti acıyo yorulmaya dikkat etmedim hayırlısıEvet canım pazartesi olaaaa hayrolaama ara ara kasık ağrım oluyor bir de çabuk yoruluyorum
Hadi hayırlısı canım kahve rengi lekelenmeye dikkat edemiyorum belki bende de oluyodur ama hep siyah çamaşır giydiğim için farkedemiyorumMerhaba
Bende pazartesi 5.gun embiya transferi yaptırdım iki tane konuldu banada benim ikinci denemem inşallah hepimiz için hayırlısı olur benimde bu gun belim agriyor ve kahve rengi lekenmelerim var hasta olmaktan korkuyorum doktorum yat dedi ama insan endişe duyuyor
Hayırlısı olsun canım. İnş kucağına almayı nasip eder mevlam. Kaçıncı günün şuanMerhaba
Bende pazartesi 5.gun embiya transferi yaptırdım iki tane konuldu banada benim ikinci denemem inşallah hepimiz için hayırlısı olur benimde bu gun belim agriyor ve kahve rengi lekenmelerim var hasta olmaktan korkuyorum doktorum yat dedi ama insan endişe duyuyor
aynen canım benim de şiş çatınca ağırıyor. İlaçlardan dolayı mı acabaBende de oluyo kasık ağrısı ve göğüslerim çok şişti acıyo yorulmaya dikkat etmedim hayırlısı
Hayırlısı olsun canım. İnş kucağına almayı nasip eder mevlam. Kaçıncı günün şuan
İnşallah bebişten dolayıdıraynen canım benim de şiş çatınca ağırıyor. İlaçlardan dolayı mı acaba
Ben sadce idrar yaparım yaPazartesi sanirim test yaptiricaksiniz sizin sonucu beklicem ben cumaya kadar test yapmak istemiyorum :)
Ya kişiden kişiye değişir ama benim bildiğim idrar da 4. Haftadan sonra cikar yanılmıyorsam senin de 5. Günün bu gun dimi?Ben sadce idrar yaparım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?