• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2021

Aşılama değil canım iğne ile yumurtaları büyütüp takip ediyor gün gün sonra çatlatma iğnesi veriyor çatlaması sağlanıyor normal yolla olsun isteniyor. Aşılama bize uygun tedavi değilmiş ondan eğer bu iğne tedavileri işe yaramazsa tüp bebek dedi. Doktorda doç bana da güven veriyor aslında açıklıyor herşeyi cevapsız bırakmıyor ondan güvenmek istiyorum ama cok maliyetliymis bu da. İnomax diye birşey kullanıyorum içinde folik asitle birlikte baska vitaminler vs de varmış.
Anladım işin rast gitsin inşallah

Merhaba kızlar. Bende geçen pazartesi transfer oldum. Bugün 5. Günüm. Bana 3. Gün embriyosu transfer ettiler iki tane. İlk tüp bebek denemem. Çikolata kistim var o yüzden tüp bebek yaptırdım. Günler geçmek bilmiyor hiç. Ayın 22si kan testi yapacağım. ☺️
Hayırlı olsuuun bu geçtiğimiz pazartesi mi yaptırdın ayın onunda o zamansa aynı yaptırmışız 😊

Merhaba kızlar. Bende geçen pazartesi transfer oldum. Bugün 5. Günüm. Bana 3. Gün embriyosu transfer ettiler iki tane. İlk tüp bebek denemem. Çikolata kistim var o yüzden tüp bebek yaptırdım. Günler geçmek bilmiyor hiç. Ayın 22si kan testi yapacağım. ☺️
Aaa aynıyız :) ben sadece 5. Gün transfer yapıldı. 22 sinde bende yaptırıcam.

Aynı transfer olmuştuk transfer gününü sayma canım benim bugün 4 daha erken gebelik testi mi yaptın bende yapıcam 😍😂
5. Günüm benim canım. Hayır normal test yaptım çıkmadı. Ama çok erken yaptım belki ondan çıkmadı. Pazartesi yeniden bakıcam test

Ya nasılsın ne hissediyorsun ağrın sızın var mı bi de normal hayata devam mı ? Bir de yemene dikkat ediyor musun ☺️
Hiç birşey hissetmiyorum açıkçası :) bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama erken yaptım biraz ;) ev işi yapmıyorum hiç yememe dikkat ediyorum açıkçası :) senin canım ?

Ben de 5. Gün embriyosu transferi oldum Çarşamba günü, 22 si test günüm. 2 gündür bacaklarım ve belim ağrıyor anlamadm

Hiç birşey hissetmiyorum açıkçası :) bugün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama erken yaptım biraz :KK66: ev işi yapmıyorum hiç yememe dikkat ediyorum açıkçası :) senin canım ?
Yani bende daha çok dinleniyorum pek birşey yok iki gün önce biraz kaşık ağrım olmuştu. Yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçıyor yine 😀 bol su içiyorum birde kabıZ olmamaya çalışıyorum. Test için erken baya :) ama insan sabredemiyor valla

Yani bende daha çok dinleniyorum pek birşey yok iki gün önce biraz kaşık ağrım olmuştu. Yememe dikkat etmeye çalışıyorum ama kaçıyor yine 😀 bol su içiyorum birde kabıZ olmamaya çalışıyorum. Test için erken baya :) ama insan sabredemiyor valla
Kesinlikle öyle sabredemiyorum :)) çok erken aslın da :). Ben normal de de aşırı su içerim. Ama ben de kabızlık oldu. Progestan iğne kullanıyorum yan etkisiymiş :(

Bende yaptım normal testlerden çıkmadı yarın sabah yada öbür gün erkenlerden yapıcam 😆asla sabır edemiyorum

Kesinlikle öyle sabredemiyorum :)) çok erken aslın da :). Ben normal de de aşırı su içerim. Ama ben de kabızlık oldu. Progestan iğne kullanıyorum yan etkisiymiş :KK43:
Ben progestanı fitil olarak kullanıyor her gün 😬 sıkma canını kefir iç kayısı ye hallolur bi iki güne inşAllah ☺️

Back