- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yarenberru
Aynı gün transfer olmuşuz canım. 5. GünümüzAyin 10 da trasfer oldu sanırım 5. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün transfer olmuşuz canım. 5. GünümüzAyin 10 da trasfer oldu sanırım 5. Gün
Normal de bizim 22 sin de test günümüz :)Pazartesi sanirim test yaptiricaksiniz sizin sonucu beklicem ben cumaya kadar test yapmak istemiyorum :)
Hepimiz için hayırlı si olsun inşallah çocuklarımızı kucağınıza almayı nasip eder allahim benim belim fena agriyor hasta olmuyorum dur insallahAynı gün transfer olmuşuz canım. 5. Günümüz
Ben cuma yapicam testi burdan yazarım sonucuNormal de bizim 22 sin de test günümüz :)
Canım ultrason kağıdını verdiler mi transferdeNormal de bizim 22 sin de test günümüz :)
Ewet verdiler canım.Canım ultrason kağıdını verdiler mi transferde
Tmm canım yaz haberleşelimBen cuma yapicam testi burdan yazarım sonucu
Aminnn inş canımHepimiz için hayırlı si olsun inşallah çocuklarımızı kucağınıza almayı nasip eder allahim benim belim fena agriyor hasta olmuyorum dur insallah
Benim hastalığıma 7 gün var dahaAminnn inş canım
Eğer istersen atar mısın bende atayım karşılaştıralımEwet verdiler canım.
Benimde herşeyimiz aynı gidiyo sonucumuzda pozitif olsu inşallahBenim hastalığıma 7 gün var daha
Buyur canım sol üst tarafta ki beyaz olan bebişşş :) Annessiiii doysun ondan ( inş tutar amin )Benimde herşeyimiz aynı gidiyo sonucumuzda pozitif olsu inşallah
Buyur canım sol üst tarafta ki beyaz olan bebişşş :) Annessiiii doysun ondan ( inş tutar amin )
Ortadaki küçük beyaz nokta işte bizimkideBuyur canım sol üst tarafta ki beyaz olan bebişşş :) Annessiiii doysun ondan ( inş tutar amin )
Maşallah inş bize tutunmuştular Çok merak ediyorum çokkkkk.Ortadaki küçük beyaz nokta işte bizimkide
Bu arada hangi hastane de yaptırıyorsun tüp bebek tedavisiniOrtadaki küçük beyaz nokta işte bizimkide
İnşallah canım inşallaaaahhh o merağı hiç sorma en fazla beş dakika düşünmeden durabiliyorumMaşallah inş bize tutunmuştular Çok merak ediyorum çokkkkk.
Bursa jimer hastanesi canım senBu arada hangi hastane de yaptırıyorsun tüp bebek tedavisini
Samsun medicana canım. Neyse ki az kaldı :)Bursa jimer hastanesi canım sen
Aynen aynenSamsun medicana canım. Neyse ki az kaldı :)