• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2021

Yarennnnnn transfer günü sayılmıyormuş canım yeni öğrendim. Yani ben idrar testi 4. Gün yapmışım çok erken :))) pazartesi yapıcam bende 😂😂 kan testi de vericem 🐥🤪 ama hızlı geçiyor günler.
E ben sana demiştim hayatım 😂 bende erken gebelikte yaptım çıkmadı pzt tekrarlıcam 😂 kan için bişey diyemicem ama 😂 benim hiç hızlı geçmiyo yaa

Merhaba

Bende pazartesi 5.gun embiya transferi yaptırdım iki tane konuldu banada benim ikinci denemem inşallah hepimiz için hayırlısı olur benimde bu gun belim agriyor ve kahve rengi lekenmelerim var hasta olmaktan korkuyorum doktorum yat dedi ama insan endişe duyuyor

Merhaba

Bende pazartesi 5.gun embiya transferi yaptırdım iki tane konuldu banada benim ikinci denemem inşallah hepimiz için hayırlısı olur benimde bu gun belim agriyor ve kahve rengi lekenmelerim var hasta olmaktan korkuyorum doktorum yat dedi ama insan endişe duyuyor
Hadi hayırlısı canım kahve rengi lekelenmeye dikkat edemiyorum belki bende de oluyodur ama hep siyah çamaşır giydiğim için farkedemiyorum

Merhaba

Hayırlısı olsun canım. İnş kucağına almayı nasip eder mevlam. Kaçıncı günün şuan

Pazartesi sanirim test yaptiricaksiniz sizin sonucu beklicem ben cumaya kadar test yapmak istemiyorum :)

Back