İnşallah canım inşallahInsallah temiz cikar hersey canim saglikla kucagina alrsn❤
İnşallah canım inşallahYaa 10mayis kontrolumde bende 10+3olucam tam inşallah benimkiler de hareketli olurlarinşallah tertemiz cikar canim tahlillerin
Evet kesinlikle gun sayiyor insanİnşallah canım inşallahahh ne heyecanlı bekleyişler ya , görünce iiy ama hemen bir sonraki kontrolün heyacanı basıyor herkesde aynı mı ?
Hiç sorma hele birgun oncesi hiiiç gecmiyorİnşallah canım inşallahçok heyecanlı bekleyiş , günler geçmiyor sanki
İnşallah teyzesi inşallahyavrumu bir göreyim de o zaman bir de ikili tarama yapacak doktorumuz inşallah sonuclarimiz da iyi gelir merak etme seninki de büyüyor hem de çok hızlı bir şekilde
Bu hafta evdesn dmi canim dinlen guzelceHiç sorma hele birgun oncesi hiiiç gecmiyor
İnşallah sonuçlarımız hepimizin güzel olurİnşallah teyzesi inşallahyavrumu bir göreyim de o zaman bir de ikili tarama yapacak doktorumuz inşallah sonuclarimiz da iyi gelir merak etme seninki de büyüyor hem de çok hızlı bir şekilde
Evet canim pazartesiye kadar raporluyum o gun kontrolum var duruma gore tekrar rapor yazicak ya da calisicamBu hafta evdesn dmi canim dinlen guzelce❤
Insallah iyi gelir tatlim dinlenmek bu aralar cok yormamak lazimEvet canim pazartesiye kadar raporluyum o gun kontrolum var duruma gore tekrar rapor yazicak ya da calisicam
Maşallah Allah bağışlasın inşallahDoktorun diyorsa yaptir tatlim ben de bakalim ozmn karar veririm:)3 yas olcak cnm mayista
Normal canim kullandiklarin kan ilaci 3 4 aydan sonra kullaniyor diye biliyorum ben de folik asit ve decavitSelam kızlar. Aklıma takılan bir şey var. Şu an ben oksapar , progeston( sabah-akşam), folbiol ve 3 kere de lutinus kullanıyorum. Bunun haricinde ekstra magnezyum ya da başka vitamin ya da kan ilacı gibi şeyler kullanan var mı? Çoğu tanıdığım da folbiolu kesip içinde folik asit te içeren başka vitaminlere geçiş yapmışlar. Benim Dr um mi çok ilgisiz yoksa normal mi?
Canm ben de ocean mummy kullaniyordum tup bebek doktorum vermisti suanki doktorum onu birak dedi folik asit+b12 verdi coklu takviyeyi 12.haftadan sonra baslayacaksin dediSelam kızlar. Aklıma takılan bir şey var. Şu an ben oksapar , progeston( sabah-akşam), folbiol ve 3 kere de lutinus kullanıyorum. Bunun haricinde ekstra magnezyum ya da başka vitamin ya da kan ilacı gibi şeyler kullanan var mı? Çoğu tanıdığım da folbiolu kesip içinde folik asit te içeren başka vitaminlere geçiş yapmışlar. Benim Dr um mu çok ilgisiz yoksa normal mi?
4 aydan sonra olablr:)ic karninin genisligine bagli bide cnmKizlar gobegimiz ne zaman cikmaya başlar
İkizde cok farkedermk acaba cikma zamani ben cok hevesleniyorum bian once ciksin4 aydan sonra olablr:)ic karninin genisligine bagli bide cnmbenim gec cikmisti ic karnm genisti sanrm
Farkedebilir 4 ayda cikar bence canimİkizde cok farkedermk acaba cikma zamani ben cok hevesleniyorum bian once ciksin
Ben progestan kapsülü sabah vajinal, akşam ağızdan alıyorum. Progestan iğneyi gün aşırı yapıyoruz. Omegrav multivitamin-omega kullanıyordum, perinatoloğum bıraktırdı kan sulandırıyormuş omega, sadece Folic1 kullanmamı tavsiye etti. Coraspini 6. Haftadan itibaren kullanmıyorum, plasentam aşağıda olduğu için kanamam olabiliyor. Doktorum kalp atışını duyduktan sonra sadece folik asit yeterli ama tüp bebek olduğu için 10. Haftaya kadar devam edelim progestana dedi. Artık progestan görünce kaçacak yer arıyorum müthiş bir tiksinti olduSelam kızlar. Aklıma takılan bir şey var. Şu an ben oksapar , progeston( sabah-akşam), folbiol ve 3 kere de lutinus kullanıyorum. Bunun haricinde ekstra magnezyum ya da başka vitamin ya da kan ilacı gibi şeyler kullanan var mı? Çoğu tanıdığım da folbiolu kesip içinde folik asit te içeren başka vitaminlere geçiş yapmışlar. Benim Dr um mu çok ilgisiz yoksa normal mi?
Ay masallah baya erken gormusBu arada doktorum cinsiyet tahmininde bulunduBüyük ihtimalle kızın olacak dedi