TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Senin de erken baslamis bulantilarin benim hiç yok şuan çok nadir midem yanmam da gecti sevineyim mi uzuleyim mi kararsizim bulanti saglikli gebeliktir diyenler oldu bana sagolsunlar...
Bendede hiç yok. İİştahımda iyi. Bazen bi yanma oluyor ekşime oluyor o kadar. hep böyle mi devam edicek hiç bulantı yaşamıcaz mi acaba

Bendede hiç yok. İİştahımda iyi. Bazen bi yanma oluyor ekşime oluyor o kadar. hep böyle mi devam edicek hiç bulantı yaşamıcaz mi acaba
Ay sonunda benimle ayni olan birine denk geldim o yanmalarinda sonra gecebilir benim o da gecti sayilir bence biz şansliyiz olmasin da

Kizlar bugun doktoruma gittim cok sukur iyiydi bebek ama eve gelince esimle tartistik cok bagirdim sigarayi birakmisti yine baslayacakmis duyunca hormonlarinda etkisiyle verdim veristirdim randevu 2 hafta sonra ama icime kurt dustu bebek etkilenmis midir

Dikkat et cnm daha cok minik Allah yardimcin olsun esinin de dikkat etmesi gerekir bebek istiyorsa: l

Canm biz de de dun tansiyon biraz yukseldi ben gergindim bugunki kontrol icin biraz fazla tepki verdim strese girdim ama kontrolum iyi gecti kendini suçlama hiç bisey olmaz sev şimdi onunla konuş

Canm biz de de dun tansiyon biraz yukseldi ben gergindim bugunki kontrol icin biraz fazla tepki verdim strese girdim ama kontrolum iyi gecti kendini suçlama hiç bisey olmaz sev şimdi onunla konuş
Konusuyorum verecek olan Allah diyorum ne siddet gorenler dogurdu iki bagirdin diye bisi olmaz diyorum ama nafile seytan dürtüyor

Tabiki de olmaz ama yine de temkinli olmak lazim strese girdigimiz gibi onlar da etkileniyor
Sunu bi de esim anlamis olsa hamilelige siginiyormusum doktor neler dedi hormonlardan sinirli olabilir alttan alin diye yok etki etmedi hic ustune sigara almis gelmis tup bebege onun yuzunden yaptik o kadar aciyi cektim bu reva mi aklim almiyor arti diyince cevapta vermiyor asiri anlayissiz oldu

Canm bunu oturup konuşmalisiniz o zaman daha zor sikintili zamanlar da gelebilir basiniza Allah korusun.. belki o da baba adayi olmanin sorumlulugundan oturu gergindir ne desem bilemedim yani ama her ne olursa olsun hamile ve hassas olan sensin anlayişli olsun

Canım ben eşime bıraktıramadım açıkçası bu sigara nasıl bir illet hiç anlaayamıyorum içmeyen bilmez derler belki de ondan.. sen kendini çok strese sokmamaya bak bebeklerimiz henüz etkilenecek dönemde değiller merak etme

Biz kadinlari kadinlar anliyor erkekler bizden farkli artik onu anladim ne desem anlamiyor

Ama evliligimizde olmayacak diye en basta soz verdi ve hep o sozu yedi simdi yine almis gelmis ben de bu sefer duramadim cok biktim sozunde dur artik diyorum ben istedim diyor

Ama evliligimizde olmayacak diye en basta soz verdi ve hep o sozu yedi simdi yine almis gelmis ben de bu sefer duramadim cok biktim sozunde dur artik diyorum ben istedim diyor

Ben çok kısıtlayıcı biri değilimdir. 30 yaşına gelmiş adama sigara içme demek bana tuhaf geliyor onun aklı yok mu? Bence sen kendini hiç üzme ve su şeylerden dolayı artık tartışmaya girme. Transfer zamanından beri gerginsin. Büyük ölçüde ilaçların etkiside var anlıyorum seni. Ama kendine hatırlat ilaçlardan dolayı duygusalım ve bazı olayları büyütüyorum diye kendini sakinleştirmeye çalış. Bende ilk tedavilerimde senin gibiydim çok hassas ve çok sinirli. Herkesin bana saygı duymasını bekliyordum. Sanki ben çok büyük bişey yapıyorum ve tüm iş bendeymiş çevremdeki herkes eşimde dahil hiçbir fedakarlık yapmıyor gibi gelirdi. Ama bunun öyle olmadığını diğer tedavilerimde daha iyi anladım. Benim kadar eşimde çabalıyor. Benim kadar oda yoruluyor ve onunda benim kadar anlayışa ihtiyacı var. Benim eşime karşı tavrım değişince eşim çok daha anlayışlı oldu. Öncedende anlayışlıydı sadece ben kukla olmasını istiyodum onun. Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah. Sağlık olsun inanın gerisi boş. Kendinizi üzüp bebeğinizi etkilemeyin. Bu günlerde geçer.

Cok haklisiniz ne kadar dogru soylediniz bende oyle yapabilsem keske tesekkur ederim her sey icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…