TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Nasil gidiyor kizlar kontrolu yakin olan varmi gun sayan
Günaydınlarrrrr benim bir sonraki kontrolüm 4 Mayıs idi (12+3 olacağım kısmet olursa o zaman ) ama dayanamayıp bu sabah görmeye gittim tekrar teyzeleri çok şükür yolunda hersey , heyecandan rahim kasılmış dedi doktor olur öyle ama sorun yok dedi , o yüzden çok net göremedi ama kalp atışını ve hareket ettiğini gördük çok şükür herkes de öyle oluyor sanırım resmen kontrol öncesi heyacandan bayılacakmışım gibi oluyorum , yüreğim ağzımda oluyor , elimde değil

Yaa cok guzel saglikla buyuusun annesi masallah❤ benim 26sinda kalp atisi cok heyecanli

Minnnaaak bir de hareket mı ediyor maşallah Allah'ım bağışlasın. Çok güzel yaa. Darısı bize inşallah

Ay seninki baya buyumus olcak kipir kipir olcak cnm gordugunde❤❤
İnşallah teyzesi inşallah yavrumu bir göreyim de o zaman bir de ikili tarama yapacak doktorumuz inşallah sonuclarimiz da iyi gelir merak etme seninki de büyüyor hem de çok hızlı bir şekilde

İnşallah teyzesi inşallah yavrumu bir göreyim de o zaman bir de ikili tarama yapacak doktorumuz inşallah sonuclarimiz da iyi gelir merak etme seninki de büyüyor hem de çok hızlı bir şekilde
Dr a gittiginde tam kac haftalik olcak cnm:)insallah guzel cikar cnm kandan bakilan dmi.)

Insallah canim ben daha once yaptirmamistm bunda bakalim,) cok tatli oluyor 11 haftada benimki takla fln atiyrdu dr erkek gbi demisti kiz cikti
Bilmiyorum ki herkes ikiliyi yaptır diyor. Cinsiyetini gören de varmış belki görür. Kız çok güzel senin diğer bebeğin kaç yaşında oldu inşallah

Ayyy suan kac haftadasin hareketi bu kadar cabuk goruluyor muu

Ayyy suan kac haftadasin hareketi bu kadar cabuk goruluyor muu
10+3 valla baya hareket vardı ya çok güzeldi Bir sonraki kontrolde detaylı ultrason bakılacak duruma göre amniyosentez ya da kanda nifty testi yapılacak tarama için . İnşallah amniyosentez e gerek kalmaz , nifty her şekilde yapılacak . Yaş 40 olunca

Insallah temiz cikar hersey canim saglikla kucagina alrsn❤

Yaa 10mayis kontrolumde bende 10+3olucam tam inşallah benimkiler de hareketli olurlar inşallah tertemiz cikar canim tahlillerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…