GünaydınlarrrrrNasil gidiyor kizlar kontrolu yakin olan varmi gun sayan❤
Yaa cok guzel saglikla buyuusun annesi masallahGünaydınlarrrrrbenim bir sonraki kontrolüm 4 Mayıs idi (12+3 olacağım kısmet olursa o zaman ) ama dayanamayıp bu sabah görmeye gittim tekrar teyzeleri çok şükür yolunda hersey , heyecandan rahim kasılmış dedi doktor olur öyle ama sorun yok dedi , o yüzden çok net göremedi ama kalp atışını ve hareket ettiğini gördük çok şükür herkes de öyle oluyor sanırım resmen kontrol öncesi heyacandan bayılacakmışım gibi oluyorum , yüreğim ağzımda oluyor , elimde değil
Benim de 3 MayısNasil gidiyor kizlar kontrolu yakin olan varmi gun sayan❤
Minnnaaak bir de hareket mı ediyor maşallahGünaydınlarrrrrbenim bir sonraki kontrolüm 4 Mayıs idi (12+3 olacağım kısmet olursa o zaman ) ama dayanamayıp bu sabah görmeye gittim tekrar teyzeleri çok şükür yolunda hersey , heyecandan rahim kasılmış dedi doktor olur öyle ama sorun yok dedi , o yüzden çok net göremedi ama kalp atışını ve hareket ettiğini gördük çok şükür herkes de öyle oluyor sanırım resmen kontrol öncesi heyacandan bayılacakmışım gibi oluyorum , yüreğim ağzımda oluyor , elimde değil
Ay seninki baya buyumus olcak kipir kipir olcak cnm gordugundeBenim de 3 Mayısher gün olsa her gün görürüm.
İnşallah teyzesi inşallahAy seninki baya buyumus olcak kipir kipir olcak cnm gordugunde❤❤
Dr a gittiginde tam kac haftalik olcak cnm:)insallah guzel cikar cnm kandan bakilan dmi.)İnşallah teyzesi inşallahyavrumu bir göreyim de o zaman bir de ikili tarama yapacak doktorumuz inşallah sonuclarimiz da iyi gelir merak etme seninki de büyüyor hem de çok hızlı bir şekilde
11+4 olacak inşallahDr a gittiginde tam kac haftalik olcak cnm:)insallah guzel cikar cnm kandan bakilan dmi.)
Insallah canim ben daha once yaptirmamistm bunda bakalim,) cok tatli oluyor 11 haftada benimki takla fln atiyrdu dr erkek gbi demisti kiz cikti11+4 olacak inşallahinşallah hepimizin tertemiz çıkar.
Bilmiyorum ki herkes ikiliyi yaptır diyor. Cinsiyetini gören de varmışInsallah canim ben daha once yaptirmamistm bunda bakalim,) cok tatli oluyor 11 haftada benimki takla fln atiyrdu dr erkek gbi demisti kiz cikti
Ayyy suan kac haftadasin hareketi bu kadar cabuk goruluyor muuGünaydınlarrrrrbenim bir sonraki kontrolüm 4 Mayıs idi (12+3 olacağım kısmet olursa o zaman ) ama dayanamayıp bu sabah görmeye gittim tekrar teyzeleri çok şükür yolunda hersey , heyecandan rahim kasılmış dedi doktor olur öyle ama sorun yok dedi , o yüzden çok net göremedi ama kalp atışını ve hareket ettiğini gördük çok şükür herkes de öyle oluyor sanırım resmen kontrol öncesi heyacandan bayılacakmışım gibi oluyorum , yüreğim ağzımda oluyor , elimde değil
Haftaya 8+3te var bir de 10+3te 10mayistaNasil gidiyor kizlar kontrolu yakin olan varmi gun sayan❤
Doktorun diyorsa yaptir tatlim ben de bakalim ozmn karar veririm:)3 yas olcak cnm mayistaBilmiyorum ki herkes ikiliyi yaptır diyor. Cinsiyetini gören de varmışbelki görür. Kız çok güzel senin diğer bebeğin kaç yaşında oldu inşallah
10+3Ayyy suan kac haftadasin hareketi bu kadar cabuk goruluyor muu
Insallah temiz cikar hersey canim saglikla kucagina alrsn❤10+3valla baya hareket vardı ya çok güzeldi Bir sonraki kontrolde detaylı ultrason bakılacak duruma göre amniyosentez ya da kanda nifty testi yapılacak tarama için . İnşallah amniyosentez e gerek kalmaz , nifty her şekilde yapılacak . Yaş 40 olunca
Amin amin aminMinnnaaak bir de hareket mı ediyor maşallahAllah'ım bağışlasın. Çok güzel yaa. Darısı bize inşallah
Yaa 10mayis kontrolumde bende 10+3olucam tam inşallah benimkiler de hareketli olurlar10+3valla baya hareket vardı ya çok güzeldi Bir sonraki kontrolde detaylı ultrason bakılacak duruma göre amniyosentez ya da kanda nifty testi yapılacak tarama için . İnşallah amniyosentez e gerek kalmaz , nifty her şekilde yapılacak . Yaş 40 olunca