TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Sağlıkla inşallah kaçıncı haftadasınız ?
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza Şu an 9+3 ama 8+4’de tahminde bulundu doktorumuz Şu kısımlar bize cinsiyeti konusunda ip uçları veriyor, yüksek ihtimalle kızın olacak deyince çok şaşırdık eşimle, hiç beklemiyorduk ama çok çok mutlu olduk

Kızlar ben çok sık yazamıyorum artık. Bulantilar tavan yaptı benim . Serum +2 tane farklı hap kullanıyorum oyleyken bisey yiyemiyorum . Çok zor geçiyor günler bana . Duaniza talibim
Canım çok geçmiş olsun, benim arkadaşım da aynı senin gibi serum ilaç derken o kadar zayıflamıştı ki bu bulantı kusmalardan... Sonra bir anda normale döndü, sabret

Canım çok geçmiş olsun, benim arkadaşım da aynı senin gibi serum ilaç derken o kadar zayıflamıştı ki bu bulantı kusmalardan... Sonra bir anda normale döndü, sabret

Inşallah bende dönerim. Gerçekten bulantı başka bisey . Insan kendi kokusundan tiksinir mi oylr bir durumdayım . Dua ediyorum biran once normale döneyim böyle hamilemiyim hastamiyim anlayamıyorum

Dün gittiğimde bana folik asiti bıraktırdı. İmom omega verdi içinde bi sürü vitamin ve folik asit içeriyor.

Canım benim kalp atışı tarihini düzeltir misin ? 19 nisan 7+2

Canım bana da takviye vitamin 14.haftadan sonra başlayacağız şuan gereksinimin yok dedi sadece folik kullanıyorum

Canim cok uzgunum insallah en kisa zamanda bebegine saglikla kavusursun canim dualarimiz seninle.

Amin Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim siz üzülmeyin ama buraya yazıp yazmamayıda çok düşündüm sizleri üzerim diye
Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallah çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Ben de aynı sırf folik asit alıyorum henüz vitamin değerlerime de bakılmadı. İlk haftalarda ilerde vericem diyordu ama ne zaman acaba. Sorucam önümüzdeki hafta doktoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…