TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Nasil gidiyor kizlar kontrolu yakin olan varmi gun sayan😍
Günaydınlarrrrr🥰 benim bir sonraki kontrolüm 4 Mayıs idi (12+3 olacağım kısmet olursa o zaman ) ama dayanamayıp bu sabah görmeye gittim tekrar teyzeleri 🥰 çok şükür yolunda hersey , heyecandan rahim kasılmış dedi doktor olur öyle ama sorun yok dedi , o yüzden çok net göremedi ama kalp atışını ve hareket ettiğini gördük çok şükür 🙏 💕 herkes de öyle oluyor sanırım resmen kontrol öncesi heyacandan bayılacakmışım gibi oluyorum , yüreğim ağzımda oluyor , elimde değil 🙈

Günaydınlarrrrr🥰 benim bir sonraki kontrolüm 4 Mayıs idi (12+3 olacağım kısmet olursa o zaman ) ama dayanamayıp bu sabah görmeye gittim tekrar teyzeleri 🥰 çok şükür yolunda hersey , heyecandan rahim kasılmış dedi doktor olur öyle ama sorun yok dedi , o yüzden çok net göremedi ama kalp atışını ve hareket ettiğini gördük çok şükür 🙏 💕 herkes de öyle oluyor sanırım resmen kontrol öncesi heyacandan bayılacakmışım gibi oluyorum , yüreğim ağzımda oluyor , elimde değil 🙈
Yaa cok guzel saglikla buyuusun annesi masallah😍❤ benim 26sinda kalp atisi cok heyecanli

Minnnaaak bir de hareket mı ediyor maşallah 😍 Allah'ım bağışlasın. Çok güzel yaa. Darısı bize inşallah 😍

Ay seninki baya buyumus olcak kipir kipir olcak cnm gordugunde😍❤❤
İnşallah teyzesi inşallah 😍 yavrumu bir göreyim de o zaman bir de ikili tarama yapacak doktorumuz inşallah sonuclarimiz da iyi gelir🙏♥️ merak etme seninki de büyüyor hem de çok hızlı bir şekilde 🙈🙈

İnşallah teyzesi inşallah 😍 yavrumu bir göreyim de o zaman bir de ikili tarama yapacak doktorumuz inşallah sonuclarimiz da iyi gelir🙏♥️ merak etme seninki de büyüyor hem de çok hızlı bir şekilde 🙈🙈
Dr a gittiginde tam kac haftalik olcak cnm:)insallah guzel cikar cnm kandan bakilan dmi.)

Insallah canim ben daha once yaptirmamistm bunda bakalim,) cok tatli oluyor 11 haftada benimki takla fln atiyrdu dr erkek gbi demisti kiz cikti😂
Bilmiyorum ki herkes ikiliyi yaptır diyor. Cinsiyetini gören de varmış 🙈 belki görür. Kız çok güzel senin diğer bebeğin kaç yaşında oldu inşallah 😍

Ayyy suan kac haftadasin hareketi bu kadar cabuk goruluyor muu🤩🤩

Ayyy suan kac haftadasin hareketi bu kadar cabuk goruluyor muu🤩🤩
10+3 🙏 valla baya hareket vardı ya 🙏🥰çok güzeldi ☺️ Bir sonraki kontrolde detaylı ultrason bakılacak duruma göre amniyosentez ya da kanda nifty testi yapılacak tarama için . İnşallah amniyosentez e gerek kalmaz , nifty her şekilde yapılacak . Yaş 40 olunca 🙈☺️

10+3 🙏 valla baya hareket vardı ya 🙏🥰çok güzeldi ☺️ Bir sonraki kontrolde detaylı ultrason bakılacak duruma göre amniyosentez ya da kanda nifty testi yapılacak tarama için . İnşallah amniyosentez e gerek kalmaz , nifty her şekilde yapılacak . Yaş 40 olunca 🙈☺️
Insallah temiz cikar hersey canim saglikla kucagina alrsn❤🍀

Yaa 10mayis kontrolumde bende 10+3olucam tam inşallah benimkiler de hareketli olurlar🥰🤲🤲 inşallah tertemiz cikar canim tahlillerin🤲🥰

X