TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Aminn canım benim cümlemize inşallah. Bunun artışı nasıl olur merakla bekliyorum 😂😂 zira doya doya yemek yemek kahvaltı yapmak istiyorum. Çok özledim.
4 aydan sonra istah aciliyor bulantin bi gecsin gelcek istahin ben de diyordum ya hic mi birsey canim cekmicek hic mi severek yiyemicem sonra ne istersem yedim😂

Şükret 😂 ben de hevesleniyordum benim yok hehee çok rahat oluyor diye annem kızım bi bismillah diyordu. 6.haftaya girdim benimki merhaba annneeeeg diyerek geldi hala devam ediyor iki gündür çıkarmıyorum ona şükür ama bulantım devam ediyor. İnşallah sizin hiç olmaz inan ki hiç güzel bir şey değil 😂😂
Allah kolaylik versin canim benim🤲🤲 inşallah bian once geçer senin de🤲

4 aydan sonra istah aciliyor bulantin bi gecsin gelcek istahin ben de diyordum ya hic mi birsey canim cekmicek hic mi severek yiyemicem sonra ne istersem yedim😂
😂😂 Geçen gün bir yedim bir yedim ertesi gün yine felaket eşim diyor ki hani çok güzel yiyorum diyordun sen noldu bir günde 😂 keşke demeseydim diyorum

Ben de eşimi alistiriyorum. Arkadaşım hamileyken 20 kilo aldı 80 olmuş sonra verdi diye. Eşim de ne yani 80 mi olmak istiyorsun diyor 😂 subliminal subliminal takılıyordum niye anladı ki😂😂

Ben de eşimi alistiriyorum. Arkadaşım hamileyken 20 kilo aldı 80 olmuş sonra verdi diye. Eşim de ne yani 80 mi olmak istiyorsun diyor 😂 subliminal subliminal takılıyordum niye anladı ki😂😂
Ahahhah😅😅 ya o kadar ugrastik bir de kilo almamaya mi ugrasicaz veririz aman😅

X