İnşallah kuzum genelde yerleşme zamanı bu kasık ağrısı oluyor diyorum bende neden yok istemsizce korkuyorumNormal tatlim hic endiselenme herkesin farkli farkli
Bebisin yeri rahat buyuor annesi:))7+1 oldum netten baktım bu hafta da bel ağrısı kaşıkta ağrı da olur yazıyor ama bel var sadece
Ben de ilk tup bebegmde pek hatrlamiyorum mesela bunda daha cok hissettim yani her tedavi bile farkli cok normal tatlim daha minicik hissetmemen normalİnşallah kuzum genelde yerleşme zamanı bu kasık ağrısı oluyor diyorum bende neden yok istemsizce korkuyorum
Hiç merak etme nefes alacak ömrü varsa rabbim bi şekilde nasip ediyor gerçekten. Allahım inşallah sana da hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah benimkide ablaninki gibidir
Amin hayirli haberlerini aliriz insallahHiç merak etme nefes alacak ömrü varsa rabbim bi şekilde nasip ediyor gerçekten. Allahım inşallah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin
Ya böyle elimle kasığıma dokunuyorum ne sertleşme var ne bişey netten bakıyorum portakal büyüklüğüne gelmiştir rahim yazıyor anlamaya çalışıyorum ama yokBebisin yeri rahat buyuor annesi:))
Ya böyle elimle kasığıma dokunuyorum ne sertleşme var ne bişey netten bakıyorum portakal büyüklüğüne gelmiştir rahim yazıyor anlamaya çalışıyorum ama yok
Ben akıllanmamnormal tatlim daha elimizle anlasilcak kdr degil
Kalp atisa kadar zor geçiyor sonrasi daha hizli geççek canimBen akıllanmamilk olunca bide panik bir insanım ne yapacağımı şaşırıyorum şuan kendime bu panikle ben bu çocuğa nasıl bakıcam sorusunu sordum
İnşallahKalp atisa kadar zor geçiyor sonrasi daha hizli geççek canim
Insallah Rabbim kabul etsinİnşallahzaten kalp atışını da bi duyuyum adağım var hemen kesicez.
Olabilir tatlim sadece bugunmu yok bulantin gelip gidiyordurKızlar bulantım kayboldu sadece hafif kasık ağrım var normal mi
Bugün yok normalde her sabah olurduOlabilir tatlim sadece bugunmu yok bulantin gelip gidiyordur
Olabilir canim ay guzelce kahvaltini et gelmedenBugün yok normalde her sabah olurdubelki ilerleyen saatlerde olur
Ah ah o güzel kahvaltılar bulantilara binip gittilerOlabilir canim ay guzelce kahvaltini et gelmeden
Ah ah o güzel kahvaltılar bulantilara binip gittiler
Hamilesiniz hepinizcaninin istedigi birsey oluyor mu tatli tuzlu eksi?
Canimiz cekmediHamilesiniz hepinizadını söylemiyim de canım hep bir eksi çekiyor tuzlu tuzlu
Ben daha test yapmadan önce deli gibi şekerpare aradım yok diyorlar ki Ramazan'da gelecekCanimiz cekmediben bu ara tatli cekior