TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Hayirli cumalar canim😍 normal biz seninle ayni gidiyoruz benim de suan bel agrim var kasik agrimda oluyor😊 yerini saglamlastiriyor minikler😍
İnşallah canım 🙏 dün sol tarafım çok acayipti pıt pıt attı, ağrıdı bende ister istemez panik oldum. Bugünde ara ara bir bel ağrısı gidiyor ama sağlam ağrı ☺️
Hayirli cumalar canim😍 normal biz seninle ayni gidiyoruz benim de suan bel agrim var kasik agrimda oluyor😊 yerini saglamlastiriyor minikler😍
ben de korktum bişey oldu diye 🙈. Çokta sakınmak istemiyorum sakınan göze çöp batar hesabı ama yine de işte korkuyorum. Pazartesi atışı da bi duysam Allah’ın izniyle. 🙏

İnşallah canım 🙏 dün sol tarafım çok acayipti pıt pıt attı, ağrıdı bende ister istemez panik oldum. Bugünde ara ara bir bel ağrısı gidiyor ama sağlam ağrı ☺️

ben de korktum bişey oldu diye 🙈. Çokta sakınmak istemiyorum sakınan göze çöp batar hesabı ama yine de işte korkuyorum. Pazartesi atışı da bi duysam Allah’ın izniyle. 🙏
Duyarsin inşallah rabbimin izniyle🤲😍😍 yer ediniyor bebeğin o kadar agrisi olsunn💜 ama korkularimiz normal cook kiymetli onlar🙃

Duyarsin inşallah rabbimin izniyle🤲😍😍 yer ediniyor bebeğin o kadar agrisi olsunn💜 ama korkularimiz normal cook kiymetli onlar🙃
Bir de kasıklarım bazen sert oluyo bademde sanki hiç yokmuş gibi sen de de öylemi ? Fitili koyarken de bazen çok zor koyuyorum ama bazen de çok kolay oluyor. İçerisi bazen sertleşiyor bi bakıyorum sonra gayet rahat anlamadım gitti.

Bir de kasıklarım bazen sert oluyo bademde sanki hiç yokmuş gibi sen de de öylemi ? Fitili koyarken de bazen çok zor koyuyorum ama bazen de çok kolay oluyor. İçerisi bazen sertleşiyor bi bakıyorum sonra gayet rahat anlamadım gitti.
Ben fitil kullanmiyorum hap olarak kullanmami istedi doktor artik o yuzden bilmiyorum kuzum.. bende bazen ayni dedigin gibi sertlestigini hissediyorum rahim kisminin kasiliyor gibi oluyor değişik sonra geciyor kendi kendine

Ben fitil kullanmiyorum hap olarak kullanmami istedi doktor artik o yuzden bilmiyorum kuzum.. bende bazen ayni dedigin gibi sertlestigini hissediyorum rahim kisminin kasiliyor gibi oluyor değişik sonra geciyor kendi kendine
Hep bu durumlar da bizi olumsuza itiyor. Allahım inşallah hayırlıca evlatlarımızı kucağımıza alırız 🙏.

Dikkat edeceğim canım çiğ meyve sebzeler iyice yıkanacak çiğ et az pişmiş et yumurta vs tüketilmeyecek falan filan 😁 bu zamana kadar almadıysa vücut bundan sonra da almaz diye relax olayım diyorum ama olamam sanırım🤪
Ben de bugün test oldum doktora gönderdim daha dönüş yapmadı. Ikisi de negatif çıktı benim de. Tam olarak ne demek anlamadım ben. Tedavi mi gerekiyor yani

Ben de bugün test oldum doktora gönderdim daha dönüş yapmadı. Ikisi de negatif çıktı benim de. Tam olarak ne demek anlamadım ben. Tedavi mi gerekiyor yani
Yok tedavi falan gerekmiyor toxoplazma gondii bakterisine bağışıklığımız yok demek , yani enfeksiyona açık haldeyiz ☺️ Ama yediklerimize dikkat edersek hiçbir sıkıntısı yok 🌺

Yok tedavi falan gerekmiyor toxoplazma gondii bakterisine bağışıklığımız yok demek , yani enfeksiyona açık haldeyiz ☺️ Ama yediklerimize dikkat edersek hiçbir sıkıntısı yok 🌺
Ben de çok korktum. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sonucum böyle çıktı igg için özellikle yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_20210416-163309_Drive.jpg
    Screenshot_20210416-163309_Drive.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 28
Hayırlı cumalar güzel anneler 🌸. Hastaneye gidip güzel sesleri duyanlar çok sevindim inşallah pazartesi bende duyarım. Kese görmeye giden arkadaşım da inşallah güzel haberlerle gelirsin. 🙏. Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere. Bugün 7+0 tam. Dün sol kasığım ara ara sürekli ağrıdı bugün de bel ağrısı yaşıyorum normal mi sizce. İlk gebelik olunca panikledim. 🙈
Cok siddetli olmadigi surece ve kanama olmadigi surece normal canim endiselenme yavas yavas rahim buyuyo buyudukce arada kasik agrilarin olabilir ama dayanilmicak gibiyse doktoruna gorunmede fayda vardir

Coraspin konusunda cok kafam karisti bugun gittigim kullanmani oneririm dedi. Ama tup bebek merkezim bir kez pembemsi leke gordugum icin hic kullanma diyor pihtilasma testimde heterozigot var hafif egilim var ve ben ilk gebeligimde 32 haftaya kdr kullandim tekrar tup bebek hocama sordum iki doktor farklı soyleyince ben de daha once kullandigim icin kullanma taraftarym :s
Merhaba benim de 6+5 ken kanamam olmustu dr kontrolune gidiyodum kese ve kalp atisi icin.dr coraspini birak dedi iki hafta sonra tekrar gittigimde coraspine tekrar basla 32. Haftaya kadar kullan dedi.Belki kanama oldugunda bi sure birakmani onermis olabilir su an takibini hangi dr yapiyosa ona guvenmeni oneririm tabi yine de sen bilirsin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

X