TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Aman aman olma canım , ne olur ne olmaz . Tedbiri elden bırakmamak lazım , bağışıklığım olmasına rağmen bu dediklerine ben de dikkat ediyorum . Kaçıncı haftadasınız ? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💕
Amin canım 9+4 bugün 🌺 sen kaçtasın?

Merhaba kabizlik hamilelikte maalesef oluyor ama ufak tefek seylere dikkat edersek daha az sorun yasayabiliriz.mesela bol su icmek onemli kilonuza gore 2 yada 3 litre.kivi elma armut gibi meyveler lifli gidalar tuketin tam bugday ekmegi tuketin az ve sık beslenmeye calisin.ve uzun sure yatmak da kabizliga sebep olabilir dusuk riskiniz yoksa kendinizi yormadan biraz yuruyus yapabilirsiniz
Su 2 litre içebiliyorum daha fazla içemiyorum ama daha fazla zorlıycam kendimi harekette yok fazla işte oturarak çalışıyorum pek yürüyemiyorum bundan sonra günde yarım saat yürümeye başlasam iyi olacak.

Benim de gaz ve kabızlık sorunum var. Benim doktor da duphalac şurup verdi kullanıyorum ama çok alışmamak lazımmış sanırım ona o yüzden doktor hergün kullanma dedi. Ben de 2-3 gün arayla içiyorum kendimi yokluyorum zorlandığımı hissedince içiyorum genelde 2 gün arayla 1 tam ölçek alıyorum. Bana kuru kayısı demişlerdi her sabah 1 bardak su ile 2-3 tane yiyorum ama pek fayda etmedi bana
Kullandığım ilaçlarında etkisi olduğunu düşünüyorum ilaçları kesince belki düzelir hurma da iyi geliyormuş bende deneyeceğim

Kızlar merhaba bende kabızlık sorunu oluyor ara ara duphalac şurup verdi doktor ama sürekli onu da kullanmak istemiyorum ilaç sonuçta zararı yokmuş ama yine de korkuyorum içmeye siz de de var mı aynı sorun neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz. Kullandığımız progestan ilaç başlı başına kabızlık yapıyor zaten.
Merhaba ben de aynı dertten muzdariptim. Çok fazla hem de gaz sancısı kabızlık baasur hepsi bir anda artık acillik oldum. Lavman verdiler biraz beni rahatlattı ama çok değil. Daha sonra doktorumu aradım.magnecie calcie toz verdi. dupalak bende işe yaramamisti çünkü. Bı lavman daha al dedi. Onu henüz yapmadım. O toz ilaçtan iki kez aldim simdi de baya rahatladım çok şükür. Afedersiniz günde beş kez falan gidiyorum. Doktorunuzla görüşün bence o size verecektir. Ben çok zorlandım. Ne yaptıysam işe yaramamisti. Şuan iyiyim şükürler olsun

Kullandığım ilaçlarında etkisi olduğunu düşünüyorum ilaçları kesince belki düzelir hurma da iyi geliyormuş bende deneyeceğim
Hurmayi hamilelikte kullanmayın son ayında sadece doktor tavsiyesi eşliğinde alın. Çünkü düşük olasılığını oldukça artırıyor. Dikkat edin aman

Hurmayi hamilelikte kullanmayın son ayında sadece doktor tavsiyesi eşliğinde alın. Çünkü düşük olasılığını oldukça artırıyor. Dikkat edin aman
Aa 😱 ben her gün mutlaka hurma yerim internet araştırmalarımda da hamilelik döneminde çok faydalı olduğunu okumuştum .. bildiğimiz Medine hurmasından bahsediyoruz değil mi?

Aa 😱 ben her gün mutlaka hurma yerim internet araştırmalarımda da hamilelik döneminde çok faydalı olduğunu okumuştum .. bildiğimiz Medine hurmasından bahsediyoruz değil mi?
Ben de bilgi kirliligi oluşturmak istemem ama geniş çaplı da arastirmadim, etraftan duyduklarim 🙈 hurmayi doktorlar yiyin diye özellikle söylerler ki doğumu kolaylastirdigi için. Ben bunu tekrar araştırayım kendi doktoruma da sorayım mutlaka buraya yazarim. Faydaliysa hepimiz yiyelim değilse yemeyelim😁

Ben de bilgi kirliligi oluşturmak istemem ama geniş çaplı da arastirmadim, etraftan duyduklarim 🙈 hurmayi doktorlar yiyin diye özellikle söylerler ki doğumu kolaylastirdigi için. Ben bunu tekrar araştırayım kendi doktoruma da sorayım mutlaka buraya yazarim. Faydaliysa hepimiz yiyelim değilse yemeyelim😁
Kesinlikle canım🤗 doğumu kolaylaştırması ağrıları sancıları azaltması anlamında diye biliyorum ben çünkü 🌼

Kesinlikle canım🤗 doğumu kolaylaştırması ağrıları sancıları azaltması anlamında diye biliyorum ben çünkü 🌼
İşte o yüzden canım hamileliğin özellikle ilk üç ayında yenmemesi gerektiği, doktor tavsiyesiyle son 1-2ayinda yenmesi gerektiği yazıyor internette de ama bunu soralim hepimiz hurma cidden çok faydalı mahrum da bırakmayalım kimseyi🙏😊

Doktordan ciktim şimdi kizlar ikisi de 7haftayla uyumluymuş sukurler olsun dusuk tehdidi geçmiş inşallah birdaha da olmaz💜💜 kalplerini yine dinledik rabbim bu sesi herkese isteyene nasip etsin inşallahh🤲 3hafta sonra kontrol dedi hicbir ilaci kesmedi ama🙄

İşte o yüzden canım hamileliğin özellikle ilk üç ayında yenmemesi gerektiği, doktor tavsiyesiyle son 1-2ayinda yenmesi gerektiği yazıyor internette de ama bunu soralim hepimiz hurma cidden çok faydalı mahrum da bırakmayalım kimseyi🙏😊
🌼
Doktordan ciktim şimdi kizlar ikisi de 7haftayla uyumluymuş sukurler olsun dusuk tehdidi geçmiş inşallah birdaha da olmaz💜💜 kalplerini yine dinledik rabbim bu sesi herkese isteyene nasip etsin inşallahh🤲 3hafta sonra kontrol dedi hicbir ilaci kesmedi ama🙄
🧿🧿 Canım hangi ilaçları kullanıyorsun

X