TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Cok iyimis canim oyle olmasi

Kizlar yarin kalp atisi icin gidecegiz ama belirtilerim yok korkmaya basladim biraz sinirlendim insallah kotu etki etmemistir sizce nedir durum
Merhaba gittiniz mi? Ben de transferden sonra cok strese girdim hic bir belirti yoktu ne tutunma kanamasi ne mide bulantisi ne kusma ne bel agrisi ne yogun bi kasik agrisi hep internetten arastirip ben de niye yok diuodum cok sukur pozitifi de gordum kalp atisini da keseyi de 10 haftalik olduk hala kusma yada agir belirtiler yok bazen etten baliktan yada farkli seylerden hafif bi tiksinti mide bulantisi oluyo arada bir de hafif kasik agrisi ama cok yogun degil.yani demek istedigim herkeste farkli belirtiler olabiliyor kimi cok yogun yasarken kimi cok hafif yasiyor belirtileri kafaniza takmayin ve hamileliginizin tadini cikartin sansli gruptayiz :) umarim saglikla kucaginiza alirsiniz

Masallah Allah bagislasin aynen kusma konusu sans bakalim bizim nasil olcak:))

Canim fitili hafif islatabilirsin ve bi sure uzan hemen ayaga kalkma ben bi saat kalkmiyodum fazlasini vucut atiyodur bi de

Merhaba ben dondurulmus embriyo ile transfer oldum ama zamaninda arastirmistim ve dr da soyledi simdi yumurtalar toplandigi zaman cok yumurta elde edildiyse 20 falan bazi komplikasyonlar yasanmasin diye rahim dinlendiriliyor odem gaz tarzi biseyler olusuyomus heralde bebegin tutunmasi da zorlasiyomus ve rahminizde polip kist vs yoksa ve elde edilen yumurta sayisi azsa gerek duyulmuuo ve transfer yapiliyor.Her sey nasip kismet taze de olsa dondurulmus da olsa olcak olduktan sonra Allah nasip ederse oluyo hic stres yapma doktorun senin icin en dogrusunu dusunup ona gore tedavini uyguluyor icin rahat olsun.bol su ic avokado cig badem kuru kayisi kabak cekirdegi tuket .taze meyve ve bakliyat tuket ozellikle yumurta tuket benim drum gunde 3 yumurta ye demisti

Canim fitili hafif islatabilirsin ve bi sure uzan hemen ayaga kalkma ben bi saat kalkmiyodum fazlasini vucut atiyodur bi de
evet ıslatınca rahat yapotım canım:) benim doktorum fitilden sonra 15 dk yürüyüş veriyor mutlaka daha iyi emilim oluyormuş. zaten düzgün yapınca düşme vs yapmıyor.

evet ıslatınca rahat yapotım canım:) benim doktorum fitilden sonra 15 dk yürüyüş veriyor mutlaka daha iyi emilim oluyormuş. zaten düzgün yapınca düşme vs yapmıyor.
Igneden sonra hemsire yuruyus yap iyi gelir ilac dagilir morarma apse falan yapmaz demisti de fitil icin kimse demedi valla bana genelde en az 15 dk yatin diyolar ama dr un dediyse tabii ki bildigi bisey vardir.sorununu cozmene sevindim

Merhaba canim beni de ekler misin listeye 31 yasindayim 6 martta pozitifi gordum 22 mart ta hem keseyi gorduk hem kalp atisini dinledik

Hayırlı uğurlu bol bebişli topiğimiz olsun inşallah. Ben de 31 yaşındayım 24 martta idrar testinde pozitif i gördüm çok şükür gerçi bugünde yaptım kan verene kadar hergün yaparım
tebrikler canim ben de idrar tahlilini kanda gordukten sonra yaptim hem hatira kalsin dedik hem 9 yildir hep tek cizgiydi bi kere de ikili gorelim istedik ve bu gordugum cift cizgi kandaki pozitiflikten daha ikna edici geldi bana saglikla kucagina alirsin insallah

Ben taze transfer oldum. Çift embriyo katıldı ikiside tuttu ama 7 haftada bebegimin birinin kalbi durdu diger bebegimle 9 haftalık olduk. Testlerde bir sorun görmezse taze transfer yapıyor. Ama ona ragöen riskleri var. Ben coguk gebelik yaşayınca geç ohss oldum malesef. Beta fırlayınca tetikledi. Doktorun en iyisini bilir inşallah bebegin sıkı sıkı tutunur sana

Amin cümlemiz inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımız sa güzel bir hamilelik geçirelim hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…