Allah kolaylık versin canım inşallah kısa sürede atlatırsın baş dönmesi olayınıSelam güzel anneler.. Benim bu aralar çok ağrılarım ve baş dönmelerim var. Zorlanıyorum
Çok şükür canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsinKızlar ben bugün hastaneye gittim 6+5 çok şükür Rabbim e kalp atışını duydum rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin sağlıkla yavrularımız a kavuşalım
Kızlarrrrrrrr. Listeye eklemediğim ya da yanlış yazmişsam çünkü bazen yazmayan arkadaşlar adına Sherlock Holmes gibi araştırarak bulup yazıyorum, kalp atışı duyanlar tarihini ve haftasını yazarsa güncellerim. Öptüm hepinizi
Canımm gözün aydınKızlar ben bugün hastaneye gittim 6+5 çok şükür Rabbim e kalp atışını duydum rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin sağlıkla yavrularımız a kavuşalım
Amin canım inşallah darısı bekleyen herkeseÇok şükür canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin
Çok teşekkürler seninde gözün aydınCanımm gözün aydınalttan mi baktı yine? Bugün benim doktor karnımdan yine tam göremedi alttan baktı.
Bak bide yolk kesesini görmedim diye dert ediyordun kendine. Allahım kucağına da almayı nasip etsin. Bende pazartesi gidicem umarım herşey yolundadır.Kızlar ben bugün hastaneye gittim 6+5 çok şükür Rabbim e kalp atışını duydum rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin sağlıkla yavrularımız a kavuşalım
Cok sukur canim benim saglikla kucagina al insallahKızlar ben bugün hastaneye gittim 6+5 çok şükür Rabbim e kalp atışını duydum rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin sağlıkla yavrularımız a kavuşalım
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah pazartesi sende güzel haberle gelicek sin. Ben dayanamadım daha önce kötü tecrübe olunca insan tutamıyor kendini.Bak bide yolk kesesini görmedim diye dert ediyordun kendine. Allahım kucağına da almayı nasip etsin. Bende pazartesi gidicem umarım herşey yolundadır.
Amin inşallah canım darısı sana senden de güzel haber bekliyoruz kese kontrolün yarındı demiCok sukur canim benim saglikla kucagina al insallah
Aynen tatlim insallah yarin gitcem bigun kaldiAmin inşallah canım darısı sana senden de güzel haber bekliyoruz kese kontrolün yarındı demi
Kalp atışını 7+1 de 8 Nisanda duydukKızlarrrrrrrr. Listeye eklemediğim ya da yanlış yazmişsam çünkü bazen yazmayan arkadaşlar adına Sherlock Holmes gibi araştırarak bulup yazıyorum, kalp atışı duyanlar tarihini ve haftasını yazarsa güncellerim. Öptüm hepinizi
Transfer tarihin neydi canım hayırlı olsunKızlar ben bugün hastaneye gittim 6+5 çok şükür Rabbim e kalp atışını duydum rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin sağlıkla yavrularımız a kavuşalım
Ben 3 hafta önce verdim canım doktorum istediKızlar rutin testleri veren var mı aranızda ? Kan idrar toxo vitamin vs??
ben kanda pozitifi gördüğüm an doktor ayarladım kendime çunku gebelik takibi ayrı birşey tüp bebek ayrı. gebe olduğun an tüp bebek merkeziyle işin bitiyor nihayetinde onlar sadece kalp atımına cagırıyor. benden sana tavsiye gebeliğin takip ettireceğin doktorla ilerle. keseyi kalp atımını o da görsün sürece hakim olsun. hem kan tahlillerine falan da bakılıyor kese oluşunca. kaç haftalıksın suan?Kizlar benim tup doktorumla en son dun gorustuk 1 aylik ilaclari ayarladi ve sonrasinda doktor sec dedi ama ben carsambaya takip edecek doktoruma randevu aldim esim de kizdi 1 ay bekleseydin ne gerek vardi diye sonucta doktorsuz kalacaktim diye dusundum sizler neler yaptiniz yanlis mi yapiyorum 1 ay beklemeli miydim
Gozunaydin caniim amiin inşallahhKızlar ben bugün hastaneye gittim 6+5 çok şükür Rabbim e kalp atışını duydum rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin sağlıkla yavrularımız a kavuşalım
Çok sağolun cevabınız için. Ben de bu ay sağlıklı beslenmeye başladım. Günde 2 adet gezen tavuk yumurtası tüketiyorum mutlaka, egzersiz ve yürüyüşe başladım, hatta az önce eşime marketten avakado siparişi vermiştim; sizin yazınızı okuduktan sonra arayıp çiğ badem ve kabak çekirdegini ekledimMerhaba ben dondurulmus embriyo ile transfer oldum ama zamaninda arastirmistim ve dr da soyledi simdi yumurtalar toplandigi zaman cok yumurta elde edildiyse 20 falan bazi komplikasyonlar yasanmasin diye rahim dinlendiriliyor odem gaz tarzi biseyler olusuyomus heralde bebegin tutunmasi da zorlasiyomus ve rahminizde polip kist vs yoksa ve elde edilen yumurta sayisi azsa gerek duyulmuuo ve transfer yapiliyor.Her sey nasip kismet taze de olsa dondurulmus da olsa olcak olduktan sonra Allah nasip ederse oluyo hic stres yapma doktorun senin icin en dogrusunu dusunup ona gore tedavini uyguluyor icin rahat olsun.bol su ic avokado cig badem kuru kayisi kabak cekirdegi tuket .taze meyve ve bakliyat tuket ozellikle yumurta tuket benim drum gunde 3 yumurta ye demisti
Ben suan 8 haftaligim kese kalp goruldu kan tahlillerini bugun verdim ama haftaya da kendi doktorumla ilerlemek istiyorum artik.Ozel oldugu icin de cok artmis fiyatlar arkadsim 5 bine yaptirmisti simdi 10 bin olmusben kanda pozitifi gördüğüm an doktor ayarladım kendime çunku gebelik takibi ayrı birşey tüp bebek ayrı. gebe olduğun an tüp bebek merkeziyle işin bitiyor nihayetinde onlar sadece kalp atımına cagırıyor. benden sana tavsiye gebeliğin takip ettireceğin doktorla ilerle. keseyi kalp atımını o da görsün sürece hakim olsun. hem kan tahlillerine falan da bakılıyor kese oluşunca. kaç haftalıksın suan?