TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar ben bugün hastaneye gittim 6+5 çok şükür Rabbim e kalp atışını duydum rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin sağlıkla yavrularımız a kavuşalım ♥️
Çok şükür canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin 🤲🏻

Kızlarrrrrrrr. Listeye eklemediğim ya da yanlış yazmişsam çünkü bazen yazmayan arkadaşlar adına Sherlock Holmes gibi araştırarak bulup yazıyorum, kalp atışı duyanlar tarihini ve haftasını yazarsa güncellerim. Öptüm hepinizi 😘😘🤞🤞

Benide eklermisin canımm😍😍
Kese 12 nisan 5+5
Kalp atışı 6+1 de doktor gördü ama ben duymadım henüzz 😍

Kızlar ben bugün hastaneye gittim 6+5 çok şükür Rabbim e kalp atışını duydum rabbim hepimize kolay hamilelik nasip etsin sağlıkla yavrularımız a kavuşalım ♥️
Canımm gözün aydın 😍😍 alttan mi baktı yine? Bugün benim doktor karnımdan yine tam göremedi alttan baktı. 🤭

Çok şükür canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin 🤲🏻
Amin canım inşallah darısı bekleyen herkese ♥️♥️
Canımm gözün aydın 😍😍 alttan mi baktı yine? Bugün benim doktor karnımdan yine tam göremedi alttan baktı. 🤭
Çok teşekkürler seninde gözün aydın 😍🤗Karından baktı canım kilo varsa ol etkiliyor olabilir karından görünmesini

Bak bide yolk kesesini görmedim diye dert ediyordun kendine. Allahım kucağına da almayı nasip etsin. Bende pazartesi gidicem umarım herşey yolundadır. 🙏🙏

Bak bide yolk kesesini görmedim diye dert ediyordun kendine. Allahım kucağına da almayı nasip etsin. Bende pazartesi gidicem umarım herşey yolundadır. 🙏🙏
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah pazartesi sende güzel haberle gelicek sin. Ben dayanamadım daha önce kötü tecrübe olunca insan tutamıyor kendini. 😊

Kızlar merhaba bende kabızlık sorunu oluyor ara ara duphalac şurup verdi doktor ama sürekli onu da kullanmak istemiyorum ilaç sonuçta zararı yokmuş ama yine de korkuyorum içmeye siz de de var mı aynı sorun neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz. Kullandığımız progestan ilaç başlı başına kabızlık yapıyor zaten.

Kizlar benim tup doktorumla en son dun gorustuk 1 aylik ilaclari ayarladi ve sonrasinda doktor sec dedi ama ben carsambaya takip edecek doktoruma randevu aldim esim de kizdi 1 ay bekleseydin ne gerek vardi diye sonucta doktorsuz kalacaktim diye dusundum sizler neler yaptiniz yanlis mi yapiyorum 1 ay beklemeli miydim🤔

Kizlar benim tup doktorumla en son dun gorustuk 1 aylik ilaclari ayarladi ve sonrasinda doktor sec dedi ama ben carsambaya takip edecek doktoruma randevu aldim esim de kizdi 1 ay bekleseydin ne gerek vardi diye sonucta doktorsuz kalacaktim diye dusundum sizler neler yaptiniz yanlis mi yapiyorum 1 ay beklemeli miydim🤔
ben kanda pozitifi gördüğüm an doktor ayarladım kendime çunku gebelik takibi ayrı birşey tüp bebek ayrı. gebe olduğun an tüp bebek merkeziyle işin bitiyor nihayetinde onlar sadece kalp atımına cagırıyor. benden sana tavsiye gebeliğin takip ettireceğin doktorla ilerle. keseyi kalp atımını o da görsün sürece hakim olsun. hem kan tahlillerine falan da bakılıyor kese oluşunca. kaç haftalıksın suan?

Merhaba ben dondurulmus embriyo ile transfer oldum ama zamaninda arastirmistim ve dr da soyledi simdi yumurtalar toplandigi zaman cok yumurta elde edildiyse 20 falan bazi komplikasyonlar yasanmasin diye rahim dinlendiriliyor odem gaz tarzi biseyler olusuyomus heralde bebegin tutunmasi da zorlasiyomus ve rahminizde polip kist vs yoksa ve elde edilen yumurta sayisi azsa gerek duyulmuuo ve transfer yapiliyor.Her sey nasip kismet taze de olsa dondurulmus da olsa olcak olduktan sonra Allah nasip ederse oluyo hic stres yapma doktorun senin icin en dogrusunu dusunup ona gore tedavini uyguluyor icin rahat olsun.bol su ic avokado cig badem kuru kayisi kabak cekirdegi tuket .taze meyve ve bakliyat tuket ozellikle yumurta tuket benim drum gunde 3 yumurta ye demisti
Çok sağolun cevabınız için. Ben de bu ay sağlıklı beslenmeye başladım. Günde 2 adet gezen tavuk yumurtası tüketiyorum mutlaka, egzersiz ve yürüyüşe başladım, hatta az önce eşime marketten avakado siparişi vermiştim; sizin yazınızı okuduktan sonra arayıp çiğ badem ve kabak çekirdegini ekledim 🙈 kabak cekirdegi sperm icin iyi diye biliyorum ama bana da faydasi varsa ben de tüketeyim 😊 size transfer yapıldı mı acaba?

ben kanda pozitifi gördüğüm an doktor ayarladım kendime çunku gebelik takibi ayrı birşey tüp bebek ayrı. gebe olduğun an tüp bebek merkeziyle işin bitiyor nihayetinde onlar sadece kalp atımına cagırıyor. benden sana tavsiye gebeliğin takip ettireceğin doktorla ilerle. keseyi kalp atımını o da görsün sürece hakim olsun. hem kan tahlillerine falan da bakılıyor kese oluşunca. kaç haftalıksın suan?
Ben suan 8 haftaligim kese kalp goruldu kan tahlillerini bugun verdim ama haftaya da kendi doktorumla ilerlemek istiyorum artik.Ozel oldugu icin de cok artmis fiyatlar arkadsim 5 bine yaptirmisti simdi 10 bin olmus

X