TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Geçti kasık ağrısı falan kalmadı az midem bulanıyor birde kokuları alıyorum onun dışında bişey kalmadı bende yarın gidicem bir paniğim ama nasıl. 😂😅 Allahım yardım etsin gerçekten beklemek sabretmek zor. 😓 Bende göğsümde damarlarım falan çıkmıştı yeşil şekilde çok belliydi onlara bakıyorum gitti mi duruyo mu die 😂😅
Bir de siddetli mide yanmasi yasiyorum ben 2-3gundur suan bile cayir cayir yaniyor😢

Benim de kafayı yememe az kaldı 😂😂 hiçbir yerim agrimiyor agrisa dert agrimasa dert😂😂 annecim oralardaysan bir ağrı gönder diyorum gerçekten de bir süre sonra kasıgim ağrıyor sözümü dinliyorum canımın içi😘😘😘 kaç gündür nerenin etkisinde kaldım bilmiyorum hep tuhaf tuhaf şeyler görüyorum. Belirtim de azaldı demek ki normal önce yerleşmek için bir çaba içindeydi demek ki yeri iyi ki bir şey yapmıyor. Bugün ben de kalp sesi duymaya gideceğim kızlar. Göreyim dinleyeyim de bir rahatlayayim😅

Evet dün duyduğumu yazmıştım boşuna mı degil mi bilemedim 😁Benim kalp atisi duyamadığım gunlerde herkes ayni haftada kalp atışı duyuyordu doğal olarak etkilendim evham degil sanirim.Ama burayı okumamam gerekmiş cogu insan kendine benzeyen durumlardan dolayı giriyor buraya...Ama her gebelik farklı,hepimiz takıntılıyız bu süreçte ama hamilelik devam ediyor kendime söz verdim buradan okuduğum hiçbir durumu kendimle kiyaslamayacagim yeni hamilelik haberi alanlar da oyle yapsin cok yanildigimiz oluyor.
Kesinlikle herkesin hamileliği kendine özel bir durum oluyor örneğin herkes bana bulantım olup olmadığını soruyor çoğu bu haftalarda aşırı bulantı ve kusma yaşamış ama bende yok bazı arkadaşlar bu belirtiler olmadığı için endişeli ama ben kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda demek ki rahat geçecek hamileliğim buna benzer farklı şeyler de soruyorlar çoğumuz ilk kez yaşıyoruz bu duyguları çok heyecanlı ve panik olabiliyoruz buda çok normal sizin adınıza çok sevindim hep pozitif olmak lazım elimizden geldiğince.

Benim de kafayı yememe az kaldı 😂😂 hiçbir yerim agrimiyor agrisa dert agrimasa dert😂😂 annecim oralardaysan bir ağrı gönder diyorum gerçekten de bir süre sonra kasıgim ağrıyor sözümü dinliyorum canımın içi😘😘😘 kaç gündür nerenin etkisinde kaldım bilmiyorum hep tuhaf tuhaf şeyler görüyorum. Belirtim de azaldı demek ki normal önce yerleşmek için bir çaba içindeydi demek ki yeri iyi ki bir şey yapmıyor. Bugün ben de kalp sesi duymaya gideceğim kızlar. Göreyim dinleyeyim de bir rahatlayayim😅
İnşallah sagsalim duyarsiin ne guzel🥰🥰 haklisin agrimiz olsa neden agriyor bisey mi oldu deriz agrimasa da bisy oldu saniyorus herturlu biseymi oldu diyecegiz🤭🤭🤭

Gör de bir rahatla annesi bende Pazartesi gideceğim inşallah sağlıkları iyidir kuzuların

Bugün herkes eteğindeki taşları döktü 😂😂. Bende aynısını diyorum ordaysan bi ses ver die. Bu seferde ağrım oluyo çok azıcık bişey mi oldu ki diyorum 😂😂😂 yeminle delirdik biz 😂. Millet şakır şakır doğum yapıyor o kadar kaylesiz anneler gördüm. Biz herşeyi didikliyoruz. 😅 allahım yardım etsin doğum yapana kadar böyle gideceğiz galiba 😂😅🤗

İnşallah sagsalim duyarsiin ne guzel🥰🥰 haklisin agrimiz olsa neden agriyor bisey mi oldu deriz agrimasa da bisy oldu saniyorus herturlu biseymi oldu diyecegiz🤭🤭🤭
Rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı nasip etsin ♥️ daha önümüzde bissuru ay var bizdeki bu stresle. Gerçekten de anne rahmine düştüğünden beri evladımız için endişeleniyoruz. Bizler mükemmel anneler olacağız inşallah kızlar 😍😍

Bir de siddetli mide yanmasi yasiyorum ben 2-3gundur suan bile cayir cayir yaniyor😢
Ben de zaten reflü vardı mide koruyucu kullanıyordum ama şimdi içemiyorum çok zorda kalırsam gaviscon şurup içebilirsin dedi hemşire o zarar vermiyormuş dün gece mide yanmasından uyuyamadım hamilelik daha da tetikliyor bu durumu ilerleyen aylarda Allah yardımcım olsun çok zor

İnşallah çok teşekkür ederim🙏🏻 6 hafta 2 gün dedi bugün gittiğim doktor. Kese için gittiğim doktor çok yoğun olduğu için maalesef başkasına gittim bugün. Sen kaç haftalıksın? Doktora hiç belirtimin olmadığını da söyledim olabilir dedi
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim 🥰 sen ne zaman transfer olmuştun

Ben de zaten reflü vardı mide koruyucu kullanıyordum ama şimdi içemiyorum çok zorda kalırsam gaviscon şurup içebilirsin dedi hemşire o zarar vermiyormuş dün gece mide yanmasından uyuyamadım hamilelik daha da tetikliyor bu durumu ilerleyen aylarda Allah yardımcım olsun çok zor
Bugun gittigimde gaviscon yazdirayim bari bende 😥 amiin inşallahh..

Rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı nasip etsin ♥️ daha önümüzde bissuru ay var bizdeki bu stresle. Gerçekten de anne rahmine düştüğünden beri evladımız için endişeleniyoruz. Bizler mükemmel anneler olacağız inşallah kızlar 😍😍
Bende ayni fikirdeyiimm🥰🥰🥰

X