TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kalp atışını duydunuz mu boşuna o kadar evham yaptınız tabi ki herkesin durumu kendine özel sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet dün duyduğumu yazmıştım boşuna mı degil mi bilemedim 😁Benim kalp atisi duyamadığım gunlerde herkes ayni haftada kalp atışı duyuyordu doğal olarak etkilendim evham degil sanirim.Ama burayı okumamam gerekmiş cogu insan kendine benzeyen durumlardan dolayı giriyor buraya...Ama her gebelik farklı,hepimiz takıntılıyız bu süreçte ama hamilelik devam ediyor kendime söz verdim buradan okuduğum hiçbir durumu kendimle kiyaslamayacagim yeni hamilelik haberi alanlar da oyle yapsin cok yanildigimiz oluyor.

Gidip bir muayene olacağım bugün haklısın. önceki konuma görmüştün çok zor günler geçirdim şu an bana en büyük teselli bebeğim o yüzden çok hassaslaştım son günlerde
Evet canim benim bebegin Allaha emanet saglikla alacaksim kucagina insallah iyi bir dr bul cnm devam et ona,)

Evet dün duyduğumu yazmıştım boşuna mı degil mi bilemedim 😁Benim kalp atisi duyamadığım gunlerde herkes ayni haftada kalp atışı duyuyordu doğal olarak etkilendim evham degil sanirim.Ama burayı okumamam gerekmiş cogu insan kendine benzeyen durumlardan dolayı giriyor buraya...Ama her gebelik farklı,hepimiz takıntılıyız bu süreçte ama hamilelik devam ediyor kendime söz verdim buradan okuduğum hiçbir durumu kendimle kiyaslamayacagim yeni hamilelik haberi alanlar da oyle yapsin cok yanildigimiz oluyor.
Bebeğiniz hayırlı olsun 🌺kendinizi kıyaslamamakla aldığınız karar tam yerinde bir karar olmuş 😊 Beni yanlış anlamayın ama bu durum sadece kadınlar kulubu için olmamalı buraya yazıp yazmamanız da sizin kararınız. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim iyi günler 🌼

Arkadaşlar ben 9 martta transfer oldum. Geçen hafta keseyi gördüm. Bu hafta kalp atışı olur mu? Benimle aynı zamanlarda transfer olup kalp atışını duyan var mı? Ben devam edip etmediğinden çok endişeliyim.
9 nisan 'dan sonra görürsünüz büyük ihtimal

Bebeğiniz hayırlı olsun 🌺kendinizi kıyaslamamakla aldığınız karar tam yerinde bir karar olmuş 😊 Beni yanlış anlamayın ama bu durum sadece kadınlar kulubu için olmamalı buraya yazıp yazmamanız da sizin kararınız. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim iyi günler 🌼
Lütfen bunu hayatima dahil edecek kadar yaptığımı nereden anladınız da burada bana öğüt veriyorsunuz gerçekten kadınım düşmanı kadin ne acınacak şeyler size kim bu hakki verdi bana böyle yazıyorsunuz kıyaslama derken durumdan bahsettim kendimi neden kıyaslayayim hiçbirinizi tanımıyorum siz de beni!Bence siz ben kalp atışını duyamadım siz duydunuz diye bi rahatladiniz nasil bu yorum iyi mi?Yazmayacağım tabi körler sağırlar birbirini ağırlasin,lütfen haddinizi bilin!

Hayırlı olsun darısı ben ve bütün diğer bekleyen arkadaşlarımıza olsun 🙏🏻 O zaman haftaya randevu verdiği günde giderim direkt
Şuan seninle aynı durumdayım bütün belirtilerim gitti ve sadece koku çok çok nadirde mide bulantısı oluyor. Birde fitili koyarken içerisinin aşırı sertleştiğini anlıyorum. Bende biraz panik yaptım. Yarın belli olucak benimde kese için gidicem. İnşallah bebeğim benimledir. 🙏

Şuan seninle aynı durumdayım bütün belirtilerim gitti ve sadece koku çok çok nadirde mide bulantısı oluyor. Birde fitili koyarken içerisinin aşırı sertleştiğini anlıyorum. Bende biraz panik yaptım. Yarın belli olucak benimde kese için gidicem. İnşallah bebeğim benimledir. 🙏
Aynen benim de öyle çok çok nadir mide bulantısı onun dışında ilaçların bile yan etkisi yok. Burada fitil bırakırken sertleştiriniz yazanlar olmuştu bende hiç değişiklik olmadı. İnşallah hepimiz için verdiğimiz emekler boşa gitmesin 🙏🏻

Lütfen bunu hayatima dahil edecek kadar yaptığımı nereden anladınız da burada bana öğüt veriyorsunuz gerçekten kadınım düşmanı kadin ne acınacak şeyler size kim bu hakki verdi bana böyle yazıyorsunuz kıyaslama derken durumdan bahsettim kendimi neden kıyaslayayim hiçbirinizi tanımıyorum siz de beni!Bence siz ben kalp atışını duyamadım siz duydunuz diye bi rahatladiniz nasil bu yorum iyi mi?Yazmayacağım tabi körler sağırlar birbirini ağırlasin,lütfen haddinizi bilin!
Sanırım psikolojik olarak biraz yıpranmışsınız. Kimse size kötü bir şey söylememiş. Evet hepimiz bu süreçte çok yipraniyoruz, hassaslasiyoruz ama bizi birbirimizden daha fazla anlayan olamaz kaldı ki girip girmemek sizin takdiriniz. Haklisiniz burada yazilanlardan olumsuz etkileniyoruz ama kalp kırmamak lazım. Kimse kimseye haddini bildiremez.. burada dert ortağıyiz.lutfen bu kadar sert olmayın. Amacımız birbirimize destek olmak!!!!

Beni o kadar yanlış anlamak için okumuşsunuz ki mesajı☺️ neden sizin için kötü niyetli düşüneceğimi düşünebiliyorsunuz? Neden size düşman olabileceğimi düşünebiliyorsunuz? Neden ben sizin düşündüğünüz gibi bir insan olayım ki?Üzgünüm ama ısrarla beni tahrik etseniz de bu ağır ithamlarınıza sizinle aynı hınçla cevap vermeyeceğim 🤗 Dışarda dan kastım kendinizi insanlarla kıyaslamanız değildi ! Çevrenizdeki insanlar da ben hamileliğimde şöyleydim böyleydim diye söyler etkilenmeyin anlamındaydı.. Ama şunu da biliyorum ki insan kendi kalbi nasılsa karşısındakini de öyle anlar ben size burda sayfalarca roman yazsam yine anlamak istediğinizi anlayacaksınız , sizden ricam bana bir daha bu şekilde ağır cevap vermemeniz .

X