- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
Teşekkür ederim öyle olunca çok endişeleniyorum acaba bir sorun mu var diye. Sen duydun mu kalp atışını? Doktor haftaya randevu vermişti normalde acaba bugün gitsem mi diye düşündümBenimde arada bir belirtler kayboluyor iyice. Bende 4 martta transfer olmuştum bence 4 5 gün sonra gidersen kesin duyarsın.
Bende 8 martta transfer oldum. Yarın randevum var insallah duyabilirimArkadaşlar ben 9 martta transfer oldum. Geçen hafta keseyi gördüm. Bu hafta kalp atışı olur mu? Benimle aynı zamanlarda transfer olup kalp atışını duyan var mı? Ben devam edip etmediğinden çok endişeliyim.
İnşallah sağlıkla duyarsınızBende 8 martta transfer oldum. Yarın randevum var insallah duyabilirim
Ben dün duydum şükür. Ama sizde bekleyin acele etmeyin bazen geç duyulabiliyormuş. Erken gitmeye gerek yok yüzden. 4 gün daha bekleyin derim ben.Teşekkür ederim öyle olunca çok endişeleniyorum acaba bir sorun mu var diye. Sen duydun mu kalp atışını? Doktor haftaya randevu vermişti normalde acaba bugün gitsem mi diye düşündüm
6+2İnşallah sağlıkla duyarsınızŞu an doktorunuz kaç haftalık olduğunuzu söyledi?
O zaman benim de 6+1 mi oluyor? Transfer tarihine göre mi hesaplandı? Benim kese için gittiğim doktor çok geriden hesaplamıştı
Ben dün duydum şükür. Ama sizde bekleyin acele etmeyin bazen geç duyulabiliyormuş. Erken gitmeye gerek yok yüzden. 4 gün daha bekleyin derim ben.
Gunaydin kizlar kan verdim bekliyorum bi bucuk saate cikarmis insallah
Güzel haberler bekliyoruzGunaydin kizlar kan verdim bekliyorum bi bucuk saate cikarmis insallah
Insalllah cnm yaptim ama yine de heyecanlymİnşallah güzel sonuçlar alırsınevde test yaptın mı daha önce
Amin canimGüzel haberler bekliyoruz
O heyecanlar hiç bitmiyorInsalllah cnm yaptim ama yine de heyecanlym
Haklisin insallah canimO heyecanlar hiç bitmiyorinşallah bugün güzel haberlerle gelirsin
Doktorunuz kalp atışı için tarih vermedi mi bence duyarsın transferden sonra 1 ay geçmişArkadaşlar ben 9 martta transfer oldum. Geçen hafta keseyi gördüm. Bu hafta kalp atışı olur mu? Benimle aynı zamanlarda transfer olup kalp atışını duyan var mı? Ben devam edip etmediğinden çok endişeliyim.
Tedaviyi yapan doktorum artık ilgilenmiyor kan değerinden sonra başka doktora gidin diyor. Gittiğim diğer doktor da haftaya randevu verdi ama hiçbir belirti olmayınca da hiç rahat değilim korkuyorumDoktorunuz kalp atışı için tarih vermedi mi bence duyarsın transferden sonra 1 ay geçmiş
Hiç korkma bende de belirti yoktu sadece ilaçların yan etkisi vardıTedaviyi yapan doktorum artık ilgilenmiyor kan değerinden sonra başka doktora gidin diyor. Gittiğim diğer doktor da haftaya randevu verdi ama hiçbir belirti olmayınca da hiç rahat değilim korkuyorum
Suan tam kalp atisi duyulur canim istersen bir dr gitTedaviyi yapan doktorum artık ilgilenmiyor kan değerinden sonra başka doktora gidin diyor. Gittiğim diğer doktor da haftaya randevu verdi ama hiçbir belirti olmayınca da hiç rahat değilim korkuyorum
Kalp atışını duydunuz mu boşuna o kadar evham yaptınız tabi ki herkesin durumu kendine özel sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen kan sulandırıcı gunde iki kullanıyorum butun ilaçlarımı devam dedi doktorum,biz genetik test yapmıştık pıhtılaşma sorunum varmis o yuzden nasip olursa doğuma kadar kan sulandirici kullanacağım.Eşim buraya girmemi yasakladı aslinda arada okuyorum ama pek yazmıyorum.Hakli da birazBurada okuyup ikiz sandim burada okuyup kalp atmaz sandim demek ki sadece kendi durumunu takip etmek lazım her hamilelik bir değil,öğrendiğimiz kadar yanılıyoruz da cogu zaman.Her zaman kendi doktorunuzu takip edin dinleyin,iyi günler herkese