TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Benimde arada bir belirtler kayboluyor iyice. Bende 4 martta transfer olmuştum bence 4 5 gün sonra gidersen kesin duyarsın.
Teşekkür ederim öyle olunca çok endişeleniyorum acaba bir sorun mu var diye. Sen duydun mu kalp atışını? Doktor haftaya randevu vermişti normalde acaba bugün gitsem mi diye düşündüm

Bende 8 martta transfer oldum. Yarın randevum var insallah duyabilirim

Teşekkür ederim öyle olunca çok endişeleniyorum acaba bir sorun mu var diye. Sen duydun mu kalp atışını? Doktor haftaya randevu vermişti normalde acaba bugün gitsem mi diye düşündüm
Ben dün duydum şükür. Ama sizde bekleyin acele etmeyin bazen geç duyulabiliyormuş. Erken gitmeye gerek yok yüzden. 4 gün daha bekleyin derim ben.

Ben dün duydum şükür. Ama sizde bekleyin acele etmeyin bazen geç duyulabiliyormuş. Erken gitmeye gerek yok yüzden. 4 gün daha bekleyin derim ben.

Hayırlı olsun darısı ben ve bütün diğer bekleyen arkadaşlarımıza olsun O zaman haftaya randevu verdiği günde giderim direkt

Doktorunuz kalp atışı için tarih vermedi mi bence duyarsın transferden sonra 1 ay geçmiş

Ben kan sulandırıcı gunde iki kullanıyorum butun ilaçlarımı devam dedi doktorum,biz genetik test yapmıştık pıhtılaşma sorunum varmis o yuzden nasip olursa doğuma kadar kan sulandirici kullanacağım.Eşim buraya girmemi yasakladı aslinda arada okuyorum ama pek yazmıyorum.Hakli da birazBurada okuyup ikiz sandim burada okuyup kalp atmaz sandim demek ki sadece kendi durumunu takip etmek lazım her hamilelik bir değil,öğrendiğimiz kadar yanılıyoruz da cogu zaman.Her zaman kendi doktorunuzu takip edin dinleyin,iyi günler herkese

Tedaviyi yapan doktorum artık ilgilenmiyor kan değerinden sonra başka doktora gidin diyor. Gittiğim diğer doktor da haftaya randevu verdi ama hiçbir belirti olmayınca da hiç rahat değilim korkuyorum
Hiç korkma bende de belirti yoktu sadece ilaçların yan etkisi vardı

Tedaviyi yapan doktorum artık ilgilenmiyor kan değerinden sonra başka doktora gidin diyor. Gittiğim diğer doktor da haftaya randevu verdi ama hiçbir belirti olmayınca da hiç rahat değilim korkuyorum
Suan tam kalp atisi duyulur canim istersen bir dr git

Kalp atışını duydunuz mu boşuna o kadar evham yaptınız tabi ki herkesin durumu kendine özel sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…