TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Bizde bugün keseyi gördük 🎉🎉 5+3 müs. Haftayada hem bebisi gorup hem kalp atısını duyabiliriz dedi. Bana sizler gibi foto vermedi haftaya vercem dedi
Dktorum bana haftasini soylemedi hic kese mm soyledi sadece bende sormayi unuttum yarn soraym bari merak ettiim hayirli olsun caniim🥰

Kızlar ablam bana hediye olarak şöyle bir kitap almış. Çok çok güzel detaylı bilgiler var, kılavuz gibi resmen. Özellikle benim gibi deneyimsiz anne adaylarına yardımcı olabilir, öneri olsun size de.🤗

Eklentiler

• 342FAC29-6E7D-4DEF-9695-0AA8C21E02EF.jpeg
    342FAC29-6E7D-4DEF-9695-0AA8C21E02EF.jpeg
    122,6 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bende dün 13. Gün kan testi mi tekrarladım sonuç bugün çıktı hcg 2109 çıktı 10. Gün 449 du çok şükür artış gayet iyi dedi doktorum haftaya perşembe ultrason için gün verdi. Bide kızlar progesteron testi yaptırdım 10 çıktı sizce normal mi bu değer transfer zamanı 36 idi daha yüksek olması gerekmez miydi
Progesteron takip et benim 10 kusurlerden 8 e düşmüştü. Ama ilk trimester de normal 10😍

Ben de masa başı çalışıyorum. Evden çalıştığım için arada uzanıyorum. Benim zaten çok fazla kasık ağrım oluyor sizin de oluyor mu?
Benimki ara ara oluyor bir süre sonra geçiyor 🤗 bal ayımız 4.aymis kızlar dayanın.

Progesteron takip et benim 10 kusurlerden 8 e düşmüştü. Ama ilk trimester de normal 10😍
Ayy sağol canım normaldir inşallah. Transfer zamanı iğneden 4 saat sonra 32 çıkmıştı. Gerçi doktor a da sordum haber bekliyorum ona göre ilaç mı artırır şu an sadece sabah akşam fitil kullanıyorum belki iğneyi geri verir

Kizlar progestron ben suan baktirmadim ama transfer oncesi hep takipteydim doktor bir sey demedi istemedi de baktirmadi ben mi diyecektim acaba

Merhaba kizlar,bir süredir yazmiyorum herkesin guzel haberini okudum tebrik ederim...Ben hala belirsiz bir süreçteyim maalesef.Bugun devlet hastanesine gittim 7+0 bugum alttan bakti atis görülüyor doppler yok ses dinletemedim.Korkma yolunda dedi ama nafile tabi ki bende...Cok fazla yazmayacağım sacma sapan insanlar yorum yazıyor burada bana bu topikte değil...Kimin hangi yoldan geçtiği bilinmiyor ben biraz karamsar insanim yapı olarak olumsuz tedavim de cok.Bebegimde bir anormallik var diye hissediyorum.Allah var hic ikiz istemedim o konuda sizlandim cok beta hcg cok yuksekti çünkü bu ara yukarıda progesteron yazmis arkadaslar benim 13. Gun 60 tı.Bunlar normal deger mi bilemiyorum...Simdi her sey yolunda dedim tek kese gördüm ama üstüne kalp sıkıntısı çıktı.Herkes 6. Haftada duymuş pekala demek ki var bi sey.Keske tutmasa dedim bi an kurtaj olmak en istemediğim sey...Pazartesi kendi doktorum var,umarim net cevabi alirim.uzasin istemiyorum bu süreç.Hic kanama yok sabah bulantı başladı safra kustum kizimda da hep bulantiliydim.Neyse uzattım yorum pek yazmıyorum herkesin saglikla kucağına almasını dilerim bebeğini.Bizimki zor bir yol...

Kızlar ablam bana hediye olarak şöyle bir kitap almış. Çok çok güzel detaylı bilgiler var, kılavuz gibi resmen. Özellikle benim gibi deneyimsiz anne adaylarına yardımcı olabilir, öneri olsun size de.🤗
Yorumlara baktım da okuyan herkes çok güzel yorumlar yazmış. Ben de hemen sipariş oluşturdum🙂 Tavsiyeniz için teşekkür ederim🌸🌸🌸

Kizlar progestron ben suan baktirmadim ama transfer oncesi hep takipteydim doktor bir sey demedi istemedi de baktirmadi ben mi diyecektim acaba
Bana da demedi ben hazır kan verirken bakılsın istedim transfer sonrası 10. günden sonra iğneyi bıraktırmıştı sade fitil kullanıyordum meraktan baktırdım çoğu kişi hem fitil hem iğne kullandığı için acaba gerekli mi diye

Bana da demedi ben hazır kan verirken bakılsın istedim transfer sonrası 10. günden sonra iğneyi bıraktırmıştı sade fitil kullanıyordum meraktan baktırdım çoğu kişi hem fitil hem iğne kullandığı için acaba gerekli mi diye
Ben sabah aksam igne progestan fitil kullaniyorum ama hic bakalim demedi yenilerde doktor vardir bi bildigi heralde

Ayy sağol canım normaldir inşallah. Transfer zamanı iğneden 4 saat sonra 32 çıkmıştı. Gerçi doktor a da sordum haber bekliyorum ona göre ilaç mı artırır şu an sadece sabah akşam fitil kullanıyorum belki iğneyi geri verir
Merak etme canım doktor eksik bir şey görürse takviye ilaç veriyor. Hiç korkulacak bir şey yok ben de çok paniklemistim Allah'a şükür.

Ben sabah aksam igne progestan fitil kullaniyorum ama hic bakalim demedi yenilerde doktor vardir bi bildigi heralde
Dediğim gibi benim kide istemedi🙈 iğneyi kesmesine rağmen bildikleri var elbet daha cevap gelemedi doktorum dan. Bende burdan internetten araştırdım ilk aylarda 11 _ 80 civarı imiş benm de 10 küsür dü. Amann işte tedaviyle hamile kalıyız havadan nem kapar olduk Allah sonumuz u hayır etsin sağlıkla devam ettirsin bizlere de sabır selamet versin

Merak etme canım doktor eksik bir şey görürse takviye ilaç veriyor. Hiç korkulacak bir şey yok ben de çok paniklemistim Allah'a şükür.
Ayy gerçekten içim rahatlamıştı.hatta burda demiştin progesteron da baktırın ihmal etmeyin diye senin 8 çıkıncaşimdi de içimi rahatlattın Allah razı olsun ♥️🤗

X