TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Olsun şuan ikizler demi senin bebisler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah 16yumurta pcos varmı genetik tarama Bülent beyde ne kadar fiyat?tüp bebek zaten tamamen maliyetli mecbur
Evet canım şuan ikizler çok şükür pco var bende evet o nedenle çok yumurta toplandı. Biz yaptırdığımızda embriyo başına 2.500 tl idi. Bizim tedavimiz toplamda 40 bini geçti

Kızlar aranızda çalışan bayanlar var mı bende çalışıyorum ve masa başı işim sürekli oturuyorum normalde arada hareket olsun diye kalkıp yürüyorum ayaklarımı uzatıyorum korkuyorum ne yapsam diye sizler nasıl yapıyorsunuz gün içerisinde iş yerinde uzanma gibi bir durumum yok ne tavsiye edersiniz.

Eveeett ya keşke ayda 1 değil de şimdiki gibi haftada 1 olsa hep kontroller
Ah ne güzel olur ben pozitif haberini aldıktan sonra 2 hafta sonra git dediler kese için bile gitmedim yani kese kalp atışını aynı anda gördük daha 1 kez gittim doktora ve hep merak ediyorum bana kalsa her gün gidip göresim var artık bebişlerimi inşallah iyidirler Allah onları bize bağışlasın

Aynı şekildeyim canım uzanma gereğimiz yok ki ayakları uzatmak falan gerekli olsaydı doktor söylerdi herhalde ben günde kaç kere merdiven inip çıkıyorum sayısını unuttum hemşire normal hayatınız nasılsa öyle devam demişti bana sordum merdiven olayını kaç kat dedi 1 kat ama en az 30 merdven ve çok inip çıkıyorum dedim hiiç bir şey olmaz dedi

Amiin canım evet o kan testinden sonra kese ve kalp için beklenen 15 gün 15 asır gibi geliyor insana

İçim rahatladı canım sağol ama işte insan düşünüyor birçok şeyi elinde olmadan

Evet canım şuan ikizler çok şükür pco var bende evet o nedenle çok yumurta toplandı. Biz yaptırdığımızda embriyo başına 2.500 tl idi. Bizim tedavimiz toplamda 40 bini geçti
Bizimkide 50 bini buldu şehir dışından gelince 2ye katladı masraflar sonu güzel olsunda önemli değil muayene ilgisi nasıl Bülent Bey'in soyluyormu sağda 5yumurta solda 7 15mm gibi falan

Bizimkide 50 bini buldu şehir dışından gelince 2ye katladı masraflar sonu güzel olsunda önemli değil muayene ilgisi nasıl Bülent Bey'in soyluyormu sağda 5yumurta solda 7 15mm gibi falan
Canım ilk görüşmeye gittiğinde kendisi muayne ediyor ve geçmişinle ilgili bilgileri öncesinde hemşire en ince detayına kadar soruyor dosyanı oluşturuyor Bülent Bey onu inceliyor ayrıca sormak istedikleri şeyleri soruyor sana sonra uygulayacağı tedaviyi anlatıyor bana ilk görüşmede çok güven verdi biz il dışında olduğumuz için yumurta takibimi burada yaptırdım hemşiremle hep iletişim halindeydim istanbuldaki onlar senden aldıkları bilgileri Bülent Beye iletiyor ve sana dönüş yapıyorlar ben merkezden ve doktorumdan çok memnun kaldım transferime de Bülent Bey girdi sadece opu'ya girmiyor. Ama tüm gelişmelerinden haberdar oluyor.

İçim rahatladı canım sağol ama işte insan düşünüyor birçok şeyi elinde olmadan
Tabiki canım pipirik annelerin kanında var ama ben böyle her takılan soruyu doktora ve hemşirelere sorduğum için sizler de sorunca cevaplaama hissi doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…