Evet canım şuan ikizler çok şükür pco var bende evet o nedenle çok yumurta toplandı. Biz yaptırdığımızda embriyo başına 2.500 tl idi. Bizim tedavimiz toplamda 40 bini geçtiOlsun şuan ikizler demi senin bebisler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah 16yumurta pcos varmı genetik tarama Bülent beyde ne kadar fiyat?tüp bebek zaten tamamen maliyetli mecbur
Amin inşallahEvet hormonların iyi AMH 2 üstü ,esimin spermiyogrami iyi ve ben ovu testi kullanıyorum ama bilmiyorum olmuyor. Nasip tabi bazen bu işlerinşallah sizde bebisinizi saglikla kucagniza alırsınız
Salatalık makarna haşlanmış patates iyi geliyor diyorlar birde ekmekHer şeyi yiyebilsem iyi de işte olmuyo midem kaldırmıyo bi garip hallerdeyim, eşim napıcanı şaşırdı yazık ya
İnşallah hepimizin öyle sağlıkla devam etsinAyaklarını yüksek tut öyle uzan. Bu iyi gelecektir. Geçmiş olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Bende çok istiyordum oldu çok şükür inşallah seninde olur canımSaglikli olsun yeter tabiki ama rabbim icimi biliyor ikiz cok istiyoruz inşallah nasibimizde vardir caniim inşallahhhj
Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleKizlar bugun 14.gunum beta 5525 cikti yarin kese kontrolum var dualarinizi eksik etmeyin
üzülme canım ilk 3 ay çok önemli değilmiş bebek senin vucudundan karşılıyormuş inş sonrasında da geçer rahat edersin ama su içmeye çalış bol bolBen de sürekli bir tiksinti hali var . Yumurta peynir yiyemiyorum en çok bu canımı sıkıyor benim .
Günaydın ne kadar güzel ne kadar heyecanlıGünaydın kızlarBugün miniğimle randevumuz var
Eveeett ya keşke ayda 1 değil de şimdiki gibi haftada 1 olsa hep kontrollerGünaydın ne kadar güzel ne kadar heyecanlı
Ah ne güzel olur ben pozitif haberini aldıktan sonra 2 hafta sonra git dediler kese için bile gitmedim yani kese kalp atışını aynı anda gördük daha 1 kez gittim doktora ve hep merak ediyorum bana kalsa her gün gidip göresim var artık bebişlerimi inşallah iyidirler Allah onları bize bağışlasınEveeett ya keşke ayda 1 değil de şimdiki gibi haftada 1 olsa hep kontroller
Aynı şekildeyim canım uzanma gereğimiz yok ki ayakları uzatmak falan gerekli olsaydı doktor söylerdi herhaldeKızlar aranızda çalışan bayanlar var mı bende çalışıyorum ve masa başı işim sürekli oturuyorum normalde arada hareket olsun diye kalkıp yürüyorum ayaklarımı uzatıyorum korkuyorum ne yapsam diye sizler nasıl yapıyorsunuz gün içerisinde iş yerinde uzanma gibi bir durumum yok ne tavsiye edersiniz.
Amiin canım evet o kan testinden sonra kese ve kalp için beklenen 15 gün 15 asır gibi geliyor insanaAh ne güzel olur ben pozitif haberini aldıktan sonra 2 hafta sonra git dediler kese için bile gitmedim yani kese kalp atışını aynı anda gördük daha 1 kez gittim doktora ve hep merak ediyorum bana kalsa her gün gidip göresim var artık bebişlerimi inşallah iyidirler Allah onları bize bağışlasın
İçim rahatladı canım sağol ama işte insan düşünüyor birçok şeyi elinde olmadanAynı şekildeyim canım uzanma gereğimiz yok ki ayakları uzatmak falan gerekli olsaydı doktor söylerdi herhaldeben günde kaç kere merdiven inip çıkıyorum sayısını unuttum hemşire normal hayatınız nasılsa öyle devam demişti bana sordum merdiven olayını kaç kat dedi 1 kat ama en az 30 merdven ve çok inip çıkıyorum dedim hiiç bir şey olmaz dedi
Hemde nasıl her gün gün sayıyordum hala sayıyorum gerçiAmiin canım evet o kan testinden sonra kese ve kalp için beklenen 15 gün 15 asır gibi geliyor insana
Bizimkide 50 bini buldu şehir dışından gelince 2ye katladı masraflar sonu güzel olsunda önemli değil muayene ilgisi nasıl Bülent Bey'in soyluyormu sağda 5yumurta solda 7 15mm gibi falanEvet canım şuan ikizler çok şükür pco var bende evet o nedenle çok yumurta toplandı. Biz yaptırdığımızda embriyo başına 2.500 tl idi. Bizim tedavimiz toplamda 40 bini geçti
Canım ilk görüşmeye gittiğinde kendisi muayne ediyor ve geçmişinle ilgili bilgileri öncesinde hemşire en ince detayına kadar soruyor dosyanı oluşturuyor Bülent Bey onu inceliyor ayrıca sormak istedikleri şeyleri soruyor sana sonra uygulayacağı tedaviyi anlatıyor bana ilk görüşmede çok güven verdi biz il dışında olduğumuz için yumurta takibimi burada yaptırdım hemşiremle hep iletişim halindeydim istanbuldaki onlar senden aldıkları bilgileri Bülent Beye iletiyor ve sana dönüş yapıyorlar ben merkezden ve doktorumdan çok memnun kaldım transferime de Bülent Bey girdi sadece opu'ya girmiyor. Ama tüm gelişmelerinden haberdar oluyor.Bizimkide 50 bini buldu şehir dışından gelince 2ye katladı masraflar sonu güzel olsunda önemli değil muayene ilgisi nasıl Bülent Bey'in soyluyormu sağda 5yumurta solda 7 15mm gibi falan
Tabiki canım pipirik annelerin kanında varİçim rahatladı canım sağol ama işte insan düşünüyor birçok şeyi elinde olmadan
Doğana kadar sayacağız belliHemde nasıl her gün gün sayıyordum hala sayıyorum gerçi