İnşallahh caniimBende çok istiyordum oldu çok şükür inşallah seninde olur canım
İnşallah canim 12de randevum çool heyecanliyimmGüzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Bize mutlaka yazz ben de çok merak ediyorum ikiz mi seninkiler diyeİnşallah canim 12de randevum çool heyecanliyimm
Vallahi tekse supriz olacak o durumdayiz,Bize mutlaka yazz ben de çok merak ediyorum ikiz mi seninkiler diye
Gozunaydin caniim maşallahhKızlar günaydın, miniğimin kalbini duyduk bugün 6+3, çok mutluyum, darısı hepinizin başına canlar
Dünyadaki en güzel sesKızlar günaydın, miniğimin kalbini duyduk bugün 6+3, çok mutluyum, darısı hepinizin başına canlar
O an tüm dünya duruyor sanki sadece bebeğin ve sen ne güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsinKızlar günaydın, miniğimin kalbini duyduk bugün 6+3, çok mutluyum, darısı hepinizin başına canlar
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Günaydın güzel anneler. Ben de bugün tekrar kan verdim. Umarım bugün sonucum daha iyi çıkarda kese için çağırırlar. Yine kan istemez inşallah
Anladım tatlım ben yumurta takibini de kendi Dr yaptim diye hep gitgel yaptım başka yerdeki Dr olctugu içime sinmez diye transfer zamanı endometruyum olcumune bile gittim geldim aslında olacağı varsa oluyorCanım ilk görüşmeye gittiğinde kendisi muayne ediyor ve geçmişinle ilgili bilgileri öncesinde hemşire en ince detayına kadar soruyor dosyanı oluşturuyor Bülent Bey onu inceliyor ayrıca sormak istedikleri şeyleri soruyor sana sonra uygulayacağı tedaviyi anlatıyor bana ilk görüşmede çok güven verdi biz il dışında olduğumuz için yumurta takibimi burada yaptırdım hemşiremle hep iletişim halindeydim istanbuldaki onlar senden aldıkları bilgileri Bülent Beye iletiyor ve sana dönüş yapıyorlar ben merkezden ve doktorumdan çok memnun kaldım transferime de Bülent Bey girdi sadece opu'ya girmiyor. Ama tüm gelişmelerinden haberdar oluyor.
üzülme canım ilk 3 ay çok önemli değilmiş bebek senin vucudundan karşılıyormuş inş sonrasında da geçer rahat edersin ama su içmeye çalış bol bol
Selam kızlar ben şuan 7 haftalık hamileyim. İkizlere herkeste aynı olacak diye birşey yok ama başımıza böyle birşey gelirse muhakkak dikkat edin. Öncelikle 5,5 6 haftada aniden bulantı ve kusmam başladı. Sıfr yhemek su hiçbirşey yok, sadece kusuyordum. Sabahtan akşama kadar devam eden. Bu şekilde 2 gün geçti en son bunlar normal degil hastaneye gittim. Hastaneye gidecegim gün ishalim de başladı. Neyse bu sorunu serumla çözdük. Serum takviyesi aldım. Vitaminli biraz kendimi topladım derken. İdrar yolu enfeksiyonu arttı kanda enfeksiyon çıktı. Şimdide nefes alamıyorum. Ve cigerden gelen bir şekilde öksürüyorum. Hastaneden 2 gün oldu çıkalı ama birazdan tekrardan gidecegim. Büyük ihtimal cigerlerimde enfeksiyon kaptı ya da zatürre oldum. Anlatmak istediğiö belki ilk gün aşırı kusma oldıgunda gitseydim bu kadar kötü olmayacaktm. Bu durumlarda kimseyi degil kendinizi dinleyin. İnsan kendinin doktoru dur. Bana normal dediler ama bu kadar istigfar etmek nornal degildi. Bir günde sayısını bilmediğin bir şekilde oldu. Lütfen sizde normal diyip geçmeyin. Akibetim belirsiz daha neler ile karşılaşacagım bilmiyorum. Lütfen normal olmayan birşey hissettiğinizde doktora gidin
Tebrikler canım Allah gönlüne göre verdi çok şükürKizlarr rabbime sukurler olsunn keseleri gordukikizmiş keseler cok duzgun dedi doktorum ama kesenin biri biraz aşagidaymiş doktorum bir gece yatis verdi tedbir amacli dualarinizi eksik etmeyin
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınşallah. Sen korkma gönlünü ferah tut biseycik olmaz rabbim korurKizlarr rabbime sukurler olsunn keseleri gordukikizmiş keseler cok duzgun dedi doktorum ama kesenin biri biraz aşagidaymiş doktorum bir gece yatis verdi tedbir amacli dualarinizi eksik etmeyin
Hayırlı olsun canım merak ediyordum seni gözün aydınKizlarr rabbime sukurler olsunn keseleri gordukikizmiş keseler cok duzgun dedi doktorum ama kesenin biri biraz aşagidaymiş doktorum bir gece yatis verdi tedbir amacli dualarinizi eksik etmeyin