- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Naneli çay diyorlar, sen bir araştır ve dene bakalım.Doktor vemeyince almam canım hani korkarım rastgele bisey kullanmaya . Bir hap verdi bakalım ise yaracakmi . Senin sonucun nasıl cikti
Naneli çay diyorlar, sen bir araştır ve dene bakalım.
Bugün dinlemiştim bunun içinde de olması lazım. Bulantı için.Doktora sorayım zararı olmazsa içerim
Her şeyi yiyebilsem iyi de işte olmuyo midem kaldırmıyo bi garip hallerdeyim, eşim napıcanı şaşırdı yazık yaKız benim yerimede yeni neguzel ışte sevinmelisin . Bebek güzel beslenir
Her şeyi yiyebilsem iyi de işte olmuyo midem kaldırmıyo bi garip hallerdeyim, eşim napıcanı şaşırdı yazık ya
Bugünlerinin tadını çıkarKızlar benim iştahım çok açıldı ya, 2-3 saatte 1 bir şey yemezsem elim ayağım titriyor bi garip. Gebe değilken 2 öğün yerdim şimdi habire yemek zor oluyor. Normal mi bu? Yüz kilo olmiyim bi de
Canim masallah ikiz mi cok guzel degerin masallahKizlar bugun 14.gunum beta 5525 cikti yarin kese kontrolum var dualarinizi eksik etmeyin
Canim doktorum da ikiz gibi dedi yarin belli olacak inşallahCanim masallah ikiz mi cok guzel degerin masallah
Canim gozun aydin ikiz bebislerimizi bekliyoruz insallahKizlar bugun 14.gunum beta 5525 cikti yarin kese kontrolum var dualarinizi eksik etmeyin
Saglikli olsun yeter tabiki ama rabbim icimi biliyor ikiz cok istiyoruz inşallah nasibimizde vardir caniim inşallahhhjCanim gozun aydin ikiz bebislerimizi bekliyoruz insallah
Insallah ikiz gibi gorunuyor gonlune gore saglikli sihhatli olsunlarSaglikli olsun yeter tabiki ama rabbim icimi biliyor ikiz cok istiyoruz inşallah nasibimizde vardir caniim inşallahhhj
Amiin amiin inşallahh caniimInsallah ikiz gibi gorunuyor gonlune gore saglikli sihhatli olsunlar
Canım kendini çok aşırı yormadığın sürece (uzun süre koşmak , ağır egzersiz yapmak gibi) atlasan zıplasan bile sıkıntı yokKızlarrr dolaptan küçük tencereleri filan alıp yemeği ısıtıyorum aklıma geldi de yapmasam mı yaçok ağır değil ama aklıma takıldı siz napıyosunuz??
Yapıp yapıp aklıma takılır benim deCanım kendini çok aşırı yormadığın sürece (uzun süre koşmak , ağır egzersiz yapmak gibi) atlasan zıplasan bile sıkıntı yokbebeğin seninle
Benim malesef gün boyu süren ve hiçbirşey yedirmeyen cinsten oldu. Seninki normal bence, Aşırısı zararlı diyorlarArkadaşlar Merhaba bende 7 haftalık hamileyim bulantılarınız hergün her saat mi oluyor benim sabahları yoğun oluyor sonra arada gelip geçiyordu bugun sadece sabah oldu sonra bidaha olmadı 2 düşüğüm var korkuyorumm
Ust raflara uzanmiyorum esim aliyorKızlarrr dolaptan küçük tencereleri filan alıp yemeği ısıtıyorum aklıma geldi de yapmasam mı yaçok ağır değil ama aklıma takıldı siz napıyosunuz??