TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar benim iştahım çok açıldı ya, 2-3 saatte 1 bir şey yemezsem elim ayağım titriyor bi garip. Gebe değilken 2 öğün yerdim şimdi habire yemek zor oluyor. Normal mi bu? Yüz kilo olmiyim bi de
Bugünlerinin tadını çıkar ben de öyleydim birkaç gündür hiçbir şey yiyemiyorum. O yüzden şimdi güzel güzel ye bir şey olmaz

Kızlarrr dolaptan küçük tencereleri filan alıp yemeği ısıtıyorum aklıma geldi de yapmasam mı yaçok ağır değil ama aklıma takıldı siz napıyosunuz??

Kızlarrr dolaptan küçük tencereleri filan alıp yemeği ısıtıyorum aklıma geldi de yapmasam mı yaçok ağır değil ama aklıma takıldı siz napıyosunuz??
Canım kendini çok aşırı yormadığın sürece (uzun süre koşmak , ağır egzersiz yapmak gibi) atlasan zıplasan bile sıkıntı yok bebeğin seninle

Arkadaşlar Merhaba bende 7 haftalık hamileyim bulantılarınız hergün her saat mi oluyor benim sabahları yoğun oluyor sonra arada gelip geçiyordu bugun sadece sabah oldu sonra bidaha olmadı 2 düşüğüm var korkuyorumm

Benim malesef gün boyu süren ve hiçbirşey yedirmeyen cinsten oldu. Seninki normal bence, Aşırısı zararlı diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…