TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canım
biz bebelac lf kullanıyoruz canım.aptamille başlamıştık deli gibi gaz yaptı dr.önerisi ile bebelac şuan iyiyiz çok şükür.tedarik etmekte zorlanıyoruz sadece evet canım mama yedikleri için su veriyorum ben de…bir çay kaşığı ağzını temizlesin pamukçuk olmasın mama da şekerli çünkü.emzik olarak da tommee tippee gece

Mama olarak ben de hipp kullanıyorum. Anne sütüne en yakın olan hipp diye biliyorum. Ama su vermiyorum. İlk 6 ay su kesinlikle yasak demişti doktorum. Sizler şimdi su veriyoruz deyince kafam karıştı açıkçası.
Emzik olarak da avent kullanıyorum ben. İlk kontrolde çok ağlayınca doktor emziği yok mu annesi dedi. Ben de verdim, veriş o veriş

Ben de sizlere 40. Gün kontrolünü sorayım. Doktorlarınız sizi de çağırmıştır mutlaka. Neye bakıyor tam olarak. Rahmin yerine inip inmediğine mi? Yoksa dikişlerimize mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Canım ben de su yasak diye biliyorum ama anne sütü alan bebekler içinAnne sütünden karşılıyor zaten…biz hem anne sütü hem mama şuan ve çok az ağzını kurutmasın diye dilinin üzeri bembeyaz oluyor rahatsız oluyor diye veriyorum…annem de öle diyince biz eskiden mama için bebeklere çok az verirdik dedi benim de aklıma yattı bebek de şuan daha rahat

Hmmm, anneler bilir aslında. Ben de sorayım anneme inş.

Tesekkur ederim

Merhaba canım ben evolvia kullandım kızçemde şükür gaz da yapmadı katı kaka sorunu da olmadı.uykular yavaş yavaş düzene girmeye başladı şükürler olsun ben Chicco marka emzik kullanıyorum en başından beri çok memnunuz .. ama bibs de alacağım damaksız olanlardan çok hoşuma gidiyor inşallah onu da tutar

Canım su konusunda bence de vermemelisin zeytinyağı konusunda şöyle örnek vereyim birebir şahit oldum. Kızım sarılık olduğunda yenidoğan yoğunbakımdayken 1 aylık bir bebek kabızlık sorunu yaşıyordu ve doktorlar annesine zeytinyağı içirmesini söylemişti . Şaşırmıştım açıkçası

Hem dikişlere hem de rahim yumurtalıklara vs bakıyor . Rahim toparladıysa cinselliğe start veriliyor

Kızlar selam kızımın burnu tıkalı burun Aspiratörü ile temizledim ama tam rahatlamadı bakalım doktora sordum ne diyecek inşallah hasta olmuyodur. Dün geceden beri çok huzursuz dün gece doğru dürüst uyumadı. Cumartesi 2 ay kontrolümüz de var. Hastalıklar çok yaygın oldu.

Geçmiş olsun canım.serum fizyolojik ile yıkama yapıyor musun? Bizim doktor her beslemeden önce mutlaka serum fizyolojik sık demişti burnu rahat olsun diye.. ama ben o kadar sık yapmıyorum tıkanıklık hissedersem hemen serumla yıkıyorum ve aspiratör ile çekiyorum anında rahatlatıyor ..

Evet ben de temizliyordum canım. Doktor simdi 2-3 saatte bir temizleyin yazdı ama hırıltı devam ediyor temizlesem de. Bakalım bu gecey rahat atlatırız inşallah

Evet ben de temizliyordum canım. Doktor simdi 2-3 saatte bir temizleyin yazdı ama hırıltı devam ediyor temizlesem de. Bakalım bu gecey rahat atlatırız inşallah
İnşallah canım , havalar soğuyor bebeler de burun tıkanıklığına çok müsaitler sağolsunlar

Canım bizim doktorumuz da zeytinyağ mamasına biraz damlatabilirsiniz kabızlık olursa dedi. Ama suyu bilmiyorum önermiyorlar genelde.

Kızlar allah evlatlarımızı hastalıklardan korusun inşallah. Burun tıkanıklıgı iki gündür mahfetti bizi iki gündür uyku yok huysuzluk yapıyor. Yarın doktora götürcem bakalım ne dicek doktoru. Malesef suan tam hastalık dönemi. Allah beternden saklasın tabi. İnsan evladı hasta olunca kendi yüreği yanıyormus gerçekten

Her emzirmeden sonra mı yapıyorsunuz? Ben doymadığını hissedince yapıyordum. Genelde 1 ya da 2 kere günde Demekki benim yavrum hep aç
Yok canım senin gibi günde 1 kere falan genelde geceleri emzirdikten 1 saat sonra falan aranıp ağlıyorsa kıyamayıp yapıyorum.biliyorum aç değil ama işte ana yüreği..

Kızlar selamlar doktordan cıktık cok fazla salgın varmış dikkat edin sizlerde. İlk üç ay cok önemlimdedi. Kızım grip olmus ciğerlere inerse hastaneye yatırcaz dedi:/ misafir kabul etmeyin okula giden cocukla temas ettirmeyin dedi. Sizlern de bilgisi olsun diye yazıyırum. Pazar günü misafir ağırladım okadar pişmanımki suan. Burun temizlemeden baska yapılcak bişey yok malesef dedi. Ben de rahatsız gibiyim zaten:/

Tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…