- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 32
Oteibebe burun aspiratörü ve wee baby serum fiyolojik canımm.Hanımlar burun temizliği için hangi markayı veya neler kullanıyorsunuz?
Yâ bu burun yıkama olayı var, o aspiratörlerşn ulaşamadığı mukusu temizliyormuş yapan var mı ya da siz yaptınız mı?Oteibebe burun aspiratörü ve wee baby serum fiyolojik canımm.
Bizde de oldu canim doktor ilac verdi iki gunde gecti ilacin adi fucidin ama doktorunuza danisin tabiKızlar benim oğlanın yüzünde kırmızı sivilce gibi kabarcıklar çıkıyor yayıldı hep egzema desem değil isilik desem değil dr baktı emin olmamakla birlikte isilik bu dediama git gide artıyor böyle bir şey yaşayan var mı benim gibi?
Yok sadece aspiratör ve serum fizyolojikle temizliyorum.Yâ bu burun yıkama olayı var, o aspiratörlerşn ulaşamadığı mukusu temizliyormuş yapan var mı ya da siz yaptınız mı?
Uyku eğitimi mi el kadar bebe bizi parmağında oynatıyo biz bunları nasıl eğitecezNapcaz bu uyku işlermi bilmiyorumuyku eğitimi verme zamanı gelince düzelirler mi acaba
Hahaha aynen 4-5 aydan sonra diyo doktoru. Suan patron o diyp duruyoUyku eğitimi mi el kadar bebe bizi parmağında oynatıyo biz bunları nasıl eğitecez
İnşallah bizler de bir rutin oluşturabiliriz şaka bir yana. 37.saate girdim ve belli ki bu gece de sabahçıyız.. ne gündüz derin uyku uyuyor ne gece .ne oldu bu bebeye anlamadım gittiHahaha aynen 4-5 aydan sonra diyo doktoru. Suan patron o diyp duruyoama rutin oluşturan kişiler görüyorum. Yararı varmı sonrası için bilmiyorum.
Benim kızım da bı haftadır sabah 9 Lara 10 Lara kadar ayakta.Hic mi uykusu gelmio anlamadım gitti.Parmaginda oynatio wala bizi.Simdi ayağımda salliorum uyudu sözüm ona.Bakalim kaç dakika sürecekİnşallah bizler de bir rutin oluşturabiliriz şaka bir yana. 37.saate girdim ve belli ki bu gece de sabahçıyız.. ne gündüz derin uyku uyuyor ne gece .ne oldu bu bebeye anlamadım gitti
Aynı benim bebeğim.Uyumamak için kendini tutan röportajdaki siyasetçi gibi yaSekizden beri uyutmaya çalışıyorum sonuç sıfır:/ bakalım kaçta uyuycak uyuyor on dk sonra uyanıyor. Resmwn direniyor uykuya gözlerinden uyku akıyor ama yok zoraki açmaya çalışıyor.
Evet evim baya sıcaktı canım dereceyi en fazla 24 de tut dedi duş her gün hatta birini şampuansız sadece su dedi…ama ilaç filan vermediEvin cok mu sıcak canım? Doktor neden bi çözüm önerisi vermedi. Benim kzıımda da oluyordu öyle doktor mustela stelotopia kremi önermişti. Ama tabi bebekler cok hassas doktora sorarak kullanırsınız.
Evet fucidin biliyorumBizde de oldu canim doktor ilac verdi iki gunde gecti ilacin adi fucidin ama doktorunuza danisin tabi
Geçmiş olsun canım. Zor oluyor bebelere müdahale insanın içi acıyor ama sonuçta iyileşmesi için o hatırlamayacak en azından öyle düşün. Çok rahat geçsin inşallahKızlar hepinize merhabaHatırlar mısınız bilmiyorum ama detaylı ultrasonda bebeğimizin kol altında lenfanjiom olduğunu öğrenmiştik. Bugün sabah bebeğimin lenfanjiomu için sklerozan madde enjekte edilerek iğneli bir operasyon yapılacak… Zorlu bir gün bizi bekliyor, acı çekmeden olsun bitsin inşallah Bebeğim için dua edin olur mu?
Tüm dualarımız seninleKızlar hepinize merhabaHatırlar mısınız bilmiyorum ama detaylı ultrasonda bebeğimizin kol altında lenfanjiom olduğunu öğrenmiştik. Bugün sabah bebeğimin lenfanjiomu için sklerozan madde enjekte edilerek iğneli bir operasyon yapılacak… Zorlu bir gün bizi bekliyor, acı çekmeden olsun bitsin inşallah Bebeğim için dua edin olur mu?
Merhaba canim biz yasiyoruz baska dojfora götüreceğim yarin . Muhtemelen alerji durumumuz var.Kızlar benim oğlanın yüzünde kırmızı sivilce gibi kabarcıklar çıkıyor yayıldı hep egzema desem değil isilik desem değil dr baktı emin olmamakla birlikte isilik bu dediama git gide artıyor böyle bir şey yaşayan var mı benim gibi?
Gecmis olsun canim. Hersey onun iyiligi icin oyle dusun. Hersey daha guzel olacak.Kızlar hepinize merhabaHatırlar mısınız bilmiyorum ama detaylı ultrasonda bebeğimizin kol altında lenfanjiom olduğunu öğrenmiştik. Bugün sabah bebeğimin lenfanjiomu için sklerozan madde enjekte edilerek iğneli bir operasyon yapılacak… Zorlu bir gün bizi bekliyor, acı çekmeden olsun bitsin inşallah Bebeğim için dua edin olur mu?
Alerji bence de yoksa isilik filan olsa sönerdi şimdiye…benim sütümden geçen bir şey gibi yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama eğer besin alerjisi ise süt ve süt ürünlerini kesip baya bir diyet yapmam lazm en son onu denicem ve evet doktor değiştirmek de lazımMerhaba canim biz yasiyoruz baska dojfora götüreceğim yarin . Muhtemelen alerji durumumuz var.