Geçmiş olsun canım , inşallah en kısa sürede yatış olmadan atlatırsınızKızlar selamlar doktordan cıktık cok fazla salgın varmış dikkat edin sizlerde. İlk üç ay cok önemlimdedi. Kızım grip olmus ciğerlere inerse hastaneye yatırcaz dedi:/ misafir kabul etmeyin okula giden cocukla temas ettirmeyin dedi. Sizlern de bilgisi olsun diye yazıyırum. Pazar günü misafir ağırladım okadar pişmanımki suan. Burun temizlemeden baska yapılcak bişey yok malesef dedi. Ben de rahatsız gibiyim zaten:/
Ben oldum ama emzirmiyorum emziriyo olsaydim da olurdum cocuk da bagisiklik kazaniyomus doktorlar emzirmede sakinca gormuyolar yine de aklinda suphe varsa doktoruna sorabilirsin.sut sagip versen yine ayni olcak emen bebege de mama verilmesini dogru bulmuyorum tabi yetmiyosa ihtiyaci varsa yada bebek emmiyosa baska.simdi sana istemiyosan emzirme donemi bitene kadar bekle olma dicem ama 2 sene emzirceksin 2 senede ne olur ne biter Allah korusun covid olursun falan kimsenin gunahina girmek istemem ,kendi kararini kendin vermelisin istersen tek bi doktora degil bir kac doktora sor fikir alisverisi yap icine sinen karari uygulaYavrusu hasta olanlara tez zamanda acil şifalar diliyorum.
Emzirme döneminde covid aşısı olan var mı acaba? Aşıdan sonra emzirmeye devam ettiniz mi? Yoksa mama ya da sağılmış süt ile mi dvm ettiniz?
Ben oldum canım ilk dozumuYavrusu hasta olanlara tez zamanda acil şifalar diliyorum.
Emzirme döneminde covid aşısı olan var mı acaba? Aşıdan sonra emzirmeye devam ettiniz mi? Yoksa mama ya da sağılmış süt ile mi dvm ettiniz?
Ben oldum 3. dozu ve emzirdim antikor olsun diye doktorum da öyle önerdiYavrusu hasta olanlara tez zamanda acil şifalar diliyorum.
İyi geceler canımİyi geceler kızlar yaka iğnelerimiz ile delirmeceler modları açık mı
Ah ahh ilk günler ben de öyleydim ne güzeldiİyi geceler canımanneme devrettim 3 saat uyumam lazım yoksa hülyalar görmeye başlıcam 6 ya kadar ben iptal…darısıı size
Bende de 40 indan sonraki mod onAh ahh ilk günler ben de öyleydim ne güzeldi40 dan sonra bir şey oldu ben olmadan asla kucağımda uyuyor yatağa koyuyom uyanıyor iyi uykular
Uykuya dalmak bukadar zor olmamalı sen bebeksin uyusana diye gözünün içine bakıyorum kızımın:)İyi geceler kızlar yaka iğnelerimiz ile delirmeceler modları açık mı
Dün gece benUykuya dalmak bukadar zor olmamalı sen bebeksin uyusana diye gözünün içine bakıyorum kızımın
Benimki memeyi de istemiyo bi asabi oluyor ki beni de memeyi de pataklıyoBende de 40 indan sonraki mod onmonte edicem ağzını memeye o olacak... piş piş bi süre sonra ağzımın kurulduğundan pi de kaliooooo
Bu saatten bildiriyorum ben gram uyku uyumadım benim kızçe de tilki bayılması modundaUykuya dalmak bukadar zor olmamalı sen bebeksin uyusana diye gözünün içine bakıyorum kızımın:)
Napcaz bu uyku işlermi bilmiyorumBenimki memeyi de istemiyo bi asabi oluyor ki beni de memeyi de pataklıyo
Bu saatten bildiriyorum ben gram uyku uyumadım benim kızçe de tilki bayılması modundabiliyorum 5 dk ya uyanacak zilloş
Evin cok mu sıcak canım? Doktor neden bi çözüm önerisi vermedi. Benim kzıımda da oluyordu öyle doktor mustela stelotopia kremi önermişti. Ama tabi bebekler cok hassas doktora sorarak kullanırsınız.Kızlar benim oğlanın yüzünde kırmızı sivilce gibi kabarcıklar çıkıyor yayıldı hep egzema desem değil isilik desem değil dr baktı emin olmamakla birlikte isilik bu dediama git gide artıyor böyle bir şey yaşayan var mı benim gibi?