TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar selamlar doktordan cıktık cok fazla salgın varmış dikkat edin sizlerde. İlk üç ay cok önemlimdedi. Kızım grip olmus ciğerlere inerse hastaneye yatırcaz dedi:/ misafir kabul etmeyin okula giden cocukla temas ettirmeyin dedi. Sizlern de bilgisi olsun diye yazıyırum. Pazar günü misafir ağırladım okadar pişmanımki suan. Burun temizlemeden baska yapılcak bişey yok malesef dedi. Ben de rahatsız gibiyim zaten:/
Geçmiş olsun canım , inşallah en kısa sürede yatış olmadan atlatırsınız🌺

Ya cok gecmis olsun bebisi hasta olanlara Allah sifa versin.biz de iyi degiliz bu aralar 3-4 gundur sivi kaka yapiyo ishal ama gunde bi kere yapiyo karnindan gurultalar geliyo mamasini tam bitirmiyo istahi azaldi uykusu artti gibi geliyo bana gore hafif hiriltisi da var esim de yok diyo bilemedim.ben de fizyolojik serum gunde bikac kez damlatiyorum burnunu manuel pompayla cekiyorum pek disari da cikarmiyoruz hasta olsun kombi de acik surekli haftada bi dedesi nenesi falan gormeye geliyo onlar da hasta degiller bi gecen hafta saglik ocagina goturmustum eldiven takmayi unutmusum elleri soguktu ama iyi giydirmistim elinden usutur mu yakin bi de saglik ocagi.yarin doktora goturcez bi kac kere de kustu.Ya o agladikca benim de aglayasim geliyo tutamiyorum kendimi bazen,kiyamiyorum ne zormus onun aci cektigine sahit olmak esim anason ver dedi az evel hazirladim bi tatli kasigi verdim sonra biraz daha mama verdim uyudu simdi, tam bitirmemisti onceki mamasini.

Yavrusu hasta olanlara tez zamanda acil şifalar diliyorum.
Emzirme döneminde covid aşısı olan var mı acaba? Aşıdan sonra emzirmeye devam ettiniz mi? Yoksa mama ya da sağılmış süt ile mi dvm ettiniz?

Emzirme döneminde covid aşısı olan var mı acaba? Aşıdan sonra emzirmeye devam ettiniz mi? Yoksa mama ya da sağılmış süt ile mi dvm ettiniz?
Ben oldum ama emzirmiyorum emziriyo olsaydim da olurdum cocuk da bagisiklik kazaniyomus doktorlar emzirmede sakinca gormuyolar yine de aklinda suphe varsa doktoruna sorabilirsin.sut sagip versen yine ayni olcak emen bebege de mama verilmesini dogru bulmuyorum tabi yetmiyosa ihtiyaci varsa yada bebek emmiyosa baska.simdi sana istemiyosan emzirme donemi bitene kadar bekle olma dicem ama 2 sene emzirceksin 2 senede ne olur ne biter Allah korusun covid olursun falan kimsenin gunahina girmek istemem ,kendi kararini kendin vermelisin istersen tek bi doktora degil bir kac doktora sor fikir alisverisi yap icine sinen karari uygula

Kizlar dun gece acile gittik cok sukur kan ve kaka tahlili temiz cikti mama degidtirdiniz mi dedi evet dedim ondan olabilir dedi.hipp e geri doncem elimdeki bitsin de.o kadar eziyeti benim mama degisikligi fikrim yuzumden cekmis canim kizim ya.sonuclar temiz cok sukur

Ben oldum canım ilk dozumu🙏🏻Daha 22 günlük lohusayım…emziriyorum.Oğluşun doktoruna sordum hemen ol dedi.ve kesinlikle sütünü dökmüyorsun aynı şekilde emzirmeye devam dedi hastanede aşıyı vuran hemşire hanım da aynı açıklamayı yaptı direk emziriyorsun dedi.Şifa olur inşallah 🤲🏻

İyi geceler canım😁 anneme devrettim 3 saat uyumam lazım yoksa hülyalar görmeye başlıcam👻👻👻 6 ya kadar ben iptal…darısıı size🥰🥰
Ah ahh ilk günler ben de öyleydim ne güzeldi😀 40 dan sonra bir şey oldu ben olmadan asla kucağımda uyuyor yatağa koyuyom uyanıyor 😬 iyi uykular 🌺

Ah ahh ilk günler ben de öyleydim ne güzeldi😀 40 dan sonra bir şey oldu ben olmadan asla kucağımda uyuyor yatağa koyuyom uyanıyor 😬 iyi uykular 🌺
Bende de 40 indan sonraki mod on🤪🤪 monte edicem ağzını memeye o olacak... piş piş bi süre sonra ağzımın kurulduğundan pi de kaliooooo😜

Bende de 40 indan sonraki mod on🤪🤪 monte edicem ağzını memeye o olacak... piş piş bi süre sonra ağzımın kurulduğundan pi de kaliooooo😜
Benimki memeyi de istemiyo bi asabi oluyor ki beni de memeyi de pataklıyo 😂
Uykuya dalmak bukadar zor olmamalı sen bebeksin uyusana diye gözünün içine bakıyorum kızımın:)
Bu saatten bildiriyorum ben gram uyku uyumadım benim kızçe de tilki bayılması modunda 🥲 biliyorum 5 dk ya uyanacak zilloş 😂😂

Kızlar benim oğlanın yüzünde kırmızı sivilce gibi kabarcıklar çıkıyor yayıldı hep egzema desem değil isilik desem değil dr baktı emin olmamakla birlikte isilik bu dedi😟 ama git gide artıyor böyle bir şey yaşayan var mı benim gibi?

Kızlar benim oğlanın yüzünde kırmızı sivilce gibi kabarcıklar çıkıyor yayıldı hep egzema desem değil isilik desem değil dr baktı emin olmamakla birlikte isilik bu dedi😟 ama git gide artıyor böyle bir şey yaşayan var mı benim gibi?
Evin cok mu sıcak canım? Doktor neden bi çözüm önerisi vermedi. Benim kzıımda da oluyordu öyle doktor mustela stelotopia kremi önermişti. Ama tabi bebekler cok hassas doktora sorarak kullanırsınız.

X