TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Öncelikle geçmiş olsun, umarım daha iyidir yavrunuz. Sadece hepatit aşısı mı yapılıyor? Bir de nette hepatit aşısının ilk dozunun doğumdan sonraki ilk 24 saat içinde yapıldığı, 2. Dozunun ise 1. Ay sonunda yapıldığı yazıyor. Bize verdikleri aşı kartında hepatit ilk dozunun yapıldığına dair birşey yok. Sizlerde nasıl? Acaba netteki bilgi yanlış mı?
Hastanede dogar dogmaz aşınızın yapılmış olması gerekiyor? Bize yapıyorlar aşı kartını dogum yaptıgım hastane verdi. 1 ay sonunda da saglık ocagı 2.dozunu yaptı. Okudugunuz bilgi dogru

Çok çok sagolun kızlar hepinize teşekkür ederim. neyseki covid negatif çıktı. Basit viral virüslerdenmiş. Şükrediyorum🙏 Eşimle durmadan ilgileniyoruz rahatlatmak için bi tık daha iyi sanki. Biz de bi tık daha umutluyuz. En kısa sürede iyi olacak inşallah. Hastaneye yatabilir endişesi çok fena oluyor çok korkutuyor, umarım hiç o raddeye gelmeden atlatırız. O kadar minik ki insan dayanamıyor gerçekten.🥺
Geçmiş olsun canim bizdede hep burun tikanikligi var ama sizimki baya ileri boyuttu heralde .

Çok geçmiş olsun, kıyamam yaa😔 Bizim de burun tıkanıklığımız vardı, doktorunuz Cold mix damla verdi. Onu damlatıyoruz bizde bebişin yattığı yerin iki sağ iki sol tarafına. Bizim bile nefesimizi açıyor, çok keskin. Doktorunuza bir danışın, deneyin isterseniz.

Selam kizlar hangi mamayi kullaniyosunuz mama kullananlar ben hipp kullaniyodum bi haftadir sma deniyorum ikisini de oneriyolar bi sure sma kullanmayi dusunuyorum ne kadar dikkat etsem de hipp kopuruyodu sma kopurmuyo.bi de iki gundur benimki cok uyuyo gunduz ,iki gece falan nerdeyse hic uyumadan sabah etmistik bu sefer gunduz narkoz yemis gibi uyuyunca endiselendim esim uykusu duzene girecek falan diyo da bilmiyorum.uyku egitimi icin erken mi ?bir de uyumadigi zaman emzik vereyim en azindan sakinlessin diyorum bibs marka oneriyolar burda da yazilmisti her bebek kolay tutuyo diye cesit cesit varmis silikon kaucuk damakli damaksiz siz hangisini kullaniyosunuz hangisi uygun

Selam kizlar hangi mamayi kullaniyosunuz mama kullananlar ben hipp kullaniyodum bi haftadir sma deniyorum ikisini de oneriyolar bi sure sma kullanmayi dusunuyorum ne kadar dikkat etsem de hipp kopuruyodu sma kopurmuyo.bi de iki gundur benimki cok uyuyo gunduz ,iki gece falan nerdeyse hic uyumadan sabah etmistik bu sefer gunduz narkoz yemis gibi uyuyunca endiselendim esim uykusu duzene girecek falan diyo da bilmiyorum.uyku egitimi icin erken mi ?bir de uyumadigi zaman emzik vereyim en azindan sakinlessin diyorum bibs marka oneriyolar burda da yazilmisti her bebek kolay tutuyo diye cesit cesit varmis silikon kaucuk damakli damaksiz siz hangisini kullaniyosunuz hangisi uygun
Bende buğün hipp aldım ilk defa bir sabah bir akşam kullanacağım bizim ki doymuyor. Obur çıktı adam hızına yetişemiyoruz 😃🤷‍♀️

Canım bibs damaksız kauçuk aldım ben hemen tuttu seviyor. Mama hipp kullanıyorum sadece süt yetmiyor artık baya iştahlı bizimki de. Hippi organik diye tercih ettik.

Canım bibs damaksız kauçuk aldım ben hemen tuttu seviyor. Mama hipp kullanıyorum sadece süt yetmiyor artık baya iştahlı bizimki de. Hippi organik diye tercih ettik.
Bu bitince tekrar hippe doneyim o zaman ya degisiklik olsun dedim, bi de kullandim kopurmeyince devam edeyim dedim 800 luk aldim bi 8-10 gun gider sonra hipp alirim.bi de kabizlik yada gaz sancisi icin ozellikle mamayla beslenen bebeklere zeytinyagi verilir mi bi de su icirilir mi bizimkiler senin bebegin mamayla besleniyo kuruyodur su vermen lazim diyolar her gun gunde iki kere birer cay kasigi ver diyolar hatta geldiklerinde kendileri de veriyo bize kucukken veriyolardi diyolar ben her gun vermiyorum ama kafam karistigi icin doktorlarin verme demesine ragmen arada veriyirum

X