TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza inşalah. Ultrasonda kilosu nasıldı? Ölçümle aynı mı doğdu

Canim gozun aydin Allah hayirli saglikli omur versin.Bu duygulari yasaman cok normal lohusasin cunku ams bu duygularin gecici oldugunu bil ve kendine yuklenme haksizlik etme sen iyi bir annesin hic bisey bilmesen bile icgudusel olarak bakabilirsin bebisine simdi en guzel zamanlari bence yedir icir altini degistir uyut :) evet zor hele ki emziriyosan dahs zor ama gececek ilerde daha rahat edeceksin.bi yakinin varsa elinden geldigince yardimci olsunlar sana ozellikle es destegi onemli kimse olmasa da o bile yeter :) ben de dogumdan sonra kendimi farkli hissediyodum hele ki hastanede herkesin bebegi yanindaydi benimki baska bi hastaneye sevk edilmisti ve erken dogmustu durumunu akibetini merak ediyodum kendimi eksik yalniz hissediyordum ve wrken dogum oldu diye kendimi sucluyordum karnimda tutamadim ne beceriksizim diye eve geldim yine bebek yok yaklasik bi ay boyle gecti elim karnima gidiyodu alismisim tepiklere boslukta gibiydim bevrk geldi zorlandim uykusuz kaldim simdi bile zorlaniyorum esimin uyumasi bile zoruma gidiyo ben uyumuyorum o uyuyo diye :) oysa ki adam calisiyo vr elinden geldigince yardimci oluyo.neyse cok uzattim tek soylemek istedigim sey sakin ol aglayip uzulup kendini sıkma sen bebegine yetersin ve bu zor gunler gececek kendine iyi bak ki bebeginle daha iyi ilgilenebilesin her firsatta uyumaya calis.Bebegini bol bol kokla bu anlarin tadini cikar.Bebisine ve sana kucak dolusu sevgiler kokulu opucukler ❤

Hayirli olsun gozun aydin canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.sukur kavusturana.

Gozun aydin masallah canim

Youtube da 4 saat boyunca calan kolik bebekler icin fon makinesi sesi var belki ise yarar benimki cok ih mih deyip ikininca aciyorum sakinlesip uyuyo beyaz gurultu anne karnindaki ortami hatirlatiyomus.bi dene istersen

Sali gece 22.30ta oğullarimi kucagima aldim kizlar 1 hafta erken geldiler
Çok tebrik ederim canım benim Kuzukların da sen de iyisinizdir umarım Sezaryen sonrası ağrı durumun nasıl? Rahat oturup kalkabiliyor musun yani? Benim de iki gecedir 3 saat süren ağrı ve kasılmalarım oluyor. Haftaya Cuma sezaryen olacağım sürpriz olmazsa

İyiyiz cok sukur canim hamdolsun sezaryenden ciktigim ilk an cok agri hissettim genel oldum bu arada ama bugun gayet iyiyim bebekleri rahatca kucagima alabiliyorum kendim oturup yatip kalkabiliyorum cok sukur tavsiyem ilk gun bol bol yuru aci oluyor ama cok faydasini goreceksin ben cok yurudum hem cabuk toparlandim hem gazima hem de buyuk tuvaletime ilk gun ciktim ilk gun dedigim carsamba gunu tabi

Sali gece 22.30ta oğullarimi kucagima aldim kizlar 1 hafta erken geldiler
Gözün aydın canim Hayirli saglikli bereketli omurleri olsun insallah Allah anali babali buyutsun.Ne guzel hepimiz yavas yavas aliyoruz kucagimiza yavrularimizi darisi diger arkadaslarimizin basina.Zaman ne kadar hizli geciyor daha dun gibiydi tuttu tutmadi,dusuk riskleri ,kanamalar ,mide bulantilari,boyu kilosu,kiz mi erkek mi ayy Allahim her ani her hali cok guzeldi daha da guzellesiyor Allah hepimizin yavrularinin sansini bahtini acik etsin sevgi dolu hayatlari olsun insallah ❤

Bizde görürmüyüz o günleri ben hala inanamayanlardanım. Tutması bile mucizeydi. Şimdi kavuşmama 3 hafta kaldı.

Çok teşekkür ederim vallahi, tavsiyelerini uygulayabilirim umarım Çok sevindim senin adına, iki bebişle daha çok güç kuvvet lazım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…