Amin canim insallah saglikla kavusursunuz.kisacasi zor ama cok guzel bi duyguGüzel dileklerin için teşekkürler canım sen nasılsın bebeğin nasıl anlatsana annelik nasıl bir şeybebelere kavuşmak için sabirsizca bekliyoruz inşallah sağlıkla kucaklarız yavrularımızı
Yaaaaaaa son 9 günüm bu duyguları yaşayabilmek için sabırsızlanıyorumAmin canim insallah saglikla kavusursunuz.kisacasi zor ama cok guzel bi duygu❤ aclik susuzluk uykusuzluk yorgunluk is yapamama her sey var kasimi biyigimi bile alamiyorum ama yine de cok sukur varligi yeter hele o gulusu gogsume yatisi parmagimi kavramasi ❤❤❤
Cok sukur iyiyiz canim yan yanayiz ya o yeter ❤ onun biraz gaz sancisi var ya damka veriyorum masaj yapiyorum azalma olsa da tamamen gecmiyo 4 aya kadar normal biraz hareketlenince gecer diyolar ama cok sevinme bu sefer dis agrilari baslicak diyolaryine de cok sukur iyiyiz diyelim iyi olalim her daim kehribar kolye siparis verdim umarim ise yarar.sen nasilsin son durumlar nedir ?
Cok sukur annesi op yerimize de. Kehribar buyukken kullanmistim ben 1 yasta hemen pesine ilk disi cikti ise yarar insallah takmak lazmCok sukur iyiyiz canim yan yanayiz ya o yeter ❤ onun biraz gaz sancisi var ya damka veriyorum masaj yapiyorum azalma olsa da tamamen gecmiyo 4 aya kadar normal biraz hareketlenince gecer diyolar ama cok sevinme bu sefer dis agrilari baslicak diyolaryine de cok sukur iyiyiz diyelim iyi olalim her daim kehribar kolye siparis verdim umarim ise yarar.sen nasilsin son durumlar nedir ?
Ben girmeye basladim canim. Yabi bunyeye gire degisen birşey mesela benim 60 70nde bile agri yok . Ben sanci deil kasilma hissediyorum karnımın uzerinde ve artik sıklaştı gun içerisinde de. Sanci ölçtukleri cihazi koyduklari yer boyle kasiliyor sonra sanci azaldikca o kasilmada azaliyor.Kızlar karnınin üst kısmı sanırım mide bölgesi oluo guruldayan ağrıyan var mı?Sanki açmışım gibi.Bi de dün NST ye girdim ilk defa.Doktorum herşey yolunda dedi.Bi iki defa 25 oldu sancı ama ben bişi hissetmedim normal mi bu?Hemşire sancı var mı diye sordu ben de ilk defa giriorum NST ye sancınin ne olduğunu bilmiorum dedim.40 olursa hissedersiniz dedi.
Saol canim az kaldi sanirim benimde bebis kanala girmis bugün gorduk :) sen ve bebisinde iyisinizdir umarimKizlar nasilsiniz nasil gidiyor sizleri merak ettim.cok sukur bebislerine kavusanlar var kavusmaya az kalanlar var gun sayanlar.yuzlerce binlerce kez sukurler olsun .Saglikla kavusun insallah ❤❤
Canım karnının üstündeki kasılmayi bana tarif edebilir misin?Hicbisi anlamiorum hiç bı ağrı sızı sancı hissetmiorum ben.Doktoruma da söyledim bişi olsa hissedersin anlaman imkansız dedi.Ben girmeye basladim canim. Yabi bunyeye gire degisen birşey mesela benim 60 70nde bile agri yok . Ben sanci deil kasilma hissediyorum karnımın uzerinde ve artik sıklaştı gun içerisinde de. Sanci ölçtukleri cihazi koyduklari yer boyle kasiliyor sonra sanci azaldikca o kasilmada azaliyor.
Yani soyle karnımın ust tarafu acayip sertleşiyor tahta gibi oluyir derler ya oyle . Bendr anlamiyordum nst de anladim bendede agri ve sanci yoktu.Canım karnının üstündeki kasılmayi bana tarif edebilir misin?Hicbisi anlamiorum hiç bı ağrı sızı sancı hissetmiorum ben.Doktoruma da söyledim bişi olsa hissedersin anlaman imkansız dedi.
O bende de oluo anladım ne demek istediğini.Mesela bı yere vurup bebek ve semsert orda dolaşıp gibi.Ben bunun kasılma olduğunu bilmiodum.Ama ağrı falan olmuo hiç bende.İki haftadır başladı bu durum.Yani soyle karnımın ust tarafu acayip sertleşiyor tahta gibi oluyir derler ya oyle . Bendr anlamiyordum nst de anladim bendede agri ve sanci yoktu.
Gözünüz aydın, tebrik ederimKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Az kalmis canim saglikla al kucagina insallah zor ama guzel duygular ❤❤Yaaaaaaa son 9 günüm bu duyguları yaşayabilmek için sabırsızlanıyorum
Aaa cok sevindim hayirli saglikli bereketli bi omru olsun insallah Allah anali babali buyutsun.havalar serin dikkat et kendine usutme.Allah a emanet olunKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Ckk sukur iyiyiz canim.saglikla gelsin bebisiniz guzel haberleri bekliyoruzSaol canim az kaldi sanirim benimde bebis kanala girmis bugün gorduk :) sen ve bebisinde iyisinizdir umarim
Gözün aydın canımKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Yaaa hayırlı uğurlu olsun canımm. Aklımızda deli sorular. Tam kaç haftalıktı? Normal mi sezaryen mi? Kaç kg doğdu? Ayyy bizde kavuştuk diye yazıcaz mı acaba bir gün..Kızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Caniim gozunaydinnEvet canım 8 Kasım inşallah
Yâ maşallah, hosgelmişKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Son 9 gün derken minnoşa bak çıkıp gelmişKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Aaa cok sevindim hayirli saglikli bereketli bi omru olsun insallah Allah anali babali buyutsun.havalar serin dikkat et kendine usutme.Allah a emanet olun❤❤❤
Gözün aydın canımayrıntıları merakla bekliyorum. Hayırlı uğurlu olsun...
Yaaa hayırlı uğurlu olsun canımm. Aklımızda deli sorular. Tam kaç haftalıktı? Normal mi sezaryen mi? Kaç kg doğdu? Ayyy bizde kavuştuk diye yazıcaz mı acaba bir gün..
Caniim gozunaydinniyisinizdir inşallah daha var diyordun nasil olduu bekliyoruz ayrintilari
Yâ maşallah, hosgelmişdarısı bizlere olsun inşallah
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum , müsait zamanda detaylı paylaşacağım ani tansiyon yükselmesi ve plesenta yaslanması sebebiyle yavruma kavustum . İkimiz de sağlıklıyız çok şükür , küveze girmedi 2.970 kg 48 cm doğduSon 9 gün derken minnoşa bak çıkıp gelmişÇok çok tebrik ediyorum, ben de acayip heyecanlandım bak şimdi Bakalım benim civciv bekleyecek mi gününü
Bendede plesanta yaşlanması başladı benim akibetimde yarın belli olacak bakalım. Kontrole gidecegim. Benim oglan 2600 de kaldı. Saglıklı olsunda çok kiloya takılmıyorumKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum , müsait zamanda detaylı paylaşacağım ani tansiyon yükselmesi ve plesenta yaslanması sebebiyle yavruma kavustum . İkimiz de sağlıklıyız çok şükür , küveze girmedi 2.970 kg 48 cm doğdusizlere diyeceğim şu ki pipirikli olmak bazen hiç de kötü bir şey değil