TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Hayirli uğurlu olsun Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah

Bu gunleri gosteren rabbime sukirler olsun sukredecek o kadar cok seyimiz varki insan sasiriyor neye sukredecegini amiin inşallahhh

Bizde görürmüyüz o günleri ben hala inanamayanlardanım. Tutması bile mucizeydi. Şimdi kavuşmama 3 hafta kaldı.
Az kalmis canim goreceksin insallah az daha sabir. yazarsin buraya gece uyutmuyooo uykusuz kaliyorum diye Allah saglik sihhat versin de gerisi hallolur insallah.Ben hala inanamiyorum 9 sene sonra alismasi zaman aliyo evet hep eksikligi hissediliyordu ama simdi gozumun onunde olmasina ragmen acaba ruya mi gercek mi diye dusunuyorum Guzel haberlerini bekliyoruz canim ❤

Bizimde 8. Yılımızda evimizi şenlendirecek inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Maşallah çok güzel kilolarıda. Birbirine yakın olmalarıda iyi. Genelde ikizlerin birisi daha iri olur. Bu arada doğumun nasıl başladı? Suyun mu geldi sancı mı oldu
Bebek hareketlerinde azalma hissettim doktorumda nst cekelim gel dedi nstleri kotu cikti usgde bakti yine de aktif hareket goremeyince hemen alalim dedi oyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…