Hayirli uğurlu olsun Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insallahSelamlar suyumuz kritik seviyeye gelip bebek taşikardi olunca dün acil sezaryene alındım. Güzel kızım 36.haftada 2400 gr dogdu nefes problemi yaşadı ama şuan iyi bugün yanıma geldi. Sütüm pek yok ama sürekli meme veriyorum o çrktkçe gelecek dedi hemşire günde 3 kere de mama ekliyoruz herkese rabbim sağlıkla nasip etsinsezaryen süreci çok zorladı ama bebegim için deger
Bu gunleri gosteren rabbime sukirler olsun sukredecek o kadar cok seyimiz varki insan sasiriyor neye sukredeceginiGözün aydın canim Hayirli saglikli bereketli omurleri olsun insallah Allah anali babali buyutsun.Ne guzel hepimiz yavas yavas aliyoruz kucagimiza yavrularimizi darisi diger arkadaslarimizin basina.Zaman ne kadar hizli geciyor daha dun gibiydi tuttu tutmadi,dusuk riskleri ,kanamalar ,mide bulantilari,boyu kilosu,kiz mi erkek mi ayy Allahim her ani her hali cok guzeldi daha da guzellesiyor Allah hepimizin yavrularinin sansini bahtini acik etsin sevgi dolu hayatlari olsun insallah ❤
Ay ne guzel gözün aydin canim :) saglijla5 büyüsünler ins.Sali gece 22.30ta oğullarimi kucagima aldim kizlar 1 hafta erken geldiler
Ne demekÇok teşekkür ederim vallahi, tavsiyelerini uygulayabilirim umarımÇok sevindim senin adına, iki bebişle daha çok güç kuvvet lazım sana
Amiin amiin inşallah cok tesekkur ederiimGözünüz aydın, darısı inş benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarımıza.
İnş vatana millete hayırlı evlat olsunlar
Sagsaliim kolaylikla dogur inşallahhAy ne guzel gözün aydin canim :) saglijla5 büyüsünler ins.darisi bizim basimiza insallah sali gününden beri kasilmalarim var ama gelmiyor bizimki bakalim ne zaman gelecek
Yaaa cok sevindim gozun aydin canim benimmm op yerimize miniklerini nasil bir duyguSali gece 22.30ta oğullarimi kucagima aldim kizlar 1 hafta erken geldiler
Oy masallah ne tatlilardirAmiin inşallahhbiri 2270 biri 2135 gram
Yaaa testimizi paylastigimiz gunleri hatırlıyorum sonsuz sukurler olsun dua et bizler de saglikla kavusalim cnmBu gunleri gosteren rabbime sukirler olsun sukredecek o kadar cok seyimiz varki insan sasiriyor neye sukredeceginiamiin inşallahhh
Az kalmis canim goreceksin insallah az daha sabir.Bizde görürmüyüz o günleriben hala inanamayanlardanım. Tutması bile mucizeydi. Şimdi kavuşmama 3 hafta kaldı.
Az kalmis canim goreceksin insallah az daha sabir.yazarsin buraya gece uyutmuyooo uykusuz kaliyorum diye Allah saglik sihhat versin de gerisi hallolur insallah.Ben hala inanamiyorum 9 sene sonra alismasi zaman aliyo evet hep eksikligi hissediliyordu ama simdi gozumun onunde olmasina ragmen acaba ruya mi gercek mi diye dusunuyorum Guzel haberlerini bekliyoruz canim ❤
Amiin inşallahhbiri 2270 biri 2135 gram
Ay hayırlı olsun canım hoş gelmiş minnoşlarSali gece 22.30ta oğullarimi kucagima aldim kizlar 1 hafta erken geldiler
Ruya gibi hala bakip bakip ben mi dogurdum sizi diyorumYaaa cok sevindim gozun aydin canim benimmm op yerimize miniklerini nasil bir duygu
Evet zaman nasl da hizli geciyor dimiYaaa testimizi paylastigimiz gunleri hatırlıyorum sonsuz sukurler olsun dua et bizler de saglikla kavusalim cnm
Bebek hareketlerinde azalma hissettim doktorumda nst cekelim gel dedi nstleri kotu cikti usgde bakti yine de aktif hareket goremeyince hemen alalim dedi oyle olduMaşallah çok güzel kilolarıda. Birbirine yakın olmalarıda iyi. Genelde ikizlerin birisi daha iri olur. Bu arada doğumun nasıl başladı? Suyun mu geldi sancı mı oldu
Ay yerim onlari cok guzel bir duygudurRuya gibi hala bakip bakip ben mi dogurdum sizi diyorum
Yaaaa harika bi duygu.Ruya gibi hala bakip bakip ben mi dogurdum sizi diyorum
Rabbim kolaylik versin sagsalim kavusun inşallahYaaaa harika bi duygu.Pazartesi günü ben de tadacağım inşallah