- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
Yâ ne güzel günleriniz belliYaaaa harika bi duygu.Pazartesi günü ben de tadacağım inşallah
olsun geç olsun güç olmasınYâ ne güzel günleriniz bellien son ben doguracagım sanırsam
Doğum tarihiniz belli mi? Benim değil mesela dahaYâ ne güzel günleriniz bellien son ben doguracagım sanırsam
Ahaha bende senle ayniyimYâ ne güzel günleriniz bellien son ben doguracagım sanırsam
Normal dogum oldugu için belli degilDoğum tarihiniz belli mi? Benim değil mesela daha
Pilates topu, merdiven, hurmaAhaha bende senle ayniyimplates topu hayatim oldu
Merhaba bana da aynısını söylediler ve sezeryana aldılar 37. Haftada. Gerekirse doktorunu değiştir normal doğumu normal bir şekilde destekleyen bir doktora giT. Çok pişman oldum ben başka doktorlara danışmadığım için. Bebeğim de haftasıyla uyumlu doğdu zaten. Ultrasonda yanılma payı çok yüksek. Bazı bitkiler var doğumu başlatan hareketler var onlara odaklan. Sezeryan çok berbat bir şey asla tavsiye etmiyorumMerhabar güzel anneler. Bayadır yoktum. Evlatlarını kucağına alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benim gibi bekleyişte olanlara da rabbim dayanma gücü versin. Kızlar biraz modum kötü size sormak istediklerim var. 35+3 de doktora gittim ve bana bebeğimin çok az kilo aldığını söyledi. Şuan 36. Haftadayım. O zaman 2214 dedi kilosuna ve minyon dedi. Eğer böyle devam ederse 37. Yada 38. Haftada suni sancı verir alırım dedi. Bende haliyle tedirgin oldum. Çok ağladım bebeğime bakamadım mı die sizce kilosu çok mu düşük yada suni sancı almalımıyım mağlum tüp bebek olunca suni sancı alan var mı hiç bilmiyorum bana bi akıl verin benim bütün fonksiyonlar iptal oldu . Ne yapacağımı şaşırdım.
Merhaba canim ultrasonun +- 500 gr gibi bir yanilma payi var unutma. Ayrica bir doktorda dinlemistim bebek anne karnina dustugunde aslinda ne kadar kilo alacagi belliymis 3 asagi 5 yukari olir demisti doktor. Ki hic kendini suclama onlar almak istedikleri kadar besleniyorlar. Bundan 20.yil.once benim kardrsimde 2 kilo dogdu simdi zayiflamaya calisiyor :) sağlıklı olarak gelsin büyüyor zaten annesi. Ama bence imkanin varsa baska bir doktora daha danis derimMerhabar güzel anneler. Bayadır yoktum. Evlatlarını kucağına alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benim gibi bekleyişte olanlara da rabbim dayanma gücü versin. Kızlar biraz modum kötü size sormak istediklerim var. 35+3 de doktora gittim ve bana bebeğimin çok az kilo aldığını söyledi. Şuan 36. Haftadayım. O zaman 2214 dedi kilosuna ve minyon dedi. Eğer böyle devam ederse 37. Yada 38. Haftada suni sancı verir alırım dedi. Bende haliyle tedirgin oldum. Çok ağladım bebeğime bakamadım mı die sizce kilosu çok mu düşük yada suni sancı almalımıyım mağlum tüp bebek olunca suni sancı alan var mı hiç bilmiyorum bana bi akıl verin benim bütün fonksiyonlar iptal oldu . Ne yapacağımı şaşırdım.
Merhaba bana da aynısını söylediler ve sezeryana aldılar 37. Haftada. Gerekirse doktorunu değiştir normal doğumu normal bir şekilde destekleyen bir doktora giT. Çok pişman oldum ben başka doktorlara danışmadığım için. Bebeğim de haftasıyla uyumlu doğdu zaten. Ultrasonda yanılma payı çok yüksek. Bazı bitkiler var doğumu başlatan hareketler var onlara odaklan. Sezeryan çok berbat bir şey asla tavsiye etmiyorum
Aslında ağrılarım geliyo gidiyor bebeğimin pozisyonu da 27. Haftadan beri hep aşağıda. Hatta bi ara erken doğum riskin var dedi. Suni sancıyı almalımıyım yoksa direk sezeryanmı yapsam bilemedim. Doktorum da dedi yanılma payı var bana sordu sen kaç kilo doğmuştun die çünkü eşim baya 1.89 boy kilolu doğmuş ben 1500 gr doğmuşum o zaman senin genini almış bazen ne kadar çabalarsan çabala bebek kilo almaz en azından dışarda beslersin hem zayıf doğan çocuklar her zaman hızlı gelişir dedi ama benim içim bi türlü rahat etmedi. Tüp bebekte suni sancı alan var mı ki ? Sezeryan çok kötü biliyorum yakınlarımdan.Merhaba bana da aynısını söylediler ve sezeryana aldılar 37. Haftada. Gerekirse doktorunu değiştir normal doğumu normal bir şekilde destekleyen bir doktora giT. Çok pişman oldum ben başka doktorlara danışmadığım için. Bebeğim de haftasıyla uyumlu doğdu zaten. Ultrasonda yanılma payı çok yüksek. Bazı bitkiler var doğumu başlatan hareketler var onlara odaklan. Sezeryan çok berbat bir şey asla tavsiye etmiyorum
Merhaba bana da aynısını söylediler ve sezeryana aldılar 37. Haftada. Gerekirse doktorunu değiştir normal doğumu normal bir şekilde destekleyen bir doktora giT. Çok pişman oldum ben başka doktorlara danışmadığım için. Bebeğim de haftasıyla uyumlu doğdu zaten. Ultrasonda yanılma payı çok yüksek. Bazı bitkiler var doğumu başlatan hareketler var onlara odaklan. Sezeryan çok berbat bir şey asla tavsiye etmiyoru
Kaç kilo ile doğum yaptın canımMerhaba bana da aynısını söylediler ve sezeryana aldılar 37. Haftada. Gerekirse doktorunu değiştir normal doğumu normal bir şekilde destekleyen bir doktora giT. Çok pişman oldum ben başka doktorlara danışmadığım için. Bebeğim de haftasıyla uyumlu doğdu zaten. Ultrasonda yanılma payı çok yüksek. Bazı bitkiler var doğumu başlatan hareketler var onlara odaklan. Sezeryan çok berbat bir şey asla tavsiye etmiyorum
Bebeğin yani kilosu kaçtı bi türlü doğru soruyu bulamadım kafa dalgın oluncaMerhaba bana da aynısını söylediler ve sezeryana aldılar 37. Haftada. Gerekirse doktorunu değiştir normal doğumu normal bir şekilde destekleyen bir doktora giT. Çok pişman oldum ben başka doktorlara danışmadığım için. Bebeğim de haftasıyla uyumlu doğdu zaten. Ultrasonda yanılma payı çok yüksek. Bazı bitkiler var doğumu başlatan hareketler var onlara odaklan. Sezeryan çok berbat bir şey asla tavsiye etmiyorum
Merhaba, yanlış anlamayın ama Şeyma hanımı normal doğuma teşvik etmek için sezeryanın çok kötü birşey olduğunu yazmış olabilirsiniz ama içimizde hala doğum yapmayanlar ve mecburiyetten ya da korkusundan sezeryanı tercih edecek olanlar var. Dolayısıyla zaten stresli geçen bu günleri, ekstra stresli hale getirmek kimseye fayda sağlamaz diye düşünüyorum.Merhaba bana da aynısını söylediler ve sezeryana aldılar 37. Haftada. Gerekirse doktorunu değiştir normal doğumu normal bir şekilde destekleyen bir doktora giT. Çok pişman oldum ben başka doktorlara danışmadığım için. Bebeğim de haftasıyla uyumlu doğdu zaten. Ultrasonda yanılma payı çok yüksek. Bazı bitkiler var doğumu başlatan hareketler var onlara odaklan. Sezeryan çok berbat bir şey asla tavsiye etmiyorum
Canım bana da aynısını dedi bogazıma baktım özellikle irmik tatlısı yedim kaşar peyniri, muz, süt yogurt normale döndük 15 günde. Bende normal dogum bekliyorum. 38+2 deyim şuana kadar gelmeye niyeti yok. Herşey normal Doguma uyumlu, 40 a kadar gelmezse suni sancı verecek oldu ki açılma vs olmadı mecburi sezeryan olacagım. Benim doktorum tip bebek olması seni diğer annelerden ayırmıyor dedi. Sadece yolculugunuz farklı geri kalan herşey aynı dediMerhabar güzel anneler. Bayadır yoktum. Evlatlarını kucağına alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benim gibi bekleyişte olanlara da rabbim dayanma gücü versin. Kızlar biraz modum kötü size sormak istediklerim var. 35+3 de doktora gittim ve bana bebeğimin çok az kilo aldığını söyledi. Şuan 36. Haftadayım. O zaman 2214 dedi kilosuna ve minyon dedi. Eğer böyle devam ederse 37. Yada 38. Haftada suni sancı verir alırım dedi. Bende haliyle tedirgin oldum. Çok ağladım bebeğime bakamadım mı die sizce kilosu çok mu düşük yada suni sancı almalımıyım mağlum tüp bebek olunca suni sancı alan var mı hiç bilmiyorum bana bi akıl verin benim bütün fonksiyonlar iptal oldu . Ne yapacağımı şaşırdım.
Merhaba, yanlış anlamayın ama Şeyma hanımı normal doğuma teşvik etmek için sezeryanın çok kötü birşey olduğunu yazmış olabilirsiniz ama içimizde hala doğum yapmayanlar ve mecburiyetten ya da korkusundan sezeryanı tercih edecek olanlar var. Dolayısıyla zaten stresli geçen bu günleri, ekstra stresli hale getirmek kimseye fayda sağlamaz diye düşünüyorum.
Şeyma Hanım da benzer şekilde sezeryanın kötü birşey olduğunu yakınlarından bildiğini ifade etmiş. Bence bu saatten sonra normal doğum olsun diye diretmek yerine, hepimiz kendimiz ve yavrularımız için hangisi daha hayırlı olacaksa onun olması için dua etmeliyiz.
Kimseyi incitmek için yazmadığımı tekrar belirtmek isterim.
Merhabar güzel anneler. Bayadır yoktum. Evlatlarını kucağına alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah. Benim gibi bekleyişte olanlara da rabbim dayanma gücü versin. Kızlar biraz modum kötü size sormak istediklerim var. 35+3 de doktora gittim ve bana bebeğimin çok az kilo aldığını söyledi. Şuan 36. Haftadayım. O zaman 2214 dedi kilosuna ve minyon dedi. Eğer böyle devam ederse 37. Yada 38. Haftada suni sancı verir alırım dedi. Bende haliyle tedirgin oldum. Çok ağladım bebeğime bakamadım mı die sizce kilosu çok mu düşük yada suni sancı almalımıyım mağlum tüp bebek olunca suni sancı alan var mı hiç bilmiyorum bana bi akıl verin benim bütün fonksiyonlar iptal oldu . Ne yapacağımı şaşırdım.
Haklısınız ben çektiğim acılardan ve pişmanlığımdan dolayı biraz net yazmış olabilirimKatılıyorum sana canım, ben mesela eskiden bir miyom ameliyatım olduğu için mecburi sezaryen olacağım. O ameliyatım da sezaryen gibiydi ve çok berbat bir şey değildi. 2 Hafta dinlenip işe başlamıştım. Doktorlara da biraz güvenmek gerek sanki sezaryen uygun diyorsa bi düşünmek gerek. Bence yani. Herkesin bünyesi farklı tabii ama kasım anneleri topiğinde sormuştum sezaryen olanlar çok çabuk toparladıklarını rahat olduğunu söylediler. Keza çevremde de öyle ilk gün ayaklanam arkadaşlarım oldu.