TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Bendede plesanta yaşlanması başladı benim akibetimde yarın belli olacak bakalım. Kontrole gidecegim. Benim oglan 2600 de kaldı. Saglıklı olsunda çok kiloya takılmıyorum
Kesinlikle canım yeter ki sağlıklı olsunlar kiloymus boymus uzar da artar dainşallah hayırlı haberlerle hayırlı doğumun olsun

Yani soyle karnımın ust tarafu acayip sertleşiyor tahta gibi oluyir derler ya oyle . Bendr anlamiyordum nst de anladim bendede agri ve sanci yoktu.
O sertleşme bende de oluyo üst taraf azıcık ayakta kalınca filan taş gibi. Ama sancı vs yok. Kasılma demek ki. Ben daha hiç nstye girmedim doğum da haftaya pazartesi planlı diye gerek görmedi sanırım doktorum

O sertleşme bende de oluyo üst taraf azıcık ayakta kalınca filan taş gibi. Ama sancı vs yok. Kasılma demek ki. Ben daha hiç nstye girmedim doğum da haftaya pazartesi planlı diye gerek görmedi sanırım doktorum
Olabilir canim. Biz beklemedeyiz :) dogum kanalina girmis artik bizim minik pozisyonunu almis artik cani ne zaman isterse saglikla gelsinlerde insallah

Selam kızlar bende buğün doktordan geldim. Plesanta sorunu şimdilik bebege zararı yok 2800 olmuş koalam. 37+3 deyiz. Normal dogum bekliyoruz. Kanala girmiş. Çatım vs herşey güzel. Normal dogumu bekliyoruz. Günde 5 adet hurma yürüyüş, merdiven inip çıkıyorum. Bu aralar favori şarkım uykular haram oldu çünkü günde bir saat uykuyla duruyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Yerlerde yuvarlanıyorum resmen biran önce kavuşma heyecanı da var ama saglıcakla gelsin. 33 haftalarda sancım yüksekti şimdi sancı çıkmıyor. Hakkımda hayırlısı olsun. Haftaya tekrardan gidecegim bakalım

Uykular bana da haram yaa
Gece evde yataktan salondaki koltuğa koltuktan yatağa arada wcye gezip duruyorum

Ben bunlara ek bir de horlamami ekleyeyim. Uykuya ,o da sol tarafıma yatarsam ki nadir zamanlarda oluo ,kendi sesime uyanıyorum. Ne hallere düştük. Dayanın annelerim
Ben de yastığa başımı koymamla horlamaya başlıyormuşum. Eşim 1-2 aydır ayrı yatıyor sırf horlamamdan uyuyamadığı için Umarım doğumdan sonra düzeliriz, üzücü yani…

Hadi bakalim hayirlisi insallah :) bende 3 adet hurma yiyordum 5 e cikartayim.bari uykusuzluk hepimizde heralde herkes bu zamanda uyu diyor ama nerede

Kızlar selamlar. Bayadır yazamadım yoğunluktan malum:) şükür artık daha iyiyim geçen hafta pazartesi sezeryanım oldu. Dikişlerim daha iyi artık kendi basıma kalkıp oturabiliyorum 3-4 gündür. Doktor kontrolüm vardı bugün cok sükür iyi buldu. Bebiş de iyi cok sukur. Yalnız geceleri uyumuyor o konuda ne yapcağımı bilmiyorum. Hamilelikte yaşamadığım duygusallıkları lphusalıkta yasıyorum çok garip ruh halindeyim:) demin hamile fotoğraflarıma bakıp ağladım ben hamileliği özledim diye. Herşeye ağlar oldum. Çoğu zaman kendimi bebeğim için yetersiz hissediyorum bakamıyor gibi hissediyorum ve yine ağlıyorum:) annemi anladığım günlerdeyim. Her türlü yorgunluğa rağmen müthiş bir duygu. Tarif edemiyorum allahım her isteyene nasip etsin. Sizlere de sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Selamlar suyumuz kritik seviyeye gelip bebek taşikardi olunca dün acil sezaryene alındım. Güzel kızım 36.haftada 2400 gr dogdu nefes problemi yaşadı ama şuan iyi bugün yanıma geldi. Sütüm pek yok ama sürekli meme veriyorum o çrktkçe gelecek dedi hemşire günde 3 kere de mama ekliyoruz herkese rabbim sağlıkla nasip etsin sezaryen süreci çok zorladı ama bebegim için deger

Kızlar
Hayırlı uğurlu olsun.Hosgeldi güzel kız

Hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda toparlanmanız ve sütünüzün gelmesi duasıyla

Hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim yanında ya gerisi de hallolur..

Yâ bir erkenci kuş daha gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…