Kesinlikle canım yeter ki sağlıklı olsunlar kiloymus boymus uzar da artar daBendede plesanta yaşlanması başladı benim akibetimde yarın belli olacak bakalım. Kontrole gidecegim. Benim oglan 2600 de kaldı. Saglıklı olsunda çok kiloya takılmıyorum
İnşallah çok teşekkür ederimKesinlikle canım yeter ki sağlıklı olsunlar kiloymus boymus uzar da artar dainşallah hayırlı haberlerle hayırlı doğumun olsun
O sertleşme bende de oluyo üst taraf azıcık ayakta kalınca filan taş gibi. Ama sancı vs yok. Kasılma demek ki. Ben daha hiç nstye girmedim doğum da haftaya pazartesi planlı diye gerek görmedi sanırım doktorumYani soyle karnımın ust tarafu acayip sertleşiyor tahta gibi oluyir derler ya oyle . Bendr anlamiyordum nst de anladim bendede agri ve sanci yoktu.
Aaa aynı gün doğumumuz olacaktı seninki erkenci çıktı desene. Hayırlı uğurlu olsun canımKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Olabilir canim. Biz beklemedeyiz :) dogum kanalina girmis artik bizim minik pozisyonunu almisO sertleşme bende de oluyo üst taraf azıcık ayakta kalınca filan taş gibi. Ama sancı vs yok. Kasılma demek ki. Ben daha hiç nstye girmedim doğum da haftaya pazartesi planlı diye gerek görmedi sanırım doktorum
Uykular bana da haram yaaSelam kızlar bende buğün doktordan geldim. Plesanta sorunu şimdilik bebege zararı yok 2800 olmuş koalam. 37+3 deyiz. Normal dogum bekliyoruz. Kanala girmiş. Çatım vs herşey güzel. Normal dogumu bekliyoruz. Günde 5 adet hurma yürüyüş, merdiven inip çıkıyorum. Bu aralar favori şarkım uykular haram olduçünkü günde bir saat uykuyla duruyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Yerlerde yuvarlanıyorum resmen biran önce kavuşma heyecanı da var ama saglıcakla gelsin. 33 haftalarda sancım yüksekti şimdi sancı çıkmıyor. Hakkımda hayırlısı olsun. Haftaya tekrardan gidecegim bakalım
Uykular bana da haram yaa
Gece evde yataktan salondaki koltuğa koltuktan yatağa arada wcye gezip duruyorum
Ben de yastığa başımı koymamla horlamaya başlıyormuşum. Eşim 1-2 aydır ayrı yatıyor sırf horlamamdan uyuyamadığı içinBen bunlara ek bir de horlamami ekleyeyim.Uykuya ,o da sol tarafıma yatarsam ki nadir zamanlarda oluo ,kendi sesime uyanıyorum. Ne hallere düştük. Dayanın annelerim
Hadi bakalim hayirlisi insallah :) bende 3 adet hurma yiyordum 5 e cikartayim.bariSelam kızlar bende buğün doktordan geldim. Plesanta sorunu şimdilik bebege zararı yok 2800 olmuş koalam. 37+3 deyiz. Normal dogum bekliyoruz. Kanala girmiş. Çatım vs herşey güzel. Normal dogumu bekliyoruz. Günde 5 adet hurma yürüyüş, merdiven inip çıkıyorum. Bu aralar favori şarkım uykular haram olduçünkü günde bir saat uykuyla duruyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Yerlerde yuvarlanıyorum resmen biran önce kavuşma heyecanı da var ama saglıcakla gelsin. 33 haftalarda sancım yüksekti şimdi sancı çıkmıyor. Hakkımda hayırlısı olsun. Haftaya tekrardan gidecegim bakalım
Vallahi imkansız gibi birşey uykuHadi bakalim hayirlisi insallah :) bende 3 adet hurma yiyordum 5 e cikartayim.bariuykusuzluk hepimizde heralde herkes bu zamanda uyu diyor ama nerede
Hayırlı uğurlu olsun.Hosgeldi güzel kızSelamlar suyumuz kritik seviyeye gelip bebek taşikardi olunca dün acil sezaryene alındım. Güzel kızım 36.haftada 2400 gr dogdu nefes problemi yaşadı ama şuan iyi bugün yanıma geldi. Sütüm pek yok ama sürekli meme veriyorum o çrktkçe gelecek dedi hemşire günde 3 kere de mama ekliyoruz herkese rabbim sağlıkla nasip etsinsezaryen süreci çok zorladı ama bebegim için deger
Hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda toparlanmanız ve sütünüzün gelmesi duasıylaSelamlar suyumuz kritik seviyeye gelip bebek taşikardi olunca dün acil sezaryene alındım. Güzel kızım 36.haftada 2400 gr dogdu nefes problemi yaşadı ama şuan iyi bugün yanıma geldi. Sütüm pek yok ama sürekli meme veriyorum o çrktkçe gelecek dedi hemşire günde 3 kere de mama ekliyoruz herkese rabbim sağlıkla nasip etsinsezaryen süreci çok zorladı ama bebegim için deger
Hayırlı uğurlu olsun canımSelamlar suyumuz kritik seviyeye gelip bebek taşikardi olunca dün acil sezaryene alındım. Güzel kızım 36.haftada 2400 gr dogdu nefes problemi yaşadı ama şuan iyi bugün yanıma geldi. Sütüm pek yok ama sürekli meme veriyorum o çrktkçe gelecek dedi hemşire günde 3 kere de mama ekliyoruz herkese rabbim sağlıkla nasip etsinsezaryen süreci çok zorladı ama bebegim için deger
Yâ bir erkenci kuş daha gelmişSelamlar suyumuz kritik seviyeye gelip bebek taşikardi olunca dün acil sezaryene alındım. Güzel kızım 36.haftada 2400 gr dogdu nefes problemi yaşadı ama şuan iyi bugün yanıma geldi. Sütüm pek yok ama sürekli meme veriyorum o çrktkçe gelecek dedi hemşire günde 3 kere de mama ekliyoruz herkese rabbim sağlıkla nasip etsinsezaryen süreci çok zorladı ama bebegim için deger