Ben bir perinatologa gidiyorum canım yaşım da 37 boyum da senin gibi..bana doktorum sen ne istiyosan onu yaparız en önemlisi sensin dedi yani rahat olman psikolojin.ne illla normal doğum aman daha sağlıklı ya da yok illa sezaryen ol demem dedi.ben kendime güvenmiyorum ve hep hamile kalırsam spinal ile sezaryen derdim .Anne ne diliyorsa onu olmalı benceIyi geceler kızlar, ben normal dogum taraftariyim. benim doktorum tüp bebek oldugu icin senin gebeliğin degerli diyor ve sezeryan olmami söylüyor. Sizin doktorlarinizin yaklasimi nasil?
Bir de boyum 1.53cm. Diyor ki boyu 1.50 den kisa olanlara sezeryan öneriyoruzbenim 1.50 den 3 cm fazlam var dedim.
Ben normal doğum seyrine birakip bi komplikasyon olmasi durumunda sezeryana gecebiliriz modundayim.
Çok güzel söylemiş doktrunBen bir perinatologa gidiyorum canım yaşım da 37 boyum da senin gibi..bana doktorum sen ne istiyosan onu yaparız en önemlisi sensin dedi yani rahat olman psikolojin.ne illla normal doğum aman daha sağlıklı ya da yok illa sezaryen ol demem dedi.ben kendime güvenmiyorum ve hep hamile kalırsam spinal ile sezaryen derdim .Anne ne diliyorsa onu olmalı bence
Göğüs ucu için kapak tavsiye ederim. Benimde çok hassaslaştı, kıyafet değince çok rahatsız oluyordum kapak bana iyi geldi. Dikiş içinde söylemişlerdir zaten ama bol bol kalk yürümeye çalış. İlk hafta biraz zor ama ikinci haftada çok hafifliyor dikiş ağrısı.Kızlar günaydınnn yazmaadım kusura bakmayın. Herkese iyi dilekleri için çok ama çok teşekkürlerSezeryan oldum bebiş iyi çok şükür. Bende gaz dikiş ağrısı ve göğüs ucu yarası var malesef:/ sütüm de tam yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz ama inşallah düzelir. Onun haricinde gerçekten cok güzel duyguymuş Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsin bebişlermizzz
Kızlar günaydınnn yazmaadım kusura bakmayın. Herkese iyi dilekleri için çok ama çok teşekkürlerSezeryan oldum bebiş iyi çok şükür. Bende gaz dikiş ağrısı ve göğüs ucu yarası var malesef:/ sütüm de tam yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz ama inşallah düzelir. Onun haricinde gerçekten cok güzel duyguymuş Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsin bebişlermizzz
Aynisini yasadim yattigimda veya pozisyon degisikliginde de gecmeyinde gittim ve sancilarim baslamis megerAramızda tecrübeli olan var mı? Yalancı mı gerçek sancı mı çözemiyorumagır bir sancı degil ama belimden karnıma giriyor, şimdi biraz uzandım geçecek mi diye Bakacagım eger geçmezse bir duşa gidecegim. Yine geçmezse gerçek sancı mı oluyor
Aynisini yasadim yattigimda veya pozisyon degisikliginde de gecmeyinde gittim ve sancilarim baslamis meger
Çok şukur zor kisimlari atlattilar canimCanım sende durumlar nasıl? Bebişlerin boy kiloları ne durumda. Haftan ilerledi çok şükür ikiz olmasına rağmen kurtardılar artık kendilerini demi
Aynı gün doğumlarımız canım sağlıkla kavuşalım inşallahBebişler geliyor yavaş yavaş ne güzel sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
biz de bugün doktora gittik ve günümüz belli oldu. 8 kasım sabahı sezaryen olacak kısmetse. Bebiş kilo olarak bi tık öndeymiş 3 kg ölçtü.
Çok az kaldı yaa heyecandan ölücem
Maşallah iyi kilo almış canım bende gittim buğün doktora 36+5 deyim 2600 olmuş. 15 günde 100 gr almış, kilo alması durdu malesef ki kontrolleri haftaya düşürdü doktorBebişler geliyor yavaş yavaş ne güzel sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
biz de bugün doktora gittik ve günümüz belli oldu. 8 kasım sabahı sezaryen olacak kısmetse. Bebiş kilo olarak bi tık öndeymiş 3 kg ölçtü.
Çok az kaldı yaa heyecandan ölücem
Canım doktorun bana dediği ultrason özellikle bu haftalarda tam ölçemiyor. +-400 gr oynayabilir dedi. Bi kere 2 hafta arayla gitmiştim bana da 100 gr almış demişti. Sonrakinde öyle olmadığı çıktı. Hiç takılma ona. Bizimki de 3 diyor şimdi ama 2800 de çıksa şaşırmam dedi. 36+2deyim ben de. 2500 falan da normalmiş. Kontroller de benim de 2 haftadır haftalık oldu o da normal doğum yaklaştıkça.Maşallah iyi kilo almış canım bende gittim buğün doktora 36+5 deyim 2600 olmuş. 15 günde 100 gr almış, kilo alması durdu malesef ki kontrolleri haftaya düşürdü doktor
Aynı gün doğumlarımız canım sağlıkla kavuşalım inşallah
Benimde normal dogum canım haftalıga döndük bizde, bakalım canım belki genetik olabilir eşim. 1800 gr dogmuş 40 haftalık olmasına ragmen ben 3500 kilo ortalamanız olur diyor doktor. Diger hafta belli olacak bakalım herşeyCanım doktorun bana dediği ultrason özellikle bu haftalarda tam ölçemiyor. +-400 gr oynayabilir dedi. Bi kere 2 hafta arayla gitmiştim bana da 100 gr almış demişti. Sonrakinde öyle olmadığı çıktı. Hiç takılma ona. Bizimki de 3 diyor şimdi ama 2800 de çıksa şaşırmam dedi. 36+2deyim ben de. 2500 falan da normalmiş. Kontroller de benim de 2 haftadır haftalık oldu o da normal doğum yaklaştıkça.