TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben bir perinatologa gidiyorum canım yaşım da 37 boyum da senin gibi..bana doktorum sen ne istiyosan onu yaparız en önemlisi sensin dedi yani rahat olman psikolojin.ne illla normal doğum aman daha sağlıklı ya da yok illa sezaryen ol demem dedi.ben kendime güvenmiyorum ve hep hamile kalırsam spinal ile sezaryen derdim .Anne ne diliyorsa onu olmalı bence

Kızlar günaydınnn yazmaadım kusura bakmayın. Herkese iyi dilekleri için çok ama çok teşekkürler Sezeryan oldum bebiş iyi çok şükür. Bende gaz dikiş ağrısı ve göğüs ucu yarası var malesef:/ sütüm de tam yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz ama inşallah düzelir. Onun haricinde gerçekten cok güzel duyguymuş Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsin bebişlermizzz

Sanırım hepimiz sizden gelecek güzel haberi bekliyorduk. Elh güzel haber geldi Tebrik ederim, inş en kısa zamanda ağrılarınız ve yaralarınız geçer. Yavrunuzu da sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyütürsünüz.
Kendinizi daha iyi hissedince sezeryan deneyiminizi paylaşırsanız sanırım bize de fikir olur.
Tekrar gözünüz aydın

Merhaba kızlar ben de hep normal istiyordum ama sonradan cesaretimi kaybettim ve spinal sezaryende karar kıldım.doktorum da saygı duyuyor ve hatta eşime falan bu kararı bana bırakmasını ben nasıl istiyorsam o şekilde olmasını telkin ediyor normalde doktorum normal doğuma teşvikçi hatta ısrarcıdır ama bana tüp bebeden dolayı bu şekilde yaklasıyor dıye düşünüyorum

Çok güzel söylemiş doktrun Psikolojik olarak da hazir olmak lazim. Bugün yine kontrolumuz var bakalım ne diyecek. Ben yine normal istediğimi soyleyecegim.
Ben de boyla cok ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Çevremde kisa olup da normal dogum yaoan var. Bu arada yaşım 29.

Göğüs ucu için kapak tavsiye ederim. Benimde çok hassaslaştı, kıyafet değince çok rahatsız oluyordum kapak bana iyi geldi. Dikiş içinde söylemişlerdir zaten ama bol bol kalk yürümeye çalış. İlk hafta biraz zor ama ikinci haftada çok hafifliyor dikiş ağrısı.

Çok sevindim sizin adınıza. Bir ömür mutluluklar size yavrunuzla

Aynisini yasadim yattigimda veya pozisyon degisikliginde de gecmeyinde gittim ve sancilarim baslamis meger

Canim gozunaydin darisi basimiza inşallah sagsalimm gogus ucu icin gebeyken krem kullanmiş miydin kreme ragmen mi oldu yara

Aynisini yasadim yattigimda veya pozisyon degisikliginde de gecmeyinde gittim ve sancilarim baslamis meger

Canım sende durumlar nasıl? Bebişlerin boy kiloları ne durumda. Haftan ilerledi çok şükür ikiz olmasına rağmen kurtardılar artık kendilerini demi

Canım sende durumlar nasıl? Bebişlerin boy kiloları ne durumda. Haftan ilerledi çok şükür ikiz olmasına rağmen kurtardılar artık kendilerini demi
Çok şukur zor kisimlari atlattilar canim en son 2şer kiloydular yarin kontrolumuz var bakalim kac oldular yarin 35+2yiz

Aynı gün doğumlarımız canım sağlıkla kavuşalım inşallah

Maşallah iyi kilo almış canım bende gittim buğün doktora 36+5 deyim 2600 olmuş. 15 günde 100 gr almış, kilo alması durdu malesef ki kontrolleri haftaya düşürdü doktor

Maşallah iyi kilo almış canım bende gittim buğün doktora 36+5 deyim 2600 olmuş. 15 günde 100 gr almış, kilo alması durdu malesef ki kontrolleri haftaya düşürdü doktor
Canım doktorun bana dediği ultrason özellikle bu haftalarda tam ölçemiyor. +-400 gr oynayabilir dedi. Bi kere 2 hafta arayla gitmiştim bana da 100 gr almış demişti. Sonrakinde öyle olmadığı çıktı. Hiç takılma ona. Bizimki de 3 diyor şimdi ama 2800 de çıksa şaşırmam dedi. 36+2deyim ben de. 2500 falan da normalmiş. Kontroller de benim de 2 haftadır haftalık oldu o da normal doğum yaklaştıkça.

Benimde normal dogum canım haftalıga döndük bizde, bakalım canım belki genetik olabilir eşim. 1800 gr dogmuş 40 haftalık olmasına ragmen ben 3500 kilo ortalamanız olur diyor doktor. Diger hafta belli olacak bakalım herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…