TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar günaydınnn yazmaadım kusura bakmayın. Herkese iyi dilekleri için çok ama çok teşekkürler❣️ Sezeryan oldum bebiş iyi çok şükür. Bende gaz dikiş ağrısı ve göğüs ucu yarası var malesef:/ sütüm de tam yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz ama inşallah düzelir. Onun haricinde gerçekten cok güzel duyguymuş Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsin bebişlermizzz🥰
Gozun aydin canim cok şükür kavustunuz😍insallah bir an once toparlanirsin

Bugun kontrolumuz vardi 35+2 yiz oğullarim 2150ser gram olmuşlar doktorum 9 kasima kesin gun verdi 37+0a çok fazla kilo almiyorlar 38 beklemeyelim dedi. Çok heyecanliyim rabbim hepimize saglikla kavusmayi nasip etsiin😍🤲
Ay cok heyecanli hayirli saglikli gelsinler😍

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor sizleri merak ettim.cok sukur bebislerine kavusanlar var kavusmaya az kalanlar var gun sayanlar.yuzlerce binlerce kez sukurler olsun .Saglikla kavusun insallah ❤💜💙💚🦋🦋🦋
Sen napıyorsun asıl bebişinle çok merak ediyorum 😊 Doğumdan itibaren neler yaşadın, süreç nasıl gidiyor, evde temizlik-yemek vs. zor oluyor mu? Bizim de son haftalar çok heyecanlıyımmm, tarifi çok zor🥰♥️

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor sizleri merak ettim.cok sukur bebislerine kavusanlar var kavusmaya az kalanlar var gun sayanlar.yuzlerce binlerce kez sukurler olsun .Saglikla kavusun insallah ❤💜💙💚🦋🦋🦋
Güzel dileklerin için teşekkürler canım sen nasılsın bebeğin nasıl anlatsana annelik nasıl bir şey🥰 bebelere kavuşmak için sabirsizca bekliyoruz inşallah sağlıkla kucaklarız yavrularımızı 💓

Selamlar kızlar dogum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyütün bebişleri ❤️ bizler de vakitlice saglıkla doğururuz inşallah🌼 ben uzun zamandır nabzımla ilgili sıkıntı yaşıyorum 😞 sürekli yükseliyor ve çarpıntım çok oluyor. Uyku yok hareket edemiyorum nefesim daralıyor. Elim kolum kalkmıyor hiç. Kardiyolojik muayenem temiz çıktı. Gebeliğe bağlı oluyormuş. Ben normal dogumu çok istiyorum. Şuanda pozisyonu suyu herşeyi normale uygun ama doktor benim nabız ve tansiyonla ilgili sıkıntı yaşamamdan korkuyor o yüzden normal için 38e kadar beklerim ama daha uzatmayız alırız dedi. Zaten suyu şuan idare ediyormuş ama uzun süre idare etmez gibi dedi riske atamam diyor. Bebegin suyuyla ilgili ne yapabilirim öneriniz var mı?

Selamlar kızlar dogum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyütün bebişleri ❤️ bizler de vakitlice saglıkla doğururuz inşallah🌼 ben uzun zamandır nabzımla ilgili sıkıntı yaşıyorum 😞 sürekli yükseliyor ve çarpıntım çok oluyor. Uyku yok hareket edemiyorum nefesim daralıyor. Elim kolum kalkmıyor hiç. Kardiyolojik muayenem temiz çıktı. Gebeliğe bağlı oluyormuş. Ben normal dogumu çok istiyorum. Şuanda pozisyonu suyu herşeyi normale uygun ama doktor benim nabız ve tansiyonla ilgili sıkıntı yaşamamdan korkuyor o yüzden normal için 38e kadar beklerim ama daha uzatmayız alırız dedi. Zaten suyu şuan idare ediyormuş ama uzun süre idare etmez gibi dedi riske atamam diyor. Bebegin suyuyla ilgili ne yapabilirim öneriniz var mı?
Bebeğin suyu için havuç suyu ve su onerilio.Bi arkadaşım havuç suyuyla cogaltmisti amniyotik sıvıyı.Sekeriniz yoksa deneyebilirsiniz🌸

Amin insallah canimm sen nasilsin bebisin nasil😍
Cok sukur iyiyiz canim yan yanayiz ya o yeter ❤ onun biraz gaz sancisi var ya damka veriyorum masaj yapiyorum azalma olsa da tamamen gecmiyo 4 aya kadar normal biraz hareketlenince gecer diyolar ama cok sevinme bu sefer dis agrilari baslicak diyolar 🤦🏻‍♀️😊 yine de cok sukur iyiyiz diyelim iyi olalim her daim kehribar kolye siparis verdim umarim ise yarar.sen nasilsin son durumlar nedir ?

Kızlar karnınin üst kısmı sanırım mide bölgesi oluo guruldayan ağrıyan var mı?Sanki açmışım gibi.Bi de dün NST ye girdim ilk defa.Doktorum herşey yolunda dedi.Bi iki defa 25 oldu sancı ama ben bişi hissetmedim normal mi bu?Hemşire sancı var mı diye sordu ben de ilk defa giriorum NST ye sancınin ne olduğunu bilmiorum dedim.40 olursa hissedersiniz dedi.

Sen napıyorsun asıl bebişinle çok merak ediyorum 😊 Doğumdan itibaren neler yaşadın, süreç nasıl gidiyor, evde temizlik-yemek vs. zor oluyor mu? Bizim de son haftalar çok heyecanlıyımmm, tarifi çok zor🥰♥️
Saglikla alirsin kucagina insallah canim.biraz meme biraz mama veriyorum bazen yemek yemeye firsat bulamiyorum kaldi ki bi de yapmasi :) gece uykusu en sevdigim ama hasret kaldim yine de bebegimle ilgilenmek gogsumde yatirmak cok guzel cok sukur.biraz gaz sancilariyla ugrasiyorum cok ikiniyo yavrucak normal diyolar da onu oyle gorunce icim gidiyo .esim yardim ediuo sagolsun evde oldugu zamanlar cunku gercekten bazen dayanamiyorum uykusuzluga ablam bi hafta kaldi gitti baska sehirde oturuyo onun da cocuklari var annemin de yasi var ve turlu hastaliklara sahip gelse de pek ilgilenemez ama sizin yakinlariniz varsa destek olurlarsa sureci rahat atlatirsiniz en azindan 3-4 saat uyudugu zamanlara gelene kadar siz de o zaman uyur dinlenirsiniz.ama ne olursa olsun uykusuz da kalsam ac da kalsam yorgun da olsam iyi ki dogmus yavrum iyi ki yanimda iyi ki beraberiz cok sukur.Allah isteyen herkese nasip etsin.Her kadin bu duygulari yasamali 💜

X