- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
Yani ben sezaryen istediğim için kendimi 01.11 e şartlamış durumdayım canım yüzde 90 o tarih olacak gibiDogum tarihin belli mi canim az kaldi cok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ben sezaryen istediğim için kendimi 01.11 e şartlamış durumdayım canım yüzde 90 o tarih olacak gibiDogum tarihin belli mi canim az kaldi cok
Cok heyecanli cabucak gecer cnm ya hayirli saglikla kucagina alirsn insYani ben sezaryen istediğim için kendimi 01.11 e şartlamış durumdayım canım yüzde 90 o tarih olacak gibi
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım mis kokulularımızıCok heyecanli cabucak gecer cnm ya hayirli saglikla kucagina alirsn ins
Amin amin hepimiz saglikla kucagimiza alip paylasiriz burdan insallahİnşallah canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım mis kokulularımızı
Merhaba canım merakla bekliyorum bende günler sanki zor geçiyor artık sayılı zama çabuk geçer diyorlar ama bana geçmiyorMerhaba kızlar iyi haftalar olsun nasılız inşallah hepimiz doğuma 1 gün daha yaklaştık bu heyecan dolu günler geçmek bilmiyor bebemi çook merak ediyorum
Merhaba canım benim tarih belli oldu 25.10 Allahın izniyle cok heycanlıyım yaa bir yandan da tedirgin nasıl kucagıma alıcam sütüm gelcek mi edicek mi aklımda hep bu sorularMerhaba kızlar iyi haftalar olsun nasılız inşallah hepimiz doğuma 1 gün daha yaklaştık bu heyecan dolu günler geçmek bilmiyor bebemi çook merak ediyorum
Dünyanın en güzel duygusu içerde hissetmek diyor insan ama o kokuyu da çekmek istiyor içine o elleri tutmak istiyorMerhaba canım merakla bekliyorum bende günler sanki zor geçiyor artık sayılı zama çabuk geçer diyorlar ama bana geçmiyor
25.10 ayy 1 haftacık kalmış beben de sağlıkla gelecek sütün de bol bol gelecek inşallahMerhaba canım benim tarih belli oldu 25.10 Allahın izniyle cok heycanlıyım yaa bir yandan da tedirgin nasıl kucagıma alıcam sütüm gelcek mi edicek mi aklımda hep bu sorular
Yâ maşallah çok az kalmış hiç kafana takma ve anın tadını çıkart benceMerhaba canım benim tarih belli oldu 25.10 Allahın izniyle cok heycanlıyım yaa bir yandan da tedirgin nasıl kucagıma alıcam sütüm gelcek mi edicek mi aklımda hep bu sorular
Ayy 1 hafta mııı çok çok heyecanlı. Güzel bir doğum diliyorum sana canım. Süper geçsin, bol sütün olsun inşallahMerhaba canım benim tarih belli oldu 25.10 Allahın izniyle cok heycanlıyım yaa bir yandan da tedirgin nasıl kucagıma alıcam sütüm gelcek mi edicek mi aklımda hep bu sorular
Ayy 1 hafta mııı çok çok heyecanlı. Güzel bir doğum diliyorum sana canım. Süper geçsin, bol sütün olsun inşallahMerhaba canım benim tarih belli oldu 25.10 Allahın izniyle cok heycanlıyım yaa bir yandan da tedirgin nasıl kucagıma alıcam sütüm gelcek mi edicek mi aklımda hep bu sorular
İyi haftalar canım. Valla geçmiyor günler. 8 kasım haftası benim de heyecandan ölecemMerhaba kızlar iyi haftalar olsun nasılız inşallah hepimiz doğuma 1 gün daha yaklaştık bu heyecan dolu günler geçmek bilmiyor bebemi çook merak ediyorum
Amin canımmmDünyanın en güzel duygusu içerde hissetmek diyor insan ama o kokuyu da çekmek istiyor içine o elleri tutmak istiyor
25.10 ayy 1 haftacık kalmış beben de sağlıkla gelecek sütün de bol bol gelecek inşallah
Evet canım:)Yâ maşallah çok az kalmış hiç kafana takma ve anın tadını çıkart bence
Amin canımmmmAyy 1 hafta mııı çok çok heyecanlı. Güzel bir doğum diliyorum sana canım. Süper geçsin, bol sütün olsun inşallah
Soran olursa pıtır pıtır doğuruyoruz deriz ayy çok heyecanlı yaİyi haftalar canım. Valla geçmiyor günler. 8 kasım haftası benim de heyecandan ölecem
Zaman ne cabuk geçiyor gerçekten daha dün gibi belirti arıuorduk kendilermizde tuttu mu kese görecek miyz kalp atışı olacak mıSoran olursa pıtır pıtır doğuruyoruz deriz ayy çok heyecanlı ya
Aynen gerçekten öyle canım ya çokk şükür bu günlerimizeZaman ne cabuk geçiyor gerçekten daha dün gibi belirti arıuorduk kendilermizde tuttu mu kese görecek miyz kalp atışı olacak mı
Canim sutum gelcek mi diye hic dusunup stres yapma bolbol su ic ve dogumdan sonra hemen emzirmeye basla bebegin yaninda olmazsa da 3 saatte bi elinle sag ilk basta az gelir ama artar zamanla.zaten bebegin midesi de kucuk hemen doyar cabuk acikir sutu yapan beynimizdir hormonlarimiz buna hazir zaten daha hamilelikte sut uretilmeye baslaniyor erken dogum yapsak bile yine de sutumuz geliyor sen kendine bebegine inan guven hem o emdikce daha cok gelirMerhaba canım benim tarih belli oldu 25.10 Allahın izniyle cok heycanlıyım yaa bir yandan da tedirgin nasıl kucagıma alıcam sütüm gelcek mi edicek mi aklımda hep bu sorular