TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhaba kızlar iyi haftalar olsun🌺 nasılız inşallah hepimiz doğuma 1 gün daha yaklaştık bu heyecan dolu günler geçmek bilmiyor 🙆bebemi çook merak ediyorum 🥲
Merhaba canım benim tarih belli oldu 25.10 Allahın izniyle🥰 cok heycanlıyım yaa bir yandan da tedirgin nasıl kucagıma alıcam sütüm gelcek mi edicek mi aklımda hep bu sorular🤩

Merhaba canım merakla bekliyorum bende 🙈🙈🥰 günler sanki zor geçiyor artık 🙈 sayılı zama çabuk geçer diyorlar ama bana geçmiyor
Dünyanın en güzel duygusu içerde hissetmek diyor insan ama o kokuyu da çekmek istiyor içine o elleri tutmak istiyor🥰🥰
Merhaba canım benim tarih belli oldu 25.10 Allahın izniyle🥰 cok heycanlıyım yaa bir yandan da tedirgin nasıl kucagıma alıcam sütüm gelcek mi edicek mi aklımda hep bu sorular🤩
25.10 ayy 1 haftacık kalmış🙆 beben de sağlıkla gelecek sütün de bol bol gelecek inşallah 🥰🥰🤱

Ayy 1 hafta mııı çok çok heyecanlı. Güzel bir doğum diliyorum sana canım. Süper geçsin, bol sütün olsun inşallah 🙏 😍

Canim sutum gelcek mi diye hic dusunup stres yapma bolbol su ic ve dogumdan sonra hemen emzirmeye basla bebegin yaninda olmazsa da 3 saatte bi elinle sag ilk basta az gelir ama artar zamanla.zaten bebegin midesi de kucuk hemen doyar cabuk acikir sutu yapan beynimizdir hormonlarimiz buna hazir zaten daha hamilelikte sut uretilmeye baslaniyor erken dogum yapsak bile yine de sutumuz geliyor sen kendine bebegine inan guven hem o emdikce daha cok gelir

Normal dogum yapacak arkadaslar hic korkmayin rahat olun bebeginizin dunyaya gelmesine yardimci olun o da ne yapacigini biliyo siz nefes alip vererek destek olun stres yapmayin ce ıkınirken kafanizi geriye atmayin cenenizi one dogru bedeninize degdirerek ikinin bi dogum videosunda gordum ve uyguladim cok sukur bir yada iki ikinmada geldi bebegim.Allah yardimciniz olsun.sezeryan yada normal dogumda farketmez olabildigince bebeginizle en kisa surede tensel temasinizi yapin,emzirin onunla temas ettikce cocuk emdikce sutunuz artacaktir.sutum gelir mi var mi diye endiselenmeyin hatta biberon dahi koymayin cantaniza bedeninize guvenin.saglikla alin bebeklwrinizi kucaginiza insallah Hepinize kucak dolusu sevgiler 😘😘

X