TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Tebrikler, Rabbim sağlıklıca yetiştirmeyi nasip etsin inş. Ne güzel motive etmişsiniz hepimizi gerçekten. Teşekkürler

Canım ne güzel yazmışsın, teşekkürler

Kızlar çatlaklar için ne yaptınız? Şimdi farkettşm kalçamda çatlamalar olmuş. Kırmızıyken en aza indirecegim krem öneriniz var mı?

Kızlar çatlaklar için ne yaptınız? Şimdi farkettşm kalçamda çatlamalar olmuş. Kırmızıyken en aza indirecegim krem öneriniz var mı?
Ben ilk aylardan beri düzenli lierac kullanıyorum bir de duşta bebe yağı sürüyorum. Hiç olmadı çatlak. Nemli tutmak lazım cildi sürekli canım.

Ben ilk aylardan beri düzenli lierac kullanıyorum bir de duşta bebe yağı sürüyorum. Hiç olmadı çatlak. Nemli tutmak lazım cildi sürekli canım.
Karnıma ve sırt tarafımı bende sürekli nemli tuttum çok şükür olmadı ama buğün farkettim kalçamda olmuş kalçama krem sürmedim açıkcası yoksa oraya da düzenli sürerdim. Neyseki erken gördüm ilerlemeden dur diyeyim.

Evet canım cok haklısın aslında herşey beyinde bitiyor olumlu düşünmek lazım

Ben hem lierac hem bio oil hem hindistan cevizi yagı kullandım sırayla. Kalçamda benim de olmuştu onlar geçti ama göbegimşn alt kjsmında baya bir alanda oldu ve geçmedi sonra geçer mi bilmiyorym geçmezse de canımı sıkmıyorum gerçi can sağlığı olsun

Bende dün direk kantoran yagı sürdüm kırmzılıgı sönmüş gibi. Düzenli kullanayım bakalım sonuç verecek mi

inşallah zamanında sağlıkla gelirler canım , ikiz bebekler daha bir erkenci kuş olmaya meraklılar sağolsunlar :) bol bol uzan dinlen , küvezi falan aklına getirmemeye çalış lütfen

Canimmm hic korkma suanda vaktinde saglikla gelsinler onemli olan ciger gelisimi iki kilo doğup kuveze alinmayan da varbiraz daha dayanirlar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…