Yaaa canım benim çok şükürGunaydin arkadaslar.Bugun bebisimiz taburcu oluyor insallahHazirlandik almaya gidicez cok heyecanliyim.Biraz da endiseliyim iyi bi anne olabilecek miyim bakabilcek miyim diye.insallah her sey cok guzel olur.Allah sizi de saglicakla kavustursun insallah ❤
Çok sevindim canım , gözün aydınGunaydin arkadaslar.Bugun bebisimiz taburcu oluyor insallahHazirlandik almaya gidicez cok heyecanliyim.Biraz da endiseliyim iyi bi anne olabilecek miyim bakabilcek miyim diye.insallah her sey cok guzel olur.Allah sizi de saglicakla kavustursun insallah ❤
Ahh icin icine sigmiyordur şimdii gozunuzaydinn eminim çok guzel bi anne olacaksinGunaydin arkadaslar.Bugun bebisimiz taburcu oluyor insallahHazirlandik almaya gidicez cok heyecanliyim.Biraz da endiseliyim iyi bi anne olabilecek miyim bakabilcek miyim diye.insallah her sey cok guzel olur.Allah sizi de saglicakla kavustursun insallah ❤
Oyy küçük fındık yaaGunaydin arkadaslar.Bugun bebisimiz taburcu oluyor insallahHazirlandik almaya gidicez cok heyecanliyim.Biraz da endiseliyim iyi bi anne olabilecek miyim bakabilcek miyim diye.insallah her sey cok guzel olur.Allah sizi de saglicakla kavustursun insallah ❤
Canım aynı dertten müzdaribiz eller konusunda. Karpal tünel sendromu diye geçiyor sanırım sbaaha kadar el ve parmak kemiklerim ağrıyor ellerim uyuşuyor uyku uyuyamıyorum.. normalde sabah uyandıktan sonra gün içinde normale dönerdi ama bu gün dönmüyorKızlar selamlar. Bebeğin hareketlerini artık aşağı bölgemde hissediyorum çok fazla. Benim gibi hissedenler var mı? Bir de sabahları ellerimi açıp kapayamıyorum bir süre kilitli oluyor doktorum normal demişti ama artık akşamları da ağrı olabiliyor bunu yaşayanınız var mı ?
llk gebeligimde hafif duzeyde oldu o uyuuskluk el parmaklarmda sonra geciyor kizlar insallah az kaldiCanım aynı dertten müzdaribiz eller konusunda. Karpal tünel sendromu diye geçiyor sanırım sbaaha kadar el ve parmak kemiklerim ağrıyor ellerim uyuşuyor uyku uyuyamıyorum.. normalde sabah uyandıktan sonra gün içinde normale dönerdi ama bu gün dönmüyorödemden normal olduğu söyleniyor ama suan yazarken bile uyuştu ellerim Allahım doğuma kadar katlanma sanrı versin doktora sordum normal diyor ekstra bir tedavi önermedi .
Yaa bilmiyordum ben ismini sağol canım. Evet benimki de normal dedi. Sabretcez az kaldı inşallah:) ama son aylar vücut gerçekten farklılasıyormuş. Uyku uyumak zaten zorlaştı artık ben deliksiz uyurdum öyle bir durum yok artık:) bir de şu sola dönük uyumalıyım olayı beni geriyor sırtım hiç rahat etmiyor öyle dönüyorum artık.Canım aynı dertten müzdaribiz eller konusunda. Karpal tünel sendromu diye geçiyor sanırım sbaaha kadar el ve parmak kemiklerim ağrıyor ellerim uyuşuyor uyku uyuyamıyorum.. normalde sabah uyandıktan sonra gün içinde normale dönerdi ama bu gün dönmüyorödemden normal olduğu söyleniyor ama suan yazarken bile uyuştu ellerim Allahım doğuma kadar katlanma sanrı versin doktora sordum normal diyor ekstra bir tedavi önermedi .
Evet canım az kaldı çok şükürllk gebeligimde hafif duzeyde oldu o uyuuskluk el parmaklarmda sonra geciyor kizlar insallah az kaldi
Canım sağmış solmuş ona hiç takılmamak lazım yan yatmak yeterli hiç kendini germe sırtüstü zaten istesek de yatamıyorum ben hemen ağrı oluyor göbüş ağır geliyorYaa bilmiyordum ben ismini sağol canım. Evet benimki de normal dedi. Sabretcez az kaldı inşallah:) ama son aylar vücut gerçekten farklılasıyormuş. Uyku uyumak zaten zorlaştı artık ben deliksiz uyurdum öyle bir durum yok artık:) bir de şu sola dönük uyumalıyım olayı beni geriyor sırtım hiç rahat etmiyor öyle dönüyorum artık.
İnşallah canım sağlıkla alalım da kucaklarallk gebeligimde hafif duzeyde oldu o uyuuskluk el parmaklarmda sonra geciyor kizlar insallah az kaldi
Ahh ahh ben onu 4.5 aylıktan beri çekiyorum, ödemden dolayı karpal tünel sendromu yaşıyorum ve hep elimde Atel ile yatıyorum, sağ elimde 3 parmak işlevsiz durumda prof a gittik elektrik verdiler ve doğum sonrasında geçer ama geçmezse tekrar bakılacak.Anne oluyoruz ama ne emekler veriyoruz, yine de çok şükürKızlar selamlar. Bebeğin hareketlerini artık aşağı bölgemde hissediyorum çok fazla. Benim gibi hissedenler var mı? Bir de sabahları ellerimi açıp kapayamıyorum bir süre kilitli oluyor doktorum normal demişti ama artık akşamları da ağrı olabiliyor bunu yaşayanınız var mı ?
Aynen sırt üstü çok zorCanım sağmış solmuş ona hiç takılmamak lazım yan yatmak yeterli hiç kendini germe sırtüstü zaten istesek de yatamıyorum ben hemen ağrı oluyor göbüş ağır geliyoruykusuzluğa alıştırmalar başladı
Yaa öyle mi geçmiş olsun canım. Benim de bugün çok arttı sürekli karıncalanma hissi ve ağrı var. Genelde sabahları olurdu bir saat içinde geçerdi. Evet ya çok garip oluyor içim oyuyor gibi sanki:) evet gelsinler de sağlıkla inşallahhh totosuna totosuna vurup sevicem mıncırıcam diyorumAhh ahh ben onu 4.5 aylıktan beri çekiyorum, ödemden dolayı karpal tünel sendromu yaşıyorum ve hep elimde Atel ile yatıyorum, sağ elimde 3 parmak işlevsiz durumda prof a gittik elektrik verdiler ve doğum sonrasında geçer ama geçmezse tekrar bakılacak.Anne oluyoruz ama ne emekler veriyoruz, yine de çok şükürAyrica minik aynı dediğin gibi aşağı kısımda sürekli parmakları ile dürtüyor. Az kaldı çıksınlar biz de onları mıncırcaz inşallah. Herkese sağlıklı günler dilerim...
Benim de aynı canım bebiş aşağıda… Elini çıkaracakmış gibi hissediyorum hatta bazenKızlar selamlar. Bebeğin hareketlerini artık aşağı bölgemde hissediyorum çok fazla. Benim gibi hissedenler var mı? Bir de sabahları ellerimi açıp kapayamıyorum bir süre kilitli oluyor doktorum normal demişti ama artık akşamları da ağrı olabiliyor bunu yaşayanınız var mı ?
Demekki bu olay yaygın canımBenim de aynı canım bebiş aşağıda… Elini çıkaracakmış gibi hissediyorum hatta bazenÖzellikle sabah uyandığımda sol elim şiş ve uyuşmuş oluyor benimde.
Bozma canım moralini ya doktorlar kglara çok takık malesef:) benimki de maşallah hep yüzünü gösterdi eliyle kapadığında da doktor dürte dürte elini çektiryordu fotografları hep net şansımaSelam kızlar şimdi kontrelden geldim. Yine suratını göstermedi. Şuana kadar net bir fotomuz olmadı Kendisiyle. Herşey normal 33+4 deyim kilosu 2 kg 25 gr biraz az geldi bana ama doktor normal dedi. Sen kendin kilo alıyorsun dedi modelim bozuldu. Çünkü ekmek dahi yemiyorum ben. Çocuga kilo aldıracak şeyler tüketiyorum. Muz yumurta, Ceviz, süt yogurt çok tüketiyorum ama nasip bakalım.