TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar lansinoh kullanıyor musunuz meme ucu kremi başladınız mı?
Benim şimdiden çok kuru, aslında nemlendirmek lazım ama erken doğum riski olana göğüslerine dokunma diyorlar, tetikleyebilirmiş.37 ye falan gelirsem başlarım sürmeye ama şu an sürmüyorum.

Meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı 31+2 haftalık 1700 gr çıktı kızım ben daha fazla bekliyordum 3 hafta önceki kontrol de 1370 gr dı. Doktor suyu az dedi erken doğum olabilir takip edeceğiz haftalık dedi her ihtimal e karşı ciğer geliştirici iğne yazdı hergün havuç suyu ve 3 ltsu iç dedi. Makat geliş duruyor hala kan tahlili idrar tahlili onlar hepsi normal tek sıkıntı suyun azalması dua edin bana da inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğim hepimizin ki öyle olsun inşallah

Doktor ciğer geliştirici iğneden sonra bebek hareketlerinde azalma olabilir dedi bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar

Insallah vaktinde saglikla gelir canim doktorun dediklerine uyarsan bir sıkıntı olmaz insallah

Geçen cumartesi iki doz yapıldı bana ama hareketlerde bi farklılık, azalma hissetmedim ben.
Ben de bu akşam yaptırıcam daha gidemedim acilde olacak Bi sesefre 2 ampul 12 saat sonra yine 2 ampul olacak şekilde yazdı perşembe kontrol e çağırdı. Sizin neden erken doğum riski oldu

Ben de bu akşam yaptırıcam daha gidemedim acilde olacak Bi sesefre 2 ampul 12 saat sonra yine 2 ampul olacak şekilde yazdı perşembe kontrol e çağırdı. Sizin neden erken doğum riski oldu
Geçen cuma yeşilimsi kahvemsi bi akıntım oldu, nst de sancı çıktı, servikste kısalmış. Hemen yatış verip ilaç başlandı. İki gece kaldım. Şimdi evdeyim, uzanıyorum sürekli. Bir haftayı geçirdik neyseki, pzt kontrol var bakalım. Sizde dinlenin bol bol

Benim şimdiden çok kuru, aslında nemlendirmek lazım ama erken doğum riski olana göğüslerine dokunma diyorlar, tetikleyebilirmiş.37 ye falan gelirsem başlarım sürmeye ama şu an sürmüyorum.
Anladım canım , risk olmasa bile uçlarını hareketlendirmeyin diyorlar , risk olanlar ekstra özen ister evet ama acıdığını kuruduğunu hissediyorum resmen sanırım başlayacağım
Geçmiş olsun , su yavaş yavaş azaldığında durabildiği kadar tutuyorlar diye biliyorum inşallah güzel kızın durabildiği kadar durur ve sağlıkla dünyaya gelir canım dualarım seninletopiğimizin adı erkenci kuşlar topiği olacak gibi ama sağlıklı olsunlar da gerisinin önemi yok ..
Ben 1 haftadir başladim canim 2 gunde 1 suruyorum şimdilik
8.aydan itibaren başlanabilir diyorlar ben de başlayacağım sanırım canım teşekkür ederim

Allah kolaylık versin canım sana da elimizden geleni yapacağız bebeklerimiz için inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsinler. Benim doktorum bol su iç havuç suyu iç 5 gün sonra gel dedi artış oluyorsa suda bekleriz dedi inşallah işe yarar.

Insallah cnm yarar tabi niye yaramasin guzel dusun

Aynen erken gelmeye çalışıyorlar ama tutabildipimiz kadar tutacaz onları pes etmek yok güzel dileklerin için teşekkürler hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah

Cok sevindim canim buyuk bulusma cok heyecanli op kokla yerimize de ne tatlidir

Gözünüzaydın, çok sevindim. Çok iyi bir anne olacağından hiç şüphem yok Amin hepimiz sağlıkla kavuşalımm

Bol su içmek ve dinlenmek şart şu son günlerde . Havuç suyu ne içinmiş acaba? Havuç yesek de olur mu ?

Ne güzel bir haber bu çok güzel bir anne olacaksın

Bol su içmek ve dinlenmek şart şu son günlerde . Havuç suyu ne içinmiş acaba? Havuç yesek de olur mu ?
Amniyon sıvısını artırmada işe yarıyor saraçoğluda öyle tavsiye ediyor doktorum da öyle dedi hergün taze sıkılmış şekilde tüketilmesi lazımmış yiyerek ayjı etki olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…